reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Aga_k_m widzę, że roan zdobył też Twoje serce [emoji6]
spójrz jeszcze na adamex vicco jest całkiem fajny. Choć po opiniach w internecie roan jest chyba jednak lepszy od adamexa. Ja między tymi dwoma na ten moment się zastanawiam. Ale do czasu zakupu jeszcze może coś mnie zainteresuje [emoji3]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Popatrzę na tego adamexa, ale.. Powiem Ci, że dla mnie roan ta długościa gondoli wygrał, i zmianą rozwiązania kół i kosza.
Dla mnie skrętne przednie koła były cudnym rozwiązaniem, a teraz uwzględniam też pomoc Jagi na spacerach, więc i jej ma być lekko i wygodnie [emoji6].

Zawsze mi się gondola roana podobała - w maricie (8 lat temu) byłam zakochana w takiej sztruksowej w kolorze kawy z mlekiem.

Edit.
Ojjj, nie... Adamex pomimo, że ładnie się prezentuje ma w większości negatywne opinie. Nie wyobrażam sobie, abym musiała na spacer że srubokretem chodzi.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ika polowe tej listy bym wyrzuciła tak szczerze, po co etui na wkladki laktacyjne??! duzo rzeczy niepotrzebnych/zbędnych natomiast lista jest stworzna tak, zeby kazdy mogł sobie wybrac co mu tam pasuje, napewno za mało jest ciuszków chyba ze komus pralka chodzi 3 razy dziennie ;)

Ja chyba od marca zaczne powoli kupowac .Zaczne od kocykow i otulaczka.Musze kase rozplanowac bo mamy w kwietniu chrziny i bede chrzestna, potem 80 dziadka, w maju 2 komunie , a w czerwcu 50 mamy..wiec troche mnie to szarpnie po kieszeni...Choc nie mam duzo do kupowania to i tak pare stowek trzeba bedzie wylozyc...a jeszcze remont generalny...szkoda ze miliona na koncie nie mam!

010igov35ye70zfx.png

No właśnie ja też powoli chciałabym rozplanować wydatki, żeby nie wszystko na raz potem. Też mamy chrzciny na wiosnę no i domek cały czas wykańczamy... jakaś wygrana w totka, by się przydała, tylko najpierw muszę zacząć grać :)

Ika - to wykanczamy razem [emoji1]. Chciałabym do maja mieć już dom z głowy.

Maniek - tutaj wklejam linka do tego rozka z wkładem kokosowym.
Są też tańsze odpowiedniki chociażby na allegro (ale zaoszczędzisz na maxa 20 zł) [emoji6].

Link do: Rożek z wkładem kokosowym | Motherhood

1484744498648.jpg

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1484744498648.jpg
    1484744498648.jpg
    57,2 KB · Wyświetleń: 588
Mój mąż ma zmysł chomikowania taki że jakbym miała dziś zapłacić za full wyprawkę to spoko xD nie zawsze jest to plus taki jego nawyk ale przynajmniej pod względem zakupów dla dziecka rzeczywiście mam stres bardzo ograniczony. Teraz głównie myślę o tym jak pomalować pokój i jak go zaadaptować dla dziecka, bo większość mebli postanowiliśmy zostawić ale fajnie by było zrobić mu coś przytulnego dziecięcego a nie że z odzysku pokój...

reklama
My chyba mieszkanie jak kupiliśmy i robiliśmy od zera to nie przesadze mówiąc że grubo ponad 2 lata było ciągle co w nim robić, co dokładać i dokupować... Także wiem, znam temat i przyznam, cieszę się że jest już za mną. Fajnie jest wybierać i urządzać swoje gniazdko ale jednak to proces długotrwały i przez to już momentami męczący :p teraz to dodatki do pokoju dziecka to raczej będzie krótka piłka więc się cieszę na to :D

Do góry