reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Aim dziękuję za filmik. Dziś pierwszy raz zawiązałam chustę i nie źle mi poszło.

Misia dzięki, chyba kupię na próbę te dady.

Aha my mamy nosidełko, ale nie wiem czy takie małe dzieci można w nim nosić i dlatego kupiłam dziś chustę.

reklama
Z nosidłami jest tak, że firmy na stronach twierdzą że można nosić od 0+ ale jak się wejdzie w temat i poczyta to dopóki dziecko samo nie siedzi to każde nosidło jest złe tylko chusta jest dobra od 0+

Aha, ja chciałam je kupić, właśnie dlatego że jest niby od urodzenia. Ale ostatecznie zdecydowałam, że nosidło kupię jak będzie siedział, a teraz noszę go w chuście. Ale generalnie Tula jest bardzo polecana. [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Aha ja już z 3 tyg magluje temat nosideł, wczoraj już prawie kupiłam ten model Tula który masz, ale naczytałam się na blogach, że to raczej pow. 6msc. Rozważałam też chustonosidło caboo, ale im więcej czytam, tym bardziej jestem niezdecydowana... daj znać jak oceniasz Tule, może w końcu kupię:-)

A my nie chustowi zupełnie jakoś to do nas nie przemawia i zdecydowaliśmy się na nosidełko babybjorn one air. Ma bardzo dobre opinie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova nie Ty jedna:D

Ja ani nosidla ani chusty nie planuje kregoslup mam mega zjechany zreszta jakos nie widze potrzeby u nas.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry