reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Od razu mówię, że te kocyki muślinowe są mega cienkie. Mi o to chodziło ale niektóre mogą być zaskoczone, że są cienkie jak pielucha :)

reklama
A jak w dotyku lepszy bambusowy czy muslinowy ? Ja bym.chciala cos miekkiego i cienkiego bo grubsze kocyki mam.

010igov35ye70zfx.png

Te co morela pokazywala sa otulaczami muslinowymi bambusowymi;) czyli dwa w 1 hihi;) tez mam takie, sa mieciutkie i milutkie, cos pomiedzy kocykiem a pieluszka, ale blizej im do kocykow.
Kocyk muslinowy tez kupilam (to akurat nie przez neta, tylko w tk maxie), ale milszy w dotyku jest ten otulacz bambusowy.
Natomiast pieluszki muslinowe (mam takie np babyono) sa konsystencji typowej pieluszki tetrowej tylko 100 razy delikatniejsze.[/QUOTE]

Morelka to są takie jak ja mam. Mam ich sporo z Adena kupiłam :) pokazywalam Wam. Zależało mi właśnie na takim. Tylko Twój jest z pięknym wzorkiem :)

Jako cienki lekki kocyk podobno świetnie się sprawdzają pieluchy bambusowe. W zasadzie każda firma ma je w swojej ofercie różnią się tylko cena. Wszystkie koleżanki, które je miały mówią że to absolutny must have. Ja kupię 2 w rozmiarze 120x120 to będą rosły razem z Małą. Polska firma TEXPOL ma je w granicach 50-60 zł sztuka a la millou już około 100 zł także różnica bywa spora [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś byłam u koleżanki i ona ma riko nano. Co myślicie o tym wózku? Bo przyznam się ze myslalam o x-landerze ale jest za nisko rączka :( 105 cm a np.Rico 121. Ale on jest ciężki bardzo, za to duży. Muszę pójść do sklepu pooglądać bo głupio mi zaczepiać kobity na ulicy. Dzisiaj z koleżanka 3 zaczepilysmy na spacerku.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja chcę kupić Riko Nano;) Szary. Raz zaczepiłam babkę na ulicy żeby wypytać i była bardzo zadowolona.Ja mieszkam na parterze więc waga mi nie przeszkadza;)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry