reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja bym.chciala żeby mi się wozek.nie zniszczył [emoji16] ale nie znalazłam nic idealnego więc chyba odpuszczę

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się zastanawiałam nad trzema najpierw nad cybex iris, do wczoraj już miałam zamawiac easy go optimo, a dzisiaj jestem już przekonana do cybex balios M
Ja mam wózek 3w1 ale nie podoba mi się mój wózek w wersji spacerowej i będę sprzedawac ;)

Ja poszłam kupić balios m a kupiłam xlandera [emoji85][emoji85][emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No niekoniecznie, przymierzalam baliosa i xlandera i pomimo wielkiej chęci kupna baliosa więcej plusów i udogodnien dla mnie mial xlander. Ty kupisz wózek pod siebie. Ubolewam bo nie ma wózka idealnego a wybór przyprawia o ból głowy i jakby nie było trzeba kompromisów.

reklama
Przyszła mamusia żeby nie było- ja do niczego nie namawiam, mówię tylko, że oglądając w necie balios był dla mnie cudowny ale na żywo stracił ( dla mnie, każdy czegoś innego oczekuje, inaczej używa, to co dla mnie istotne dla Ciebie może być nieważne - przy dziecku wiele opinii z netu mi się nie sprawdziło). Także na szybko, chyba jeszcze pamiętam [emoji6] (m =balios, x=xpulse)
-siedzisko w x jest delikatnie szersze niż w m
- nie chcieliśmy siedziska kubełkowego
-postawione oparcie w m nie jest pionowe tylko trochę lezące a nie wiem czy jak będzie większa i jeszcze bardziej ciekawska to nie będzie jej to wkurzało bo jak bedzie siedziala pionowo to sie nie oprze
-kosz w m jest wiekszy co jest fajne ale przelotowy ( nieograniczony z jednej strony wiec z górką załadować trochę strach) ja na pewno bym coś zgubiła [emoji23]
- budka (dla mnie mega mega istotne) jest w x oooogromna. Można ją powiększyc o dodatkowy panel materialowy przez co mozna zakryc dziecko prawie po same nozki. Siatka tez jest oczywiscie. W m ta budka mimo ze reklamuja ja ze wielka dla mnie jednak za mala.
-amortyzacja w x - fajnie dziala, w moim wozku 2w1 mam podobna zasade ale dopiero jak kupiłam x to widze jak ona powinna dzialac i jest super
- i m i x są twarde
- i cos co spodobalo mi sie dopiero jak pojezdzilam x po sklepie. Rama jest sztywno spasowana. Nie buja sie nie czuc luzów. W m to czułam moj 2 w1 sie tak gibie i mnie to wnerwialo
-no i cos co jest fajne ale wiadomo mam nadzieje ze nie bede korzystac to 3 lata gwarancji door to door, ewentualny serwis to 3 dni.
- m ma dluzsze siedzisko wiec dla wysokiego dzieck o ile będzie tyle jezdziło w wozku [emoji12]

Do góry