reklama
pumelova
Fanka BB :)
No ja chciałam fotelik 9-18 ale Agatka ma 8 dopiero więc 9 będzie miała za jakieś 4-5 miesiecy kupiliśmy 0-18Judith nam proponowali różne, ale akurat w axkid Kuba najlepiej siedział, on jest drobny i np w jednym foteliku 9-25 te osłonki głowy były za wysoko
Judith tutaj te piętrowe wózki to norma biedny ten co siedzi niżej bo mało co widziLinoone człowiek orkiestra
Ostatnio widziałam wózek rok po roku taki że wielkościowo zwykły, ale te dzieci pokompresowane piętrowo niemalże [emoji39]
Jenny my mamy ale Emi póki stabilnie nie siedzi nie jeździ jeszcze w nim-próbowaliśmy ale była taka dziwnie przykurczona.I on też obraca się na boki żeby można było dziecko łatwiej wyjąć.Dziewczyny czy ktoraa z Was zdexydowala sie na fotelik RWF ? Powaznie roazwamy taki zakup...ale sami nie wiem jaki ? Mysle nad obranaym Recaro zero..tylko juz sama nie wiem ? Macie jakies doaeqidczenia w temacie ??
Judith tutaj te piętrowe wózki to norma biedny ten co siedzi niżej bo mało co widzi
I wącha kurz i spaliny [emoji848]
Dziewczyny dziekiujemy za inforamcje o fotelikach i wozku.
Co.do wozka to tak jak piszecie...wybiore sie do sklepu i poogladam na zywo. Internet i youtube to swoja droga.. a macie racje..co dotkne i pojezdze to bede miala swoja opinie.
Nika999. Judith polecacie sklep 8 gwiazdk. Ja mam do tego sklepu ponad 100 km...i zastanawaiam sie czy warto tyle jechac.
Judith ja tez nastawioan jestem na ten Recaro Zero. Jestescie juz po zakupach ?
Co.do wozka to tak jak piszecie...wybiore sie do sklepu i poogladam na zywo. Internet i youtube to swoja droga.. a macie racje..co dotkne i pojezdze to bede miala swoja opinie.
Nika999. Judith polecacie sklep 8 gwiazdk. Ja mam do tego sklepu ponad 100 km...i zastanawaiam sie czy warto tyle jechac.
Dziewczyny dziekiujemy za inforamcje o fotelikach i wozku.
Jedziemy w sobote, jak będzie spoko recaro zero to bierzemy, a jak nie będzie pasowal to bedziemy kupowac (pewnie axkkid) 9-25 ale wtedy musimy poczekac bo moja kruszyna do tego jest jeszcze za mała
Judith. A ile wazy wasza mala ? Nasza wzrostowo to moze i nawet ale wagowo tez jej troche brakuje do 9.
Jak bedziesz mogla to prosze daj znac na jaki fotelki sie zdecydowalicie.
Jenny jasne moja jeszcze nie dobiła do 9kg niedawno miała 8700. Dam znać co postanowimy, bo jeśli będzie tam dużo ludzi w sobotę to podskoczymy w przyszłym tygodniu.
reklama
Dziewczyny okazało się że Emi nie może jeździć w tym wózku, który mamy ponieważ oparcie nie ustawia się pionowo i ona leży jak żaba w nim, nie motywuje jej to do siadu.No więc czy macie jakieś pojęcie o wózkach, które to oparcie mają pod kątem prostym?