reklama
Ika89
Fanka BB :)
Ika - to wykanczamy razem [emoji1]. Chciałabym do maja mieć już dom z głowy.
Wykańczamy siebie przy okazji Mam nadzieję, że do maja uda nam sie sypialnie ogarnąć i tam kącik dla maluszka zorganizować, bo na razie tylko z dołu korzystamy i śpimy w salonie
Rożek z minky fajny, my mamy zawsze taki kolderkowy z przylepcami, żadne usztywnienia.
Otulacze tl co innego. Jedne są do uspokajania i owijania a drugie do tulenia.
Dziewczyny, jak wyskocze z czymś dziwnym to d,atego, że u nas są takie a nie inne rzeczy, wiec jak co to piszcie, że się pomyliłam albo co i jak. Bo często jest tak, że jedna nazwa to dwie różne rzeczy w każdym kraju.
Mam listę swoją w zeszycie, nie wiele na niej mam a trochę musze kupić, minimum na początek najlepszy. Z ciuszkami tak samo. I polecam kupować rzeczy bardziej funkcjonakne niznkadne, szczególnie na sam początek. Ja lubię rozpinane przodem body, wysokie spodenki z h&m etc.
Nie doradze jedynie z torba do szpitala bo my nie zabieramy nic, ewentualnie ale to już później ubranka dla malucha. Na początku dają wszystko, podkłady, majty, kiecke, kocyki i ciuszki, nawet butelki jednorazowe.
Otulacze tl co innego. Jedne są do uspokajania i owijania a drugie do tulenia.
Dziewczyny, jak wyskocze z czymś dziwnym to d,atego, że u nas są takie a nie inne rzeczy, wiec jak co to piszcie, że się pomyliłam albo co i jak. Bo często jest tak, że jedna nazwa to dwie różne rzeczy w każdym kraju.
Mam listę swoją w zeszycie, nie wiele na niej mam a trochę musze kupić, minimum na początek najlepszy. Z ciuszkami tak samo. I polecam kupować rzeczy bardziej funkcjonakne niznkadne, szczególnie na sam początek. Ja lubię rozpinane przodem body, wysokie spodenki z h&m etc.
Nie doradze jedynie z torba do szpitala bo my nie zabieramy nic, ewentualnie ale to już później ubranka dla malucha. Na początku dają wszystko, podkłady, majty, kiecke, kocyki i ciuszki, nawet butelki jednorazowe.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Mi przyszła dzisiaj do spania ta poduszka z motherhood. Zobaczymy jak się sprawdzi nie wiem tylko jak uprac to ustrojstwo ?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj zamówiłam rożek /kojec z motherhood [emoji3] - także czekam cierpliwie.. W moim jest zdejmowana poszewka.
A ten rożek z motherhood bez wkładki nie jest sztywny, a po każdym praniu coraz bardziej będzie kolderkowaty [emoji6]
Lilith - u nas na szkole rodzenia i stronie szpitala - oddziału podają zawartość torby. Pewnie w większości miast w Pl jest podobnie.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
A ten rożek z motherhood bez wkładki nie jest sztywny, a po każdym praniu coraz bardziej będzie kolderkowaty [emoji6]
Lilith - u nas na szkole rodzenia i stronie szpitala - oddziału podają zawartość torby. Pewnie w większości miast w Pl jest podobnie.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
luandzia1
Entuzjast(k)a
Racja ma zdejmowana uff tylko taki cienki ten zamek ze nie zauważyłam. Dzięki.
luandzia1
Entuzjast(k)a
Pisałam ze oglądałam wózki i mężowi podoba się znowu mutsy niby inny model ale jakoś taki podobny do tego który kupowalismy 10 lat temu. Ten cybex priam strasznie sztywny jednak dobrze jest zobaczyć na żywo. Chciałabym zobaczy jeszcze tego cameleona i emaljunge o którym pisalyscie ale nie wiem gdzie może jak będę gdzieś w Katowicach , jeżeli znacie jakieś duże sklepy to napiszcie.
reklama
Pokazuje Wam dziewczyny jaki bede miec wózek jest super w uzytkowaniu i wygodny dla dzieciaczka ma fajna duzą gondole ale bedzie troche inna niz na zdjęciu bo podobno do tego wózka mozna dobierać różne gondole[emoji14]i kolor bedzie inny do tego fotelik maxi cosi
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki