reklama
Te co morela pokazywala sa otulaczami muslinowymi bambusowymi czyli dwa w 1 hihi tez mam takie, sa mieciutkie i milutkie, cos pomiedzy kocykiem a pieluszka, ale blizej im do kocykow.
Kocyk muslinowy tez kupilam (to akurat nie przez neta, tylko w tk maxie), ale milszy w dotyku jest ten otulacz bambusowy.
Natomiast pieluszki muslinowe (mam takie np babyono) sa konsystencji typowej pieluszki tetrowej tylko 100 razy delikatniejsze.[/QUOTE]
Kocyk muslinowy tez kupilam (to akurat nie przez neta, tylko w tk maxie), ale milszy w dotyku jest ten otulacz bambusowy.
Natomiast pieluszki muslinowe (mam takie np babyono) sa konsystencji typowej pieluszki tetrowej tylko 100 razy delikatniejsze.[/QUOTE]
aha83
kwietniówka '09
Mi właśnie chodzi o coś cieniutkiego i przewiewnego , coś cieńszego niż kocyk,
bo kocyk na liście mam ten zresztą już chyba o nim wspominałam
Link do: Poofi - Tkany Kocyk z Bawełny Organicznej Pepermint / AKCESORIA DLA NIEMOWLĄT - Mamissima - zabawki, akcesoria dla dzieci i rodziców.
i ciągle tylko listę tworzę , nie rozumiem sama siebie, ale mam jakieś opory jeszcze przed kupowaniem .... tak mi się wydaje , że jeszcze 3 miesiące to duzzzzooo czasu
bo kocyk na liście mam ten zresztą już chyba o nim wspominałam
Link do: Poofi - Tkany Kocyk z Bawełny Organicznej Pepermint / AKCESORIA DLA NIEMOWLĄT - Mamissima - zabawki, akcesoria dla dzieci i rodziców.
i ciągle tylko listę tworzę , nie rozumiem sama siebie, ale mam jakieś opory jeszcze przed kupowaniem .... tak mi się wydaje , że jeszcze 3 miesiące to duzzzzooo czasu
Monti
Fanka BB :)
Jako cienki lekki kocyk podobno świetnie się sprawdzają pieluchy bambusowe. W zasadzie każda firma ma je w swojej ofercie różnią się tylko cena. Wszystkie koleżanki, które je miały mówią że to absolutny must have. Ja kupię 2 w rozmiarze 120x120 to będą rosły razem z Małą. Polska firma TEXPOL ma je w granicach 50-60 zł sztuka a la millou już około 100 zł także różnica bywa spora [emoji4]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Morela_87
Ja kupiłam dziś jeszcze taki kocyk, przy okazji zamawiania termometru do wanienki , pudełka na smoczek.
Link do: EKO KOCYK KOLOROWY PASKI PLE-23 TURKUS 85x75cm
i jeszcze taką pieluszkę
Link do: TEXPOL Pieluszka bambusowa 75x75 SZARA SWEET
Link do: EKO KOCYK KOLOROWY PASKI PLE-23 TURKUS 85x75cm
i jeszcze taką pieluszkę
Link do: TEXPOL Pieluszka bambusowa 75x75 SZARA SWEET
Dziś byłam u koleżanki i ona ma riko nano. Co myślicie o tym wózku? Bo przyznam się ze myslalam o x-landerze ale jest za nisko rączka 105 cm a np.Rico 121. Ale on jest ciężki bardzo, za to duży. Muszę pójść do sklepu pooglądać bo głupio mi zaczepiać kobity na ulicy. Dzisiaj z koleżanka 3 zaczepilysmy na spacerku.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Zuza87
Ja chcę kupić Riko Nano Szary. Raz zaczepiłam babkę na ulicy żeby wypytać i była bardzo zadowolona.Ja mieszkam na parterze więc waga mi nie przeszkadza
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom