reklama
pumelova
Fanka BB :)
Może zrobimy osobny temat tylko na wózki? Tutaj to się straci zaraz. Jak sądzicie?Dziewczyny czy możecie wrzucić fotki waszych wózków które będziecie mieć dla maluszków i nazwy wiem że mamy trochę czasu ale mi się podobają tylko dwa typy wózków roan marita i xlander nie pamiętam modelu
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tymuniek
Tez obily mi sie opinie ze kokos gryka nie jest dobra, kiedys to byl hit ale juz nie jest
To teraz jakie materacyki się kupuje dla dziecka?do łóżeczka.
Nie sądzę by osobny tenat na wózki był najlepszym rozwiązaniem.
A co z materacami ze sprezynami?
My mamy zupełnie inne, na pockety plus memory etc.
Dzieci mają dodatkowo nakładkę nieprzemakalna a tak to przescieradelka z pidszewka. Wszystko pięknie oddycham zero wysypki dla mnie najważniejsze bo to mocni alergicy i gdyby coś było nie tak od razu by zareagowali.
Megan superowe ciuchaczki, brakuje mi chlopiecych ubranek, dużo lepsze niż dziewczęce.
Przyszły dziś te pieluchy muslinowe ze wzorem i żadna rewelacja. Myślicie, że to nie schodzi?? I takie szmaciane trochę
Uszylam przescieradelko, z tego samego materiału będą dwa kocyki. Jeden do wózka, drugi do łóżeczka, musze tylko druga stronę kupić.
2 flanelki.
Jutro rożek będzie wielki bo aż 95cm docelowo.
Jakmsie uda, mąż dziś zrobi jedna kostkę bo wczoraj próbna wyszla ekstra.
z najmniejszym kociakiem
Dzieci mają dodatkowo nakładkę nieprzemakalna a tak to przescieradelka z pidszewka. Wszystko pięknie oddycham zero wysypki dla mnie najważniejsze bo to mocni alergicy i gdyby coś było nie tak od razu by zareagowali.
Megan superowe ciuchaczki, brakuje mi chlopiecych ubranek, dużo lepsze niż dziewczęce.
Przyszły dziś te pieluchy muslinowe ze wzorem i żadna rewelacja. Myślicie, że to nie schodzi?? I takie szmaciane trochę
Uszylam przescieradelko, z tego samego materiału będą dwa kocyki. Jeden do wózka, drugi do łóżeczka, musze tylko druga stronę kupić.
2 flanelki.
Załączniki
Nie interesowalam sie tematem,ale mysle,ze Kasiulka,podala bardzo dobry przklad lateksowyTo teraz jakie materacyki się kupuje dla dziecka?do łóżeczka.
reklama
Morela_87
Superanckie. Facet nigdy nie zrozumie tych zakupów tak jak myZ cyklu mama i babcia wariatki w nowym ciuchu kurde za tydzien jade wydac w koncu cos na siebie [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 795939Zobacz załącznik 795940Zobacz załącznik 795941Zobacz załącznik 795942Zobacz załącznik 795943Zobacz załącznik 795944Zobacz załącznik 795945
Wybaczcie ,nie wiem czemu te fotki bokiem sie wklejają tutaj
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też widziałam te muslinowe i też nie jestem oczarowana.Nie sądzę by osobny tenat na wózki był najlepszym rozwiązaniem.
Przyszły dziś te pieluchy muslinowe ze wzorem i żadna rewelacja. Myślicie, że to nie schodzi?? I takie szmaciane trochę [emoji14]
2 flanelki.
Zobacz załącznik 795965 Zobacz załącznik 795966 Zobacz załącznik 795967 z najmniejszym kociakiem
A ja dziś kupiłam rożek taki jaki chciałam i dałam tylko 18 zł