reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Judith nam proponowali różne, ale akurat w axkid Kuba najlepiej siedział, on jest drobny i np w jednym foteliku 9-25 te osłonki głowy były za wysoko :p

reklama
Judith nam proponowali różne, ale akurat w axkid Kuba najlepiej siedział, on jest drobny i np w jednym foteliku 9-25 te osłonki głowy były za wysoko :p
No ja chciałam fotelik 9-18 ale Agatka ma 8 dopiero więc 9 będzie miała za jakieś 4-5 miesiecy:D kupiliśmy 0-18

Dziewczyny czy ktoraa z Was zdexydowala sie na fotelik RWF ? Powaznie roazwamy taki zakup...ale sami nie wiem jaki ? Mysle nad obranaym Recaro zero..tylko juz sama nie wiem ? Macie jakies doaeqidczenia w temacie ??
Jenny my mamy ale Emi póki stabilnie nie siedzi nie jeździ jeszcze w nim-próbowaliśmy ale była taka dziwnie przykurczona.I on też obraca się na boki żeby można było dziecko łatwiej wyjąć.

Dziewczyny dziekiujemy za inforamcje o fotelikach i wozku.
Co.do wozka to tak jak piszecie...wybiore sie do sklepu i poogladam na zywo. Internet i youtube to swoja droga.. a macie racje..co dotkne i pojezdze to bede miala swoja opinie.

Nika999. Judith polecacie sklep 8 gwiazdk. Ja mam do tego sklepu ponad 100 km...i zastanawaiam sie czy warto tyle jechac.
Judith ja tez nastawioan jestem na ten Recaro Zero. Jestescie juz po zakupach ?

Dziewczyny dziekiujemy za inforamcje o fotelikach i wozku.
Co.do wozka to tak jak piszecie...wybiore sie do sklepu i poogladam na zywo. Internet i youtube to swoja droga.. a macie racje..co dotkne i pojezdze to bede miala swoja opinie.

Nika999. Judith polecacie sklep 8 gwiazdk. Ja mam do tego sklepu ponad 100 km...i zastanawaiam sie czy warto tyle jechac.
Judith ja tez nastawioan jestem na ten Recaro Zero. Jestescie juz po zakupach ?

Jedziemy w sobote, jak będzie spoko recaro zero to bierzemy, a jak nie będzie pasowal to bedziemy kupowac (pewnie axkkid) 9-25 ale wtedy musimy poczekac bo moja kruszyna do tego jest jeszcze za mała :)

Judith. A ile wazy wasza mala ? Nasza wzrostowo to moze i nawet ale wagowo tez jej troche brakuje do 9.
Jak bedziesz mogla to prosze daj znac na jaki fotelki sie zdecydowalicie.

Judith. A ile wazy wasza mala ? Nasza wzrostowo to moze i nawet ale wagowo tez jej troche brakuje do 9.
Jak bedziesz mogla to prosze daj znac na jaki fotelki sie zdecydowalicie.

Jenny jasne :) moja jeszcze nie dobiła do 9kg niedawno miała 8700. Dam znać co postanowimy, bo jeśli będzie tam dużo ludzi w sobotę to podskoczymy w przyszłym tygodniu.

reklama
Dziewczyny okazało się że Emi nie może jeździć w tym wózku, który mamy ponieważ oparcie nie ustawia się pionowo i ona leży jak żaba w nim, nie motywuje jej to do siadu.No więc czy macie jakieś pojęcie o wózkach, które to oparcie mają pod kątem prostym?

Do góry