reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Misia haha ja jeszcze nikogo nie zaczepialam ale bardzo wnikliwie obserwuje:D niestety o wózku nie czytałam. Myślałam że czytałam wszystko o wszystkich a jednak nie :D odkąd znalazłam jeden który nam się podoba to już nie czytalm:p
Mój wybrany też jest mega ciężki ale nie muszę go nigdzie wnosić;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia haha ja jeszcze nikogo nie zaczepialam ale bardzo wnikliwie obserwuje:D niestety o wózku nie czytałam. Myślałam że czytałam wszystko o wszystkich a jednak nie :D odkąd znalazłam jeden który nam się podoba to już nie czytalm:p
Mój wybrany też jest mega ciężki ale nie muszę go nigdzie wnosić;)

Jaki wybraliście?

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Na początku podobał mi się Baby design husky,one są chyba podobne prawda?Ja dziękuję,ale my jesteśmy zdecydowani na Riko Nano;)

Na początku podobał mi się Baby design husky,one są chyba podobne prawda?Ja dziękuję,ale my jesteśmy zdecydowani na Riko Nano;)

Chyba mają wszystkie ten sam stelaż ale różnią się wykończeniem, husky ma zimowe dodatki. A czemu zrezygnowaliscie z niego? Może czegoś nie dostrzegam to wolę wiedzieć teraz :D

Nadal mi się podoba tylko Riko bardziej.Aha,pamiętam podobał mi się bardzo winterpack;)

Ok myślałam że masz może jakieś uwagi na które nie zwróciłam uwagi:) świetne jest to na dłonie w husky [emoji14] ale jakoś nie pomyślałam że przecież w zimę też będziemy użytkować :D muszę się przyjrzeć [emoji16]

Mi chyba najbardzie podobał się ten śpiworek w kolorze turkusowym/morskim?Wiesz jak to jest jak coś Ci wpadnie w oko.Nie ma zmiłuj;)

Mi chyba najbardzie podobał się ten śpiworek w kolorze turkusowym/morskim?Wiesz jak to jest jak coś Ci wpadnie w oko.Nie ma zmiłuj;)

No;) niestety teraz wejdzie nowa kolorystyka w kwietniu więc to co sobie upatrzylam już poszło w las:p mam nadzieję że bedzie coś ładnego ;)

reklama
To trzymam kciuki żeby jakiś kolor spodobał Ci się bardziej niż poprzedni który sobie wybrałaś:) Mam nadzieję,że się tutaj pochwalisz zakupem:)

Do góry