reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Deli też go kiedyś widziałam w TKMAXX, ale potem zniknął, nie pamiętam nawet po ile był. :-)

Rozglądam się za kompletami łóżko + pościel możecie coś polecić??
Znalazłam coś takiego, ale sama nie wiem na co zwracać uwagę. Chciałabym łóżeczko z obniżanym jednym bokiem, bo jestem niska będzie mi łatwiej małego wyciągać.
MAMO-TATO 15-el łóżeczko białe z szufladą + materac + pościel z moskitierą - MAMO-TATO pościel dziecięca,dla niemowląt,niemowlęca,do łóżeczka,dla dziecka

reklama
dziewczynki ja dziś nie konwencjonalnie i zaszalałam i kupiłam buty ślubne w Venezii, miętowe
yes2.gif
, młody bedzie miał muchę miętową
laugh.gif
, ale jeszcze nie wie Zobacz załącznik 569241
juz jedne mam nude z Mark&Spencer + dokupiłam kokardki miętowe Zobacz załącznik 569244 ale buty oddam bo jednak stopa mi się meczy a dodatkowo przecież będę tyc
yes2.gif

Mamie tez coś się należy, nie tylko spiochy
laugh.gif

Ostatnia edycja:
Sony nie czytaj za dużo :p

Pieknaszyszunia ja też ostatnio pomyśłałam o sobie :-)
Butki śliczne

Wrzucam być może któraś będzie chciała. Ja korzystałam z podobnego przewijaka przy Oliwii i teraz też kupię http://allegro.pl/mata-do-przewijania-pieluszki-przewijak-podklad-i3353636074.html tu tylko przykład można kupić i tańsze, ale ta mi się spodobała.

Jak kupię wózek bez torby, to chyba sobie taką dokupię http://allegro.pl/delti-torba-do-wozka-przewijak-nurser-bag-x-lander-i3346721259.html

Ostatnia edycja:
Ja w koncu wczoraj poszalalm z ubraniami. Zaczely sie wyprzedaze wiec kupilam wyprawke dla malenstwa i pare rzeczy dla siebie. Jeszcze tylko skarpetki i niedrapki i gotowe. Jak dorwe chwile to wkleje zdjecia.

Co do kosmetykow, nie mam jeszcze nic. Ale nie zawracam soebie nimi tez szczegolnie glowy, bo tu daja wyprawke w szpitalu i na poczatek wystarczy. Nie wiem tylko jakiej firmy maja. Dla T dostalam z Galenco.

Tosienka puder to wogole bym sobie odpuscila.

Deli używałam tej torby przez 1,5 roku, rodzice młodego ją mieli(turkusowa). Naprawde jest fajna praktyczna, tylko w środku pod koniec przedarł nam sie plastik który oddziela kieszenie a tak to nic sie z nia nie dzialo.:)

reklama
muszę się pochwalić wczorajszymi zakupami czyli prawie 80 sztuk ubranek za 150 zł w połowie nie używane a reszta nie zniszczona :)
6 sukienek
Zdjęcie0789.jpg
18 spodni (getry, dresy i inne)
Zdjęcie0790.jpgZdjęcie0791.jpg
10 par bodów w tym większość nowe
Zdjęcie0793.jpg
11 par śpiochów
Zdjęcie0794.jpgZdjęcie0795.jpg
3 podkoszulki, 11 koszulek z długim rękawem
Zdjęcie0797.jpgZdjęcie0798.jpgZdjęcie0799.jpgZdjęcie0800.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0789.jpg