reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja mam taki po Lence - oby nic mu się nie stało przez te lata w komórce. :p
1484580469-aaaaaa.jpeg

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Kasiulka - widziałam reklamę w tc [emoji3]. Ja sie wybiorę (może jutro) po te sukienki/tuniki.
2pack bluzek za 29,99 tez jest fajny.
Spodenki też są super [emoji3]

Morela - nawet fajnie ta Twoja marita wygląda [emoji6]. I nie ma kosza stalowego [emoji5]. Jeżeli byłaś z niego zadowolona, to rzeczywiście nie ma co szukać innego. Kolorek też super i co najważniejsze uniwersalny [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

No nie do zajechania czolg. Ale taki miał być na nasze chodniki i parki. A spacerówkę jakąś fajną kupię i lekką bo jednak w gondoli krótko dziecię jest to po co mam kupować nowy.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Aga, nie wiem jak teraz ale kiedyś bardzo dobre były Bebecary. Są różne modele. Ten typu Roana ale ma skrętne koła. Ale są też inne typu tej soft base co Ci się spodobało.

bebecar-stylo-class.4333230.jpg

Załączniki

• bebecar-stylo-class.4333230.jpg
    bebecar-stylo-class.4333230.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 385
My spacerówke mamy ta: Link do: Chicco | Spacerówka SimpliCity Top i jestem mega zadowolona, a raczje byłam dopoki młody w niej smigał, lekka, ale dziecko ma duzo miejsca w niej, jest kosz na zakupy, fajnie sie składa do samochodu. Tylko kolor mam jasnoszary i musze ja porzadnie wyprac, tym bardziej, ze stoi w garazu :/

Lilith - patrzyłam na te bebecary - nowki, i.. ponad 4000 zł to trochę za dużo (nie patrzyłam na ceny używanych). Wizualnie mnie nie powaliły. Fajną mają funkcje z tym mega prostym czyszczeniem ( ważne przy jasnych kolorach). Gondola wewnątrz ma 78 cm, czyli tyle co x-lander. Ale patrząc na bebecar a x-landera, to chyba wolę x-landera.
Natomiast Roan przebija długościa gondoli, wizualnoscia, ceną.
Technicznie wszystkie wozeczki są super [emoji5].

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga tylko wrzucilam bo mi się wspomnialo. Na obecne modele patrzylas?
Ty sama wiesz co dla Was najlepsze a na ceny niestety nie patrzę jak linki zamieszczam.
Chyba już masz swojego faworyte :)

Aaggaa zobacz graco Evo. Może taki zamiast chicco?

Do góry