reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Od razu mówię, że te kocyki muślinowe są mega cienkie. Mi o to chodziło ale niektóre mogą być zaskoczone, że są cienkie jak pielucha :)

reklama
A jak w dotyku lepszy bambusowy czy muslinowy ? Ja bym.chciala cos miekkiego i cienkiego bo grubsze kocyki mam.

010igov35ye70zfx.png

Te co morela pokazywala sa otulaczami muslinowymi bambusowymi;) czyli dwa w 1 hihi;) tez mam takie, sa mieciutkie i milutkie, cos pomiedzy kocykiem a pieluszka, ale blizej im do kocykow.
Kocyk muslinowy tez kupilam (to akurat nie przez neta, tylko w tk maxie), ale milszy w dotyku jest ten otulacz bambusowy.
Natomiast pieluszki muslinowe (mam takie np babyono) sa konsystencji typowej pieluszki tetrowej tylko 100 razy delikatniejsze.[/QUOTE]

Morelka to są takie jak ja mam. Mam ich sporo z Adena kupiłam :) pokazywalam Wam. Zależało mi właśnie na takim. Tylko Twój jest z pięknym wzorkiem :)

Jako cienki lekki kocyk podobno świetnie się sprawdzają pieluchy bambusowe. W zasadzie każda firma ma je w swojej ofercie różnią się tylko cena. Wszystkie koleżanki, które je miały mówią że to absolutny must have. Ja kupię 2 w rozmiarze 120x120 to będą rosły razem z Małą. Polska firma TEXPOL ma je w granicach 50-60 zł sztuka a la millou już około 100 zł także różnica bywa spora [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś byłam u koleżanki i ona ma riko nano. Co myślicie o tym wózku? Bo przyznam się ze myslalam o x-landerze ale jest za nisko rączka :( 105 cm a np.Rico 121. Ale on jest ciężki bardzo, za to duży. Muszę pójść do sklepu pooglądać bo głupio mi zaczepiać kobity na ulicy. Dzisiaj z koleżanka 3 zaczepilysmy na spacerku.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja chcę kupić Riko Nano;) Szary. Raz zaczepiłam babkę na ulicy żeby wypytać i była bardzo zadowolona.Ja mieszkam na parterze więc waga mi nie przeszkadza;)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry