reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

A powiem wam, że im dłużej szukam tej spacerówki tym coraz mniej mi się podoba. Tak ten balios np. nie ma nic w zestawie. A mi zależy aby jednak był jakiś śpiworek ciepły, bo wiadomo jak u nas z pogodą, fajnie jakby lekko się podbijał i lekko rozkładał do pozycji leżącej, ale zauważyłam że nie ma wózka co by miał same dobre opinie.
Teraz myślę nad graco evo....
A za oknem zima.....

reklama
A powiem wam, że im dłużej szukam tej spacerówki tym coraz mniej mi się podoba. Tak ten balios np. nie ma nic w zestawie. A mi zależy aby jednak był jakiś śpiworek ciepły, bo wiadomo jak u nas z pogodą, fajnie jakby lekko się podbijał i lekko rozkładał do pozycji leżącej, ale zauważyłam że nie ma wózka co by miał same dobre opinie.
Teraz myślę nad graco evo....
A za oknem zima.....
Graco evo mam, w wersji z gondola jest super, wersji ze spacerowka jeszcze nie sprawdzalam:)

@Pola@ i jak z podbijaniem evo, bo czytałam negatywne komentarze.
A któraś z was miała stycznosc z graco symbio??
Bardzo mnie zainteresował ze względu na wagę (7,5 kg) i ma obracane siedzisko i obracaną rączkę,taki trochę dziwak, ale fajny. :D

Któraś używała wózka baby design CLICK? Chce kupić na wakacje/ wyjazdy, bo waży 6kg i się łatwo składa a moja spacerowka waży 15kg[emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

My kupiliśmy spacerowke parasolke. Aby do października było nam łatwiej się przemieszczać czy na wyjazdy. Firmy joie
42557082fbedd15364979330aa7809e0.jpg

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Ooo Emol jednak joie a nie elodie?
Ja też kupiłam joie tylko mytraxa ostatecznie [emoji2]
Teraz szukam do niego jakiejś fajnej wkładki i chyba zamówię u beztroskiej [emoji848]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ooo Emol jednak joie a nie elodie?
Ja też kupiłam joie tylko mytraxa ostatecznie [emoji2]
Teraz szukam do niego jakiejś fajnej wkładki i chyba zamówię u beztroskiej [emoji848]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Chciałam elidie gdy jeszcze nie wiedziałam o ciąży. A w tym wypadku jak mam mieć na kilka miesięcy i potem muszę kupić do gondoli dostawke to wzięłam tańszy.

Ps. Nie napisałam. Tańszy bo używany. Kupiliśmy za 250 zł. A kupiony był w październiku 2017 więc na gwarancji jest. Dziewczynie często nudzą się wózki. Więc prawie jak nowka sztuka. Właśnie się pierze
tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Ostatnia edycja:
reklama
@Emol a ile waży ten joie, bo chyba do najlżejszych nie należy.
Ja ostatnio widziałam genialną dostawkę do wózka, babeczka na mieście miała obok gondoli, wrzucam link Link do: Buggypod Dostawka Do Wózka Dziecięcego - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Tylko to się bardziej sprawdzi jak dziecko nie śpi na spacerze, tylko po prostu nie chce mu się chodzic i jest zazdrosne, że siostra lub brat jedzie.

Do góry