reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Dziewczyny, z lekkich wozkow znalazlam jeszcze takie (nie widzialam jeszcze na zywo, to nicnie powiem o nich):

-chicco urban crossover
- recaro citylife (ten bardzo mi sie podoba, choc pewnie nie bylabym do konca zadowolona, bo jest bj city mini;),no i niestety spacerowki nie da sie obracac, czyli dziecko nie moze jechac twarza do mamy, co nietsety u mnie dyskwalifikuje wozek
- jane muum

Znacie te wozki? Czy sa warte uwagi?
Coraz bardziej podoba mi sie graco evo...

Lilith sliczne te ubranka!:) ja musze znalezc ubranka po coreczce, zeby zobaczyc czegp mam malo i jeszcze zaszalec troszke ubrankowo;)

Wczoraj natomiast kupilam przez internet sliczne otulacze/pieluszki (wzor deszczyk i trojkaty:):

http://allegro.pl/showitem/description/6475990805.html

Ostatnia edycja:
dobra skoro część już ma 'metkowca' :D to super. a termoforki z bebiklub też macie? mi przyszedł właśnie, dostałam awizo :)

co do wózka, jeszcze nie oglądałam ale mam faworyta - mountain buggy urban jungle - pytanko, używała któraś gondolki w tym wózki? da radę? bo chciałabym 2w1.

Pumelova tu żadna go nie miała.. Gondola jest duża, widziałam niemowlaka w niej. Ale to zależy z którego roku model chcesz kupić bo nowe mogą być inne od thch starszych.
Pamiętaj, że on zajmuje duuzo miejsca w bagażniku.

A czemu nie 3w1??

Pola slicznosci!! Bardzo. Ladniutkie są.

Tea jeszcze jak Ci się cybex podoba, to może uppa? Juz parę razy o niej pjsalam, ale nie slrawdzilam nada, czy macie dostępna. Taka ma ramę.
Jeszcze co do głębokości cybexa to na maluszku jest inna a na starszaku tez, to ciezko porównać.

Aga fakt :) dla mnie mile, że sam kupić. Dziś jeszcze do tkmaxa to może coś upatrzy.

images.jpg

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 562
Pumelova nie widzialam na zywo wozka mountain buggy, wyglada na zdjeciach fajnie, tylko zwroc uwage, ze chyba nie da sie wozic dziecka w spacerowce przodem do siebie. Ja pamietam, ze jak moja coreczka byla malutka jeszcze i przesiadla sie do spacerowki,to bylo dla mnie wazne zeby miec siedzisko spacerowe przodem do siebie, "twarza w twarz" (i dla niej tez, bo widziala mame i sie nie bala;)) Ale oczywiscie kazdy musi patrzec i wybierac wedlug wlasnych potrzeb

Dziewczyny co to jest ten bebiklub???;) ja o nim nie slyszalam, a tu takie fajne rzeczy Wam wysylaja;)

Pumelova tu żadna go nie miała.. Gondola jest duża, widziałam niemowlaka w niej. Ale to zależy z którego roku model chcesz kupić bo nowe mogą być inne od thch starszych.
Pamiętaj, że on zajmuje duuzo miejsca w bagażniku.

A czemu nie 3w1??

Pola slicznosci!! Bardzo. Ladniutkie są.

Tea jeszcze jak Ci się cybex podoba, to może uppa? Juz parę razy o niej pjsalam, ale nie slrawdzilam nada, czy macie dostępna. Taka ma ramę.
Jeszcze co do głębokości cybexa to na maluszku jest inna a na starszaku tez, to ciezko porównać.

Aga fakt :) dla mnie mile, że sam kupić. Dziś jeszcze do tkmaxa to może coś upatrzy.

Zobacz załącznik 793738

Lilith a tu zdjecie jakiego wozka wkleilas,bo juz sie pogubilam;)

Pola to uppa Vista baby akurat. Ale muszę sprawdzić czy jest u Was. To na lrawde dobry wózek.

Urban jest różny, to zależy ld modelu. W starszych dziecko tylko,przodem, to ogromnyyyy minus. Mimo iż ma okienko w dobrym miejscu ( często tak nie jest) to i tak na początku chce się latrzec na malucha.
W nowej wersji masz osobny kubelek na adaptory by móc dać malucha do siebie ale automatycznie zmienia się rodzaj siedziska i juz nie jest wiszące.

Aaaa jeszcze Concord jest bardzo dobrym wlzkiem. Może nie neo ale wandere.

Załączniki

• 47.png
    47.png
    124,3 KB · Wyświetleń: 109
Ostatnia edycja:
@LILITH może nowy, zobaczymy, jak się mężowi spodoba to wszystko kupi :) myslałam żeby kupić nową spacerówkę a gondolkę uzywaną. czemu nie 3w1? chcę kupić adaptery tak żeby tam pasował jakiś fotelik - może to oznacza że 3w1? :D:D mam kombika z duzym bagażnikiem więc nie ma problemu. Nie wiem tylko co z fotelikiem bo na necie czytałam że sa adaptery do maxi cosi a ja bym chciała cybexa. Gdzieś znów znalazłam że pasują cybex aton - myslisz ze kazdy bedzie pasowal? Tych atonów jest duzo, nowe i stare.
EDIT :"W nowej wersji masz osobny kubelek na adaptory by móc dać malucha do siebie ale automatycznie zmienia się rodzaj siedziska i juz nie jest wiszące." - to jest o UJ? to się da przekładac? ;> aa i jeszcze jedno, Ty jesteś w UK, nie? skąd dokładniej? mam brata w szkocji, są te wózki u was może tańsze jakoś znacząco? mógłby mi kupić ;>

@Pola@ czytałam o tym przekładaniu spacerówki ale poza tym wózkiem moje wymagania spełnia np bumbleride india - tez się nie przekłada spacerówka. więc muszę z czegoś zrezygnować na koszt czegoś innego. zobaczymy na żywo jak go kiedys obejrzę..

wejdz sobie tu i się zarejestruj, dostaniesz takie pierdołki :)
Link do: BebiProgram - Przyszłość zaczyna się dziś - BebiProgram - metkowiec
Link do: Zadbaj o prawidłowy rozwój Twojego dziecka - BebiKlub - termoforek

EDIT znalazlam jeszcze na youtubie że ta gondolka(?) sie tak robi: to jest jakas opcja na początek :) [zdjęcie]

Załączniki

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    202 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
Ehh dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę tego wyboru wózków... My dostaniemy większość wyprawki od męża siostry, wozek x lander xmove, łóżeczko, turystyczne,fotelik itd... a tak chciałabym wybierać wyprawkę ;-)
Niestety, jak rzeczy były w użytku (2013-2014r) nie interesowałam się nimi zbytnio, a teraz nie chcę zawracać głowy, żeby mi do obejrzenia ściągali ze strychu ;-)
Natomiast ostatnio trochę poszalałam w Smyku i kupiłam kilka uniwersalnych ciuszków, bo jeszcze nie znam płci :-) kolekcja z Kubusia Puchatka jest śliczna :-) jak macie w okolicy Smyka, polecam bo mają teraz super ceny :-)

reklama
@Nika999 super że juz masz te rzeczy, mi się juz 4 noce snią wózki, zajoba dostane od tego. a to dopiero pierwsza rzecz którą wybieram :D
ja nie kupuję nic na razie, boję się 'zapeszać' - wiem że to głupie, ale jeszcze boję się cieszyć tą ciążą ;)

Do góry