reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

6 sweterków, 2 misie 3 czapki i 2 śpiworki
Zdjęcie0801.jpgZdjęcie0802.jpgZdjęcie0803.jpgZdjęcie0804.jpgZdjęcie0796.jpgZdjęcie0792.jpg
niestety większosć rzeczy na 0-3m, ale i tak uważam że było to warte swojej ceny, jak się nie zniszczą to może sprzedam dalej :-D

Załączniki

• Zdjęcie0801.jpg
    Zdjęcie0801.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcie0802.jpg
    Zdjęcie0802.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 50
  • Zdjęcie0803.jpg
    Zdjęcie0803.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcie0804.jpg
    Zdjęcie0804.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 52
  • Zdjęcie0796.jpg
    Zdjęcie0796.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 43
  • Zdjęcie0792.jpg
    Zdjęcie0792.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
joanna niezłe zakupy :) i naprawdę warte swojej ceny :) a ja dzisiaj pojechałam do K. babci na chwilę i akurat jego ciocia robiła porządki w kartonie z rzeczami po kuzynkach i dostałam 6 wielkich pękatych toreb dla Basi. Szok :szok: muszę je jeszcze przejrzeć i posegregować, bo jedna z dziewczynek była z października i rzeczy jak najbardziej będą idealne z porą roku, ale druga w lipcu, więc część pewnie letnich bodziaków odpadnie. Podobno mam jeszcze dostać rożek nowiutki, jakieś pościele, nianie elektroniczną. Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona nie spodziewaliśmy się tego. Oczywiście w razie czego będą do zwrotu, muszę je podokumentować żeby wiedzieć co i jak jest od niej :) nawet zaproponowała mi wózek, gondola niezniszczona i chyba się skuszę, bo co my tej gondoli użyjemy...

Joanna super zakup. Naprawde. Jak patrze to ja mam naprawde niewiele ciuszkow ...
W 5 10 15 widzialam sliczna bluze taka misiowata koszulke z dlugim rekawem i taki komplet ala pizamke. Musze przeliczyc i moze kupimy jeszcze z tej wyplaty bo do 10 tego kilka dni jest.
Jutro chce kupic w rossmannie wlasnie ta masc i aspirator do noska.

Tosienka ja kupilam puder i bede chciala go uzywac.

A ja dzis kupilam druga paczke pamperow jedynek i wiecej nie kupuje.

Joanna piękne ciuszki, mnie rodzice zadzwonili, że znajoma od mojej siostry przywiozła dwa wory ciuszków dla mnie. Ponoć bardzo ładne i mam zakaz już kupowania czegokolwiek z ciuszków.

Sony ale fajowe wieści, lubimy takie prezenty:tak:...
Ja od psiapsióły po jej córci dostałam mate edukacyjna, stoliczek edukacyjny i kołyske , musze to poskładac to beda foty:-)

Wczoraj przyszedł mi fotelik z maxi cosi używany, wylicytowany za 100zł. Kurcze jestem taka zadowolona - praktycznie w ogóle nie ma śladów użytkowania, oczywiście dokupię nową tapicerkę i za fotelik, który normalnie kosztuje coś ok 480zł, ja łącznie dam ok 200zł.
I wklejam zdjęcia kombinezonu (19zł) i czapeczki (11zł) Jak ja kocham takie okazje ;Dczapa.jpgkombinezon.jpg

Załączniki

• czapa.jpg
    czapa.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 26
  • kombinezon.jpg
    kombinezon.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Dziewczyny super zakupy robicie!! I ile tego juz macie:) piękne ciuszki!
ja dostałam dostawę ciuszkow z UK od teściowej(głownie bodziaki ale tylko w jednym rozmiarze 56:/) więc mam jeszcze troche do kupienia... Potem jak bede miec czas powrzucam fotki;)

co do kosmetyków to ja kupiłam z nivea soft olejek do kąpieli. Moja kuzynka wyprobowala i nie musiała po tym małego oliwkowac. Tych z górnej pulki używać nie bede bo nie chce skory dzieci przyzwyczajać do najlepszych kosmetyków bo a nóż widelec bedą kiedyś potrzebować kąpieli w tych oliatum itd i mogą miec mniejsza skuteczność. Bede jeszcze próbować ziajke która jest dobrym a tanim kosmetykiem.

Pudru do dupci nie bede używać, jakoś nie mam przekonania do tego produktu.

Do góry