reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja wzięłam czarny i biały. Czarny ok, a w białym mi wkładki laktacyjne widać, więc albo będzie po domu, albo stanik beżowy który mam też do karmienia założę. Chciałam też kupić szary i granatowy ale xs już nie było a s słabo mi cycki podtrzymywal.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ja te na ramiączkach musze mieć po domu bo mnie w biuście cisną i muszę bez stanika- jak je przymierzylam to miałam mniejszy:(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Recenzja dwóch toreb do wózka. Może kogoś zainteresuje. Ja chyba skuszę się na ten plecak, jest super i oczywiście szary <3

Ostatnia edycja:
Polecam stanik do karmienia może już macie co Wam odpowiadają... a mi dopiero dziś przyszedl i w końcu funkcjonuje bo zwykle to zanim człowiek odpial...
Cena wygorowana ale myślę że posłuży.
A muszle Medela rewelacja... w końcu wygotowalam :D

Link do: Carriwell biustonosz bezszwowy 3005 Biały | sklep dla dzieci TOMI.pl
Polecali go na szkole rodzenia :-) takie miękkie mam fajne, chciałabym jakiś usztywniany, wpadłam dziś do sklepu z bielizną i pytam czy są do karmienia i mi wyciąga takie materiałowe - pytam czy nie ma usztywnianych a ona że nie ma w ogole usztywnianych do karmienia widać babka się zna :D bo ja muszę przymierzyć:/

Ktoś jest zadowolony z któregoś usztywnianego z hm? Bo ja mam mieszane uczucia, często muszę poprawiać je pod biustem bo mi się zginaja (nie mają fiszbin ale są lekko sztywne). Bo te mam jak przymierzyć.

Pumelova mam gabkowe z hm czarny-taki sliski i szary-bawelniany. Na razie ujda ale kupię effuniaka jednak, na wyjścia jak mam zamiar karmić jeszcze 11 miesięcy a przynajmniej 5 to wydam te 200pln.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Po raz kolejny polecam Alles, dla mnie rewelacja. Na pewno można je przymierzyć gdzieś stacjonarnie, u mnie na przykład sa w takim małym sklepiku z odzieżą ciążowa. Może warto w takich miejscach poszukać. Wiem że maja też w Happy Mum jakieś ale nie przymierzalam

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja pamiętam co polecacie ale muszę przymierzyc. Może w galerii w Katowicach będą markowe ale to we wrześniu się skoczę;-) muszę się obejść z tymi co mam narazie. Ika u mnie nie ma małego sklepiku z odzieżą ciazowa:D

reklama
Po raz kolejny polecam Alles, dla mnie rewelacja. Na pewno można je przymierzyć gdzieś stacjonarnie, u mnie na przykład sa w takim małym sklepiku z odzieżą ciążowa. Może warto w takich miejscach poszukać. Wiem że maja też w Happy Mum jakieś ale nie przymierzalam

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Są 4 sklepy w Warszawie od alles

Do góry