reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Oj, piękne zakupy. Tosieńka, trafiła się okazja. :) Też odkupiłam fotelik w bardzo dobrym stanie (tworzywo, tapicerka, styropian, pasy wszystko na medal). Musiałam jedynie dokupić wkładkę redukcyjną i ochraniacze.
Dzisiaj po zdjęciu holtera wstąpiłam do Pepco i upolowałam bardzo fajne śpioszki i bodziaki 62. Akurat u mnie jest promocja. Niestety dalej odpisuję z netbooka, może niedługo przywiozą mój komputer stacjonarny z naprawy i pokażę swoje łupy.

reklama
Joanna ten mój kombinezon jest na 68 właśnie, a ja próbuję licytować na rozmiar 62 jeszcze ;) W ogóle po zakupie tego fotelika jestem tak zadowolona, że zaczynam zastanawiać się nad używanym wózkiem - połowa ceny a też stan bardzo dobry, bo w sumie ile my gondolką pojeździmy?

tosienka nad tym samym się zastanawiam tylko ja mam opcję, że pożyczą mi gondolkę. Gondola max do pół roku, więc pewnie do marca, bo dochodzi kombinezon, a na wiosnę już spacerówka.

Ale fotelik to bym się bała kupować używany. Patrzyłam na ceny i są zachęcające, ale kurczę nigdy nie wiemy czy nie brał udziału w stłuczce ani czy nikt przy nim nie majstrował :( no nie wiem.

Kurczę dziewczyny nie mogę w żadnym sklepie sieciówkowym znaleźć dla siebie takich cienkich materiałowych spodni długich przewiewnych, często widziałam z motywem kwiatowym gdzieś, a teraz jak chcę kupić to nie mogę znaleźć :( no i chyba pozostanie mi uszycie bo w jeansach mi niewygodnie, leginsy po domu ok, ale na wyjście to tak średnio. Zamierzam zamówić sobie długą spódnicę jeszcze. No nie wiem jakiś dół mnie złapał, bo nie mam w co się ubrać... A moje nogi- blade, opuchnięte- średnio chce mi się pokazywać...

Pannacota ja też dzisiaj zdołowana ciuchami - wleciałam na targowisko, bo jutro bronię magistra, a kompletnie w żadną z obcisłych wyjściowych kiecek się nie mieszczę ;/ No ale na szczęście znalazłam taką malinową, dałam za nią 130zł, trochę mi było szkoda, ale najwyżej w przyszłym roku na lato bratowa mi ją zwęzi ;)

hejka dziewczyny ale cuda macie:) oczywiscie zakochalam sie w falbaniastym rozowym czyms - kurteczka albo sweterek no booski...ale leopolda raczej w to nie ubiore- w ogole dziewczynskie rzeczy sa ladniejsze....
ja od soboty tez sie obkupilam...najpierw na gieldzie staroci zakupilam:
1. zgnitozielona puchowa mikrokurteczke na zime - sliczna
2. kombinezon z firmy mamas&papas - RENIFEREK jest cudny- ma na kapturku glowe renifera wraz z rogami a na dupce reniferowy ogonek :D w sam raz na swieta- do tego pani dorzucila jeszcze sliczna rniferowa czapeczke oraz buciki z reniferowymi głowkami ktore dzwonia jak sie nimi potrzasnie:D coprawda zakup na raz ale taniuszko bylo i nie moglam sie powstrzymac poprpstu :p
3. dzinoswe ogrodniczkie z motywem z nexta
4. welurkowe kremowe ogrodniczki z george z haftowanym blekitnym pieskiem- sliczne na podszewce i ocieplane:)

w pepco kupilam taka blkitna lniana koszule za 14 zl - boska

a dzis mialam polowanie na lumpikach i sie tez oblowilam- 3 koszule (takie wiecie na mężczyzne -ale mikro:p jedna z metka z mexxa :D ), kamizelke, 3 bluzki z dlugim rekawe w rozne zabawne motywy, jeszcze jeden pajac kremowy w brazowe sówki, koc bialy robiony na drutach za 2 zł:p zawieszki na sciane z mamams&papas z kolekcji i love my bear takie z materialu - sliczne , no i nowiutenkie mikro buciki z elefantena za 10 zl :D na malutenskie syrmonki:p

mlodej tez kupilam pare rzeczy i sobie 2 sukienki.....potem pokaze wam zdjecia bo jestem straznie zadowolona z zakupow

a co do kosmetykow...ja jeszcze nawet o nich nie mysle...ale mzoe to juz czas..jedyne klremochy jakie mama to takie z darmowych prpobek reklamowek i pakeitow powitalnych w mojej przychodni i u poloznej....ale ja bede kupowac bubchena

tosienka no właśnie ja dostałam jeden kombinezon ale na 72, nie przemyślała siostra bo to na lato wyjdzie :/ więc chce dokupić 68 a mniejszy to zobaczę, pewnie też by się przydał

Dżaga robię tak samo, mam kilka leginsów i tunik, właściwie to nie kupiłam ani jednej rzeczy dla kobiet w ciąży, do tego mam 3 sukienki ja większy upał, a w przyszłym roku jak będą za duże to oddam do krawcowej :)
najgorzej jesień ale już mam polar po mamie bo ona szersza i 3 pary spodni-leginsów, myślę że wystarczy :)

die no to się obłowiłaś :) a moja mama do mnie że za dużo rzeczy kupiłam bo jeszcze coś dostane a to wszystko się tak tylko wydaje, lepiej żeby coś zostało niż brakowało, tak mi się wydaje

reklama
W końcu mam naprawiony komputer, więc mogę wkleić zdjęcia ostatnich łupów. :)

* Dwa wyjściowe "garnitury" dla Syneczka - zielony (Textil Market); niebieski (Galeria Zielona w Puławach):

IMG_7228.jpg IMG_7229.jpg

* Koszulki i półśpiochy (Pepco):

IMG_7232.jpg IMG_7230.jpg

* Body (Textil Market):

IMG_7231.jpg

* Pajacyki frotte (Pepco):

IMG_7233.jpg

Jutro pewnie przyjedzie kurier z dużymi zakupami z Pati i Maks Sklep dla dzieci i niemowląt, akcesoria dla dzieci • Pati i Maks. Jestem zadowolona póki co ze sklepu. Bardzo dobry kontakt mailowo-telefoniczny, błyskawiczne spakowanie i wysłanie towaru. Więcej relacji po odbiorze przesyłki. :)

Załączniki

• IMG_7228.jpg
    IMG_7228.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_7229.jpg
    IMG_7229.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_7232.jpg
    IMG_7232.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_7230.jpg
    IMG_7230.jpg