reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Misia haha ja jeszcze nikogo nie zaczepialam ale bardzo wnikliwie obserwuje:D niestety o wózku nie czytałam. Myślałam że czytałam wszystko o wszystkich a jednak nie :D odkąd znalazłam jeden który nam się podoba to już nie czytalm:p
Mój wybrany też jest mega ciężki ale nie muszę go nigdzie wnosić;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia haha ja jeszcze nikogo nie zaczepialam ale bardzo wnikliwie obserwuje:D niestety o wózku nie czytałam. Myślałam że czytałam wszystko o wszystkich a jednak nie :D odkąd znalazłam jeden który nam się podoba to już nie czytalm:p
Mój wybrany też jest mega ciężki ale nie muszę go nigdzie wnosić;)

Jaki wybraliście?

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Na początku podobał mi się Baby design husky,one są chyba podobne prawda?Ja dziękuję,ale my jesteśmy zdecydowani na Riko Nano;)

Na początku podobał mi się Baby design husky,one są chyba podobne prawda?Ja dziękuję,ale my jesteśmy zdecydowani na Riko Nano;)

Chyba mają wszystkie ten sam stelaż ale różnią się wykończeniem, husky ma zimowe dodatki. A czemu zrezygnowaliscie z niego? Może czegoś nie dostrzegam to wolę wiedzieć teraz :D

Nadal mi się podoba tylko Riko bardziej.Aha,pamiętam podobał mi się bardzo winterpack;)

Ok myślałam że masz może jakieś uwagi na które nie zwróciłam uwagi:) świetne jest to na dłonie w husky [emoji14] ale jakoś nie pomyślałam że przecież w zimę też będziemy użytkować :D muszę się przyjrzeć [emoji16]

Mi chyba najbardzie podobał się ten śpiworek w kolorze turkusowym/morskim?Wiesz jak to jest jak coś Ci wpadnie w oko.Nie ma zmiłuj;)

Mi chyba najbardzie podobał się ten śpiworek w kolorze turkusowym/morskim?Wiesz jak to jest jak coś Ci wpadnie w oko.Nie ma zmiłuj;)

No;) niestety teraz wejdzie nowa kolorystyka w kwietniu więc to co sobie upatrzylam już poszło w las:p mam nadzieję że bedzie coś ładnego ;)

reklama
To trzymam kciuki żeby jakiś kolor spodobał Ci się bardziej niż poprzedni który sobie wybrałaś:) Mam nadzieję,że się tutaj pochwalisz zakupem:)

Do góry