reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

A co zamiast rożka polecacie ? Z Lenką miałam rożek i spoko sprawdzał się ale jakiś taki sztywny był - nie lepsze są te otulacze?

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Ika - to wykanczamy razem [emoji1]. Chciałabym do maja mieć już dom z głowy.
Wykańczamy siebie przy okazji :D Mam nadzieję, że do maja uda nam sie sypialnie ogarnąć i tam kącik dla maluszka zorganizować, bo na razie tylko z dołu korzystamy i śpimy w salonie :)

Rożek z minky fajny, my mamy zawsze taki kolderkowy z przylepcami, żadne usztywnienia.
Otulacze tl co innego. Jedne są do uspokajania i owijania a drugie do tulenia.

Dziewczyny, jak wyskocze z czymś dziwnym to d,atego, że u nas są takie a nie inne rzeczy, wiec jak co to piszcie, że się pomyliłam albo co i jak. Bo często jest tak, że jedna nazwa to dwie różne rzeczy w każdym kraju.

Mam listę swoją w zeszycie, nie wiele na niej mam a trochę musze kupić, minimum na początek najlepszy. Z ciuszkami tak samo. I polecam kupować rzeczy bardziej funkcjonakne niznkadne, szczególnie na sam początek. Ja lubię rozpinane przodem body, wysokie spodenki z h&m etc.

Nie doradze jedynie z torba do szpitala bo my nie zabieramy nic, ewentualnie ale to już później ubranka dla malucha. Na początku dają wszystko, podkłady, majty, kiecke, kocyki i ciuszki, nawet butelki jednorazowe.

Ja wczoraj zamówiłam rożek /kojec z motherhood [emoji3] - także czekam cierpliwie.. W moim jest zdejmowana poszewka.

A ten rożek z motherhood bez wkładki nie jest sztywny, a po każdym praniu coraz bardziej będzie kolderkowaty [emoji6]

Lilith - u nas na szkole rodzenia i stronie szpitala - oddziału podają zawartość torby. Pewnie w większości miast w Pl jest podobnie.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Pisałam ze oglądałam wózki i mężowi podoba się znowu mutsy niby inny model ale jakoś taki podobny do tego który kupowalismy 10 lat temu. Ten cybex priam strasznie sztywny jednak dobrze jest zobaczyć na żywo. Chciałabym zobaczy jeszcze tego cameleona i emaljunge o którym pisalyscie ale nie wiem gdzie może jak będę gdzieś w Katowicach , jeżeli znacie jakieś duże sklepy to napiszcie.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1484765752578.jpg

Pokazuje Wam dziewczyny jaki bede miec wózek :) jest super w uzytkowaniu i wygodny dla dzieciaczka:p ma fajna duzą gondole ale bedzie troche inna niz na zdjęciu bo podobno do tego wózka mozna dobierać różne gondole[emoji14]i kolor bedzie inny :D do tego fotelik maxi cosi:p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1484765752578.jpg
    1484765752578.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 600
Do góry