reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny czy Wy juz kupujecie ciuszki , posciele itp? Bo jak podczytalam czerwcowy watek zakupowy to oniemialam:D laski tam.maja mega speeda wiekszosc to juz cale komody ciuchow ma:D

Ja poki co nic nie kupilam.nie mam jeszcze weny pewnie jak wiosna przyjdzie to mi sie zachce.

010igov3fkey3mez.png

reklama
Ja czekam na pewno aż dowiem się czy to chłopiec czy dziewczynka;)
Mam dużo ciuszkow i sprzętów po córeczce, ale na pewno chce dokupić różne ciekawe sprzęty, których nie miałam jak chusta czy nosidelko;) i oglądam już sobie w internecie;)
Na pewno teraz jak będą jeszcze bardziej pogłębione wyprzedaże, to będzie się opłacało pokupowac różne rzeczy i coś upolować fajnego/ladnego;)

Maziajka - no co Ty? Juz kupują?
Myślę, że u mnie taki właściwy szał zakupowy zacznie się od maja. No chyba, że rzeczywiście coś mi promocyjnego szybciej wpadnie w ręce [emoji1].

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga no serio ja mysle ze to tak jest ze my kobietki to sroki jestesmy i wiesz jedna cos kupila wrzucila foto , potem druga i tak im polecialo:D ale w szoku bylam serio.

Ja tez od wiosny bede kupowac marzec/ kwiecien.

010igov3fkey3mez.png

Dziewczyny czy Wy juz kupujecie ciuszki , posciele itp? Bo jak podczytalam czerwcowy watek zakupowy to oniemialam:D laski tam.maja mega speeda wiekszosc to juz cale komody ciuchow ma:D

Ja poki co nic nie kupilam.nie mam jeszcze weny pewnie jak wiosna przyjdzie to mi sie zachce.

010igov3fkey3mez.png
Ja mam zamiar zacząć kupować w marcu. z jednego prostego względu : nie stać mnie żeby kupić wszystko w 2 miesiące. Rozłożenie sobie tego na raty ułatwia sprawę.

Wózek mam po lence -jedo bartatina z pompowanymi kołami i na amortyzatorach. wygodnie po wertepach, dziecku wygodnie bo duża gondola. Spacerówkę kupię jakąś lepszą ale to z 8msc po porodzie.

Łóżeczko kupię takie małe 90x40 na kółkach. Żeby móc je wywozić do pokoju Lenki na spanko. Jak skończy rok to kupie dzieciom łóżko piętrowe do ich pokoju.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

To zależy od mieszkańca. Cześć rzeczy mam. Cześć, które chce kupić są jednak drogie bo ma wymysły, że Bujak musi być taki a nie inny, fotelik tez etc. Nie ma mowy od kupowania rzeczy dopiero na wiosnę, cc będę miała około 10 czerwca i od maja chce miecnjuz wszystko gotowe i poprane plus poprasowane. Wydatki musze rozłożyć w czasie. Cześć rzeczy zacznę pewnie kupować kolo 20tc niektóre ciuszki, wcześniej.

To zależy od mieszkańca. Cześć rzeczy mam. Cześć, które chce kupić są jednak drogie bo ma wymysły, że Bujak musi być taki a nie inny, fotelik tez etc. Nie ma mowy od kupowania rzeczy dopiero na wiosnę, cc będę miała około 10 czerwca i od maja chce miecnjuz wszystko gotowe i poprane plus poprasowane. Wydatki musze rozłożyć w czasie. Cześć rzeczy zacznę pewnie kupować kolo 20tc niektóre ciuszki, wcześniej.
zupełnie Cię rozumiem. mimo tego, że po córce został mi tylko wózek (wcześniej zarzekalam się, że drugiego dziecka nie bedzie). resztę sprzedałam. więc też muszę zakupy rozłożyć w czasie a w czerwcu chce mieć wszystko kupione że względu na nadciśnienie.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Ja wlasnie duzo do zakupow nie mam z tych drozszych to tylko lozeczko materacyk kolderka.Reszta wszystko mam bo u nas baby boom w rodzinie.
Jesli bedzie chlopak jednak to nic nie bede kupowac nawet ubran :D
Jednak.mysle ze lekarz sie nie mylil i to laska to wtedy troche ciuszkowo poszaleje.

010igov3fkey3mez.png

Do góry