reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

Uff Maziajka, pocieszasz mnie bo właśnie myślałam czy to kupić w ogóle:D mamy mate edukacyjna, myślałam że mata to mata, jedna wystarczy:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova mata piankowa jest przydatna do nauki pełzania i raczkowania. No i leżenia. Jest przede wszystkim sztywna i dziecko nie ma szansy się zapadać buzią a poza tym jest ciepła. I maluch leży na tym i nie ciągnie od podłogi.
Z Mają używaliśmy tylko kotu też się spodobała i zaczął drapać [emoji23]
Teraz jeszcze nie kupowałam ale pewnie kupię. Ewentualnie mata do jogi może być.
Mi się też bardzo podobały duże grube maty niebieskie u rehabilitantki ale mówiła że one kosztują ok 300 zł więc nie kupiłam.

Napisane na Redmi Note 4X w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia u mnie powiedzieć, ze go używamy to za dużo. Moja akurat nie toleruje żadnego smoka [emoji12]

Dziewczyny chustowe może kogoś zainteresuje ta informacja
1509825311-bced950c66ef1d61-aaaaaa.jpeg

1509825323-44bb08f9c2195041-aaaaaa.png

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze ja kupiłam wcześniej ta bluzę ale to nie ma nic wspólnego z chustonoszenuem.bo ta torba na dziecko jest przypięta zamkiem i od wewnątrz jest polar i to dziecko nie wiem jakim sposobem nosić bo jest kompletnie osobno w tej bluzie. Nie kumam. Może ktoś mnie oświeci jak taka bluzę używać?

A propos parasolek to mi w ogóle nie podchodzą. Mieliśmy z Chicco z Mają ale była mała i ciągle kopałam w tylne kółka. Tak naprawdę to jej prawie nie używaliśmy tylko spacerówkę z naszego wózka quinny ...
Będę ew. szukać jakiejś z w miarę dużymi kółkami...

Kylesa to bede myslala na przyszłość - mamy też psa więc już to widzę.. [emoji85]
A spiworek kupiłam w sklepie stacjonarnym bo na necie nie bylo. ale już wrzucam linka jaki to
Link do: Cottonmoose.pl to jest MINI MOOSE :)
Na fb wrzucili listę sklepów stacjonarnych gdzie sprzedają i tam bylam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa, bluza dla dwojga to tylko bluza. Tzn. dziecko wkładasz do chusty albo nosidła, a potem tę bluzę zakładasz na siebie i dziecko. Żeby było wam ciepło na spacerze [emoji6] Są jeszcze takie kurtki czy płaszczyki, ale pod spodem dziecko zawsze musi być w chuście. [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kylesa, bluza dla dwojga to tylko bluza. Tzn. dziecko wkładasz do chusty albo nosidła, a potem tę bluzę zakładasz na siebie i dziecko. Żeby było wam ciepło na spacerze [emoji6] Są jeszcze takie kurtki czy płaszczyki, ale pod spodem dziecko zawsze musi być w chuście. [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Albo nosidle [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agniesiam u mnie mały często sobie patrzy w lusterko i to mu wystarcza, zwłaszcza że dość szybko zasypia w samochodzie. Ma jeszcze na pałąku od fotelika różne rzeczy ale je olewa :)

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry