reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Judith nam proponowali różne, ale akurat w axkid Kuba najlepiej siedział, on jest drobny i np w jednym foteliku 9-25 te osłonki głowy były za wysoko :p

reklama
Judith nam proponowali różne, ale akurat w axkid Kuba najlepiej siedział, on jest drobny i np w jednym foteliku 9-25 te osłonki głowy były za wysoko :p
No ja chciałam fotelik 9-18 ale Agatka ma 8 dopiero więc 9 będzie miała za jakieś 4-5 miesiecy:D kupiliśmy 0-18

Dziewczyny czy ktoraa z Was zdexydowala sie na fotelik RWF ? Powaznie roazwamy taki zakup...ale sami nie wiem jaki ? Mysle nad obranaym Recaro zero..tylko juz sama nie wiem ? Macie jakies doaeqidczenia w temacie ??
Jenny my mamy ale Emi póki stabilnie nie siedzi nie jeździ jeszcze w nim-próbowaliśmy ale była taka dziwnie przykurczona.I on też obraca się na boki żeby można było dziecko łatwiej wyjąć.

Dziewczyny dziekiujemy za inforamcje o fotelikach i wozku.
Co.do wozka to tak jak piszecie...wybiore sie do sklepu i poogladam na zywo. Internet i youtube to swoja droga.. a macie racje..co dotkne i pojezdze to bede miala swoja opinie.

Nika999. Judith polecacie sklep 8 gwiazdk. Ja mam do tego sklepu ponad 100 km...i zastanawaiam sie czy warto tyle jechac.
Judith ja tez nastawioan jestem na ten Recaro Zero. Jestescie juz po zakupach ?

Dziewczyny dziekiujemy za inforamcje o fotelikach i wozku.
Co.do wozka to tak jak piszecie...wybiore sie do sklepu i poogladam na zywo. Internet i youtube to swoja droga.. a macie racje..co dotkne i pojezdze to bede miala swoja opinie.

Nika999. Judith polecacie sklep 8 gwiazdk. Ja mam do tego sklepu ponad 100 km...i zastanawaiam sie czy warto tyle jechac.
Judith ja tez nastawioan jestem na ten Recaro Zero. Jestescie juz po zakupach ?

Jedziemy w sobote, jak będzie spoko recaro zero to bierzemy, a jak nie będzie pasowal to bedziemy kupowac (pewnie axkkid) 9-25 ale wtedy musimy poczekac bo moja kruszyna do tego jest jeszcze za mała :)

Judith. A ile wazy wasza mala ? Nasza wzrostowo to moze i nawet ale wagowo tez jej troche brakuje do 9.
Jak bedziesz mogla to prosze daj znac na jaki fotelki sie zdecydowalicie.

Judith. A ile wazy wasza mala ? Nasza wzrostowo to moze i nawet ale wagowo tez jej troche brakuje do 9.
Jak bedziesz mogla to prosze daj znac na jaki fotelki sie zdecydowalicie.

Jenny jasne :) moja jeszcze nie dobiła do 9kg niedawno miała 8700. Dam znać co postanowimy, bo jeśli będzie tam dużo ludzi w sobotę to podskoczymy w przyszłym tygodniu.

reklama
Dziewczyny okazało się że Emi nie może jeździć w tym wózku, który mamy ponieważ oparcie nie ustawia się pionowo i ona leży jak żaba w nim, nie motywuje jej to do siadu.No więc czy macie jakieś pojęcie o wózkach, które to oparcie mają pod kątem prostym?

Do góry