reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

Deli też go kiedyś widziałam w TKMAXX, ale potem zniknął, nie pamiętam nawet po ile był. :-)

Rozglądam się za kompletami łóżko + pościel możecie coś polecić??
Znalazłam coś takiego, ale sama nie wiem na co zwracać uwagę. Chciałabym łóżeczko z obniżanym jednym bokiem, bo jestem niska będzie mi łatwiej małego wyciągać.
MAMO-TATO 15-el łóżeczko białe z szufladą + materac + pościel z moskitierą - MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka

reklama
dziewczynki ja dziś nie konwencjonalnie i zaszalałam i kupiłam buty ślubne w Venezii, miętowe
yes2.gif
, młody bedzie miał muchę miętową
laugh.gif
, ale jeszcze nie wie Zobacz załącznik 569241
juz jedne mam nude z Mark&Spencer + dokupiłam kokardki miętowe Zobacz załącznik 569244 ale buty oddam bo jednak stopa mi się meczy a dodatkowo przecież będę tyc
yes2.gif

Mamie tez coś się należy, nie tylko spiochy
laugh.gif

Ostatnia edycja:
Sony nie czytaj za dużo :p

Pieknaszyszunia ja też ostatnio pomyśłałam o sobie :-)
Butki śliczne

Wrzucam być może któraś będzie chciała. Ja korzystałam z podobnego przewijaka przy Oliwii i teraz też kupię http://allegro.pl/mata-do-przewijania-pieluszki-przewijak-podklad-i3353636074.html tu tylko przykład można kupić i tańsze, ale ta mi się spodobała.

Jak kupię wózek bez torby, to chyba sobie taką dokupię http://allegro.pl/delti-torba-do-wozka-przewijak-nurser-bag-x-lander-i3346721259.html

Ostatnia edycja:
Ja w koncu wczoraj poszalalm z ubraniami. Zaczely sie wyprzedaze wiec kupilam wyprawke dla malenstwa i pare rzeczy dla siebie. Jeszcze tylko skarpetki i niedrapki i gotowe. Jak dorwe chwile to wkleje zdjecia.

Co do kosmetykow, nie mam jeszcze nic. Ale nie zawracam soebie nimi tez szczegolnie glowy, bo tu daja wyprawke w szpitalu i na poczatek wystarczy. Nie wiem tylko jakiej firmy maja. Dla T dostalam z Galenco.

Tosienka puder to wogole bym sobie odpuscila.

Deli używałam tej torby przez 1,5 roku, rodzice młodego ją mieli(turkusowa). Naprawde jest fajna praktyczna, tylko w środku pod koniec przedarł nam sie plastik który oddziela kieszenie a tak to nic sie z nia nie dzialo.:)

reklama
muszę się pochwalić wczorajszymi zakupami czyli prawie 80 sztuk ubranek za 150 zł w połowie nie używane a reszta nie zniszczona :)
6 sukienek
Zdjęcie0789.jpg
18 spodni (getry, dresy i inne)
Zdjęcie0790.jpgZdjęcie0791.jpg
10 par bodów w tym większość nowe
Zdjęcie0793.jpg
11 par śpiochów
Zdjęcie0794.jpgZdjęcie0795.jpg
3 podkoszulki, 11 koszulek z długim rękawem
Zdjęcie0797.jpgZdjęcie0798.jpgZdjęcie0799.jpgZdjęcie0800.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0789.jpg