hejka dziewczyny ale cuda macie
oczywiscie zakochalam sie w falbaniastym rozowym czyms - kurteczka albo sweterek no booski...ale leopolda raczej w to nie ubiore- w ogole dziewczynskie rzeczy sa ladniejsze....
ja od soboty tez sie obkupilam...najpierw na gieldzie staroci zakupilam:
1. zgnitozielona puchowa mikrokurteczke na zime - sliczna
2. kombinezon z firmy mamas&papas - RENIFEREK jest cudny- ma na kapturku glowe renifera wraz z rogami a na dupce reniferowy ogonek
w sam raz na swieta- do tego pani dorzucila jeszcze sliczna rniferowa czapeczke oraz buciki z reniferowymi głowkami ktore dzwonia jak sie nimi potrzasnie
coprawda zakup na raz ale taniuszko bylo i nie moglam sie powstrzymac poprpstu
3. dzinoswe ogrodniczkie z motywem z nexta
4. welurkowe kremowe ogrodniczki z george z haftowanym blekitnym pieskiem- sliczne na podszewce i ocieplane
w pepco kupilam taka blkitna lniana koszule za 14 zl - boska
a dzis mialam polowanie na lumpikach i sie tez oblowilam- 3 koszule (takie wiecie na mężczyzne -ale mikro
jedna z metka z mexxa
), kamizelke, 3 bluzki z dlugim rekawe w rozne zabawne motywy, jeszcze jeden pajac kremowy w brazowe sówki, koc bialy robiony na drutach za 2 zł
zawieszki na sciane z mamams&papas z kolekcji i love my bear takie z materialu - sliczne , no i nowiutenkie mikro buciki z elefantena za 10 zl
na malutenskie syrmonki
mlodej tez kupilam pare rzeczy i sobie 2 sukienki.....potem pokaze wam zdjecia bo jestem straznie zadowolona z zakupow
a co do kosmetykow...ja jeszcze nawet o nich nie mysle...ale mzoe to juz czas..jedyne klremochy jakie mama to takie z darmowych prpobek reklamowek i pakeitow powitalnych w mojej przychodni i u poloznej....ale ja bede kupowac bubchena