reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ja bym.chciala żeby mi się wozek.nie zniszczył [emoji16] ale nie znalazłam nic idealnego więc chyba odpuszczę

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się zastanawiałam nad trzema najpierw nad cybex iris, do wczoraj już miałam zamawiac easy go optimo, a dzisiaj jestem już przekonana do cybex balios M
Ja mam wózek 3w1 ale nie podoba mi się mój wózek w wersji spacerowej i będę sprzedawac ;)

Ja poszłam kupić balios m a kupiłam xlandera [emoji85][emoji85][emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No niekoniecznie, przymierzalam baliosa i xlandera i pomimo wielkiej chęci kupna baliosa więcej plusów i udogodnien dla mnie mial xlander. Ty kupisz wózek pod siebie. Ubolewam bo nie ma wózka idealnego a wybór przyprawia o ból głowy i jakby nie było trzeba kompromisów.

reklama
Przyszła mamusia żeby nie było- ja do niczego nie namawiam, mówię tylko, że oglądając w necie balios był dla mnie cudowny ale na żywo stracił ( dla mnie, każdy czegoś innego oczekuje, inaczej używa, to co dla mnie istotne dla Ciebie może być nieważne - przy dziecku wiele opinii z netu mi się nie sprawdziło). Także na szybko, chyba jeszcze pamiętam [emoji6] (m =balios, x=xpulse)
-siedzisko w x jest delikatnie szersze niż w m
- nie chcieliśmy siedziska kubełkowego
-postawione oparcie w m nie jest pionowe tylko trochę lezące a nie wiem czy jak będzie większa i jeszcze bardziej ciekawska to nie będzie jej to wkurzało bo jak bedzie siedziala pionowo to sie nie oprze
-kosz w m jest wiekszy co jest fajne ale przelotowy ( nieograniczony z jednej strony wiec z górką załadować trochę strach) ja na pewno bym coś zgubiła [emoji23]
- budka (dla mnie mega mega istotne) jest w x oooogromna. Można ją powiększyc o dodatkowy panel materialowy przez co mozna zakryc dziecko prawie po same nozki. Siatka tez jest oczywiscie. W m ta budka mimo ze reklamuja ja ze wielka dla mnie jednak za mala.
-amortyzacja w x - fajnie dziala, w moim wozku 2w1 mam podobna zasade ale dopiero jak kupiłam x to widze jak ona powinna dzialac i jest super
- i m i x są twarde
- i cos co spodobalo mi sie dopiero jak pojezdzilam x po sklepie. Rama jest sztywno spasowana. Nie buja sie nie czuc luzów. W m to czułam moj 2 w1 sie tak gibie i mnie to wnerwialo
-no i cos co jest fajne ale wiadomo mam nadzieje ze nie bede korzystac to 3 lata gwarancji door to door, ewentualny serwis to 3 dni.
- m ma dluzsze siedzisko wiec dla wysokiego dzieck o ile będzie tyle jezdziło w wozku [emoji12]

Do góry