reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Hello melduje że przyszły pieluchy tetrowe: cienkie, grube i kolorowe, do tego paczka windy i inne drobiazgi. Wylicytowalam też karuzele z misiami z Fisher price. Nie wiem czy będzie fajna, tak kliknęłam żeby zobaczyć za ile pójdzie. Teraz wiem że jednak lepiej dodać do obserwowanych ;)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Oglądałam dziś wózki i po wydotykaniu wszystkich wracam do pierwszego typu - roan bass soft. Jeśli któraś z was się jeszcze waha to muszę przyznać, że na żywo robi bardzo dobre wrażenie. Wygląda naprawdę porządnie i stabilnie, a materacyk gondoli należy do największych spośród wszystkich które oglądałam. Zakochałam się [emoji1] czekam tylko na nową paletę kolorów żeby zdecydować ostatecznie w jakim kolorze [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś w was miała może do czynienia z fotelika mi firmy avionaut? Widziałam je w sklepie i nie różnią się niczym zupełnie od maxi cosi, w internecie też mają całkiem dobre opinie ale to stosunkowo mało popularna firma i nikt z moich znajomych nie wytestował ich w praktyce.

Czy któraś w was miała może do czynienia z fotelika mi firmy avionaut? Widziałam je w sklepie i nie różnią się niczym zupełnie od maxi cosi, w internecie też mają całkiem dobre opinie ale to stosunkowo mało popularna firma i nikt z moich znajomych nie wytestował ich w praktyce.

A mają jakiś atest? Nie widzę ich tu ale nie wiem czy nie przeoczylam

Link do: fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie są testowane przez adac np ale słyszałam bardzo różne opinie na temat tych testów i ich wiarygodności wśród znawców tematu. Na pewno mają certyfikat pimot
Okazało się też że jest to firma, z którą ściśle współpracuje chyba nasz najbardziej znany polski fizjoterapia Paweł zawitkowski co spowodowało, że zwróciłam uwagę na tą firmę. No mam dużą rozkminke w kwestii tych fotelików teraz. Wybrałam już wózek to teraz będę dążyć fotelikowy temat

Ostatnia edycja:
Nie są testowane przez adac np ale słyszałam bardzo różne opinie na temat tych testów i ich wiarygodności wśród znawców tematu. Na pewno mają certyfikat pimot
Okazało się też że jest to firma, z którą ściśle współpracuje chyba nasz najbardziej znany polski fizjoterapia Paweł zawitkowski co spowodowało, że zwróciłam uwagę na tą firmę. No mam dużą rozkminke w kwestii tych fotelików teraz. Wybrałam już wózek to teraz będę dążyć fotelikowy temat

Niestety nie znam się tak w temacie bo idę za tymi testami i wybrałam cybexa ;) mam nadzieję że ktoś rozwieje Twoje wątpliwości:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem zdecydowana na kosz Mojżesza. Łóżeczko już kupiłam (mój tata je właśnie podrasowuje, pokażę efekty jak będzie gotowe), teraz potrzebuje coś do przenoszenia maluszka po całym domu. Czy oryginalny kosz mamas & papas czymś się różni od tych niemarkowych? Jest mocniejszy czy nie ma różnicy? Są dwa rodzaje postaw z funkcją kołyski, dziecko woli bujanie głowa-nogi czy na boki prawo-lewo? Chce kupić używany, bo to tylko na krótki czas i jak dla mnie szkoda 400 (za tyle znalazłam nowe clair de luna) czy ponad 500zl za m&p. Pomocy

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Patuszka mi koleżanka polecała, Bujaczek leżaczek 3 w 1 Tiny Love, to noszenia że sobą po domu. Nie wiem czy się zdecyduje. Planuje w sypialni łóżeczko, a w salonie kolyske. Dzieci chyba wolą się bujać głowa-nogi jak w wózku, ale to też pewnie zależy od dziecka.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry