reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Superanckie. Facet nigdy nie zrozumie tych zakupów tak jak my :D

Ja też widziałam te muslinowe i też nie jestem oczarowana.

A ja dziś kupiłam rożek taki jaki chciałam i dałam tylko 18 zł:D
1487445103-aaaaaa.jpeg

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Mega :D gdzie ci sie tak tanio udalo wyhaczyć [emoji41]?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przepiękna prezentacja!!

Ładny ten rożek a mama jeszcze ładniejsza :p

Może jutro uda mi się swoim wielkoludem pochwalić bo kocyki i reszta jak dokoncze :)

Może te lateksowe to bardzo świeży trend bo przyznam że nie spotkałam się że zbyt wieloma opiniami że są super i naj. Poszukam, poczytam, zorientuje się :)
Aim - będę wdzięczna za rozeznanie. Mi się poprzedni sprawdził - więc ślepo szłam w znanym kierunku. Na szczęście jeszcze troszkę czasu nam zostało.. Ale i tak chciałabym aby swoje materac pooddychal zanim dziecko na nim położę.
Hurtownia Dziecięca Akpol Baby :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Dzięki za info [emoji3]
Świetny ten rożek - zwłaszcza kolorek [emoji3]

Lilith - czekam na Twoje dzieła. Może zlecę Ci rożek i dla Nas, co? [emoji6]

Ja z chęcią za takie pamiątkowe rękodzieło zapłacę - także... Lilith? [emoji3]

Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką ze studiów - próbowalysmy się spiknac podczas mojego pobytu w Karpaczu, ale coś nam nie wyszło (rozłożyło ją i nie chciała mieć mnie na sumieniu), w każdym bądź razie koleżanka pochwaliła się, że robi czapeczki, kocyki, otulacze, itp. na szydełku, drutach, maszynie - także chce jako ciocia podarować coś mojej Małej - mam tylko powiedzieć co bym chciała [emoji3]. Także.. Milutko [emoji5]
Ale rożek to rożek, a jak jeszcze może być taki big na 95 cm - to ja chętnie bym taki nabyła [emoji5]

Morela sliczne zdjecie wow :))
Rozek taki jak ja pamietam choc teraz nie mam na liscie zakupow jakos wygodniej mi bylo nosic malego bez niczego,lub tylko w otulaczu owinietego wiec bankowo nie chcialoby mi sie go pakowac juz w rozek :)
Ciekawa jestem,jeszcze jakie bedzie to lato bo ostatnie bylo upalne najlepiej to nago przez caly dzien....

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Morela tak czy inaczej bardzo fajne zdjęcie :)

Pamiętajcie, że się uczę dopiero.. I nie jest to łatwe. Aż wstyd się przyznać ale mąż opanował to od razu, ja mam problemy a to z rownoscia czy innym ładnym zakolem.
I tak.. Mąż właśnie robi rożek :) przysiadl juz wieczorkiem.
Jeśli chkdzi o ten duży rozmiar, wycielismy taki materiał i zupełnie by się nie nadało.. Za wielkie to..
Wiec chyba teraz mąż robi na 85cm :)
Będą dwa, to ma trochę grubsze wypełnienie, potem z cienszym.

Do góry