reklama
Kasiulka - widziałam reklamę w tc [emoji3]. Ja sie wybiorę (może jutro) po te sukienki/tuniki.
2pack bluzek za 29,99 tez jest fajny.
Spodenki też są super [emoji3]
Morela - nawet fajnie ta Twoja marita wygląda [emoji6]. I nie ma kosza stalowego [emoji5]. Jeżeli byłaś z niego zadowolona, to rzeczywiście nie ma co szukać innego. Kolorek też super i co najważniejsze uniwersalny [emoji3]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
2pack bluzek za 29,99 tez jest fajny.
Spodenki też są super [emoji3]
Morela - nawet fajnie ta Twoja marita wygląda [emoji6]. I nie ma kosza stalowego [emoji5]. Jeżeli byłaś z niego zadowolona, to rzeczywiście nie ma co szukać innego. Kolorek też super i co najważniejsze uniwersalny [emoji3]
Dziękuję Lilith [emoji8] - jutro popatrzę sobie na stronce i porównam względem swoich oczekiwań.
D
Deleted member 134305
Gość
My spacerówke mamy ta: Link do: Chicco | Spacerówka SimpliCity Top i jestem mega zadowolona, a raczje byłam dopoki młody w niej smigał, lekka, ale dziecko ma duzo miejsca w niej, jest kosz na zakupy, fajnie sie składa do samochodu. Tylko kolor mam jasnoszary i musze ja porzadnie wyprac, tym bardziej, ze stoi w garazu :/
Lilith - patrzyłam na te bebecary - nowki, i.. ponad 4000 zł to trochę za dużo (nie patrzyłam na ceny używanych). Wizualnie mnie nie powaliły. Fajną mają funkcje z tym mega prostym czyszczeniem ( ważne przy jasnych kolorach). Gondola wewnątrz ma 78 cm, czyli tyle co x-lander. Ale patrząc na bebecar a x-landera, to chyba wolę x-landera.
Natomiast Roan przebija długościa gondoli, wizualnoscia, ceną.
Technicznie wszystkie wozeczki są super [emoji5].
Natomiast Roan przebija długościa gondoli, wizualnoscia, ceną.
Technicznie wszystkie wozeczki są super [emoji5].
reklama
Aga tylko wrzucilam bo mi się wspomnialo. Na obecne modele patrzylas?
Ty sama wiesz co dla Was najlepsze a na ceny niestety nie patrzę jak linki zamieszczam.
Chyba już masz swojego faworyte
Aaggaa zobacz graco Evo. Może taki zamiast chicco?
Ty sama wiesz co dla Was najlepsze a na ceny niestety nie patrzę jak linki zamieszczam.
Chyba już masz swojego faworyte
Aaggaa zobacz graco Evo. Może taki zamiast chicco?