reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
A dzisiaj doszły zakupy z C&A i koszula i jeansy za jakieś 34złociaki, albo 39 - w każdym razie cena suuuper, bo normalnie chodzą za ok. 100zł. Boszzzzzeeee Dziewczyny niczego nie było mi tak brak, nawet moje sexi nocne koszulinki przeżyłam, ale jeansy... marzenie ;) I w koncu MAM!!! (Ale radość :rofl2:) No i Ktosiowi 2x śpoochy i kaftanik też przyszły z C&A, ale te jeansy.... :-D A ogólnie to też pomykam do pracy z leginsach - najwygodniej ;) No ale teraz mam DŻINSY - takie dżinsowe :-)

Jeszcze zapomniałam wspomnieć, że ostatnio przyszła do mnie zamówiona książka "Szkoła rodzenia" pod red. D. Ćwiek (Wydawnictwo Lekarskie PZWL). Bardzo dobra, rozdziały przejrzyste, mnóstwo zdjęć z ćwiczeniami. Nadaje się dla babeczek, które np. nie mogą uczestniczyć w grupowych zajęciach albo też dla uczestniczących w zajęciach, bo zbiera i porządkuje całą zdobytą wiedzę. Moje uczestnictwo w zajęciach grupowych stoi pod znakiem zapytania, bo przez problemy nie wolno mi ćwiczyć i robić wielu innych rzeczy, położna zaproponowała mi prywatną szkołę rodzenia w domu, więc chyba wybiorę taką opcję i właśnie najpierw przeczytam tę książkę. :)

Zamawiałam tutaj: Psychologia - Szkoła rodzenia - PZWL

Bardzo szybka realizacja.

Szkola-rodzenia_Dorota-Cwiek,images_big,25,978-83-200-3949-8.jpg

Załączniki

• Szkola-rodzenia_Dorota-Cwiek,images_big,25,978-83-200-3949-8.jpg
    Szkola-rodzenia_Dorota-Cwiek,images_big,25,978-83-200-3949-8.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Mam pytanie do dziewczyn, które kupiły butelki Tommee Tippe. Jakie podgrzewacze do butelek kupiłyście? Tej samej firmy? I na jaki laktator stawiacie? Ja chciałam kupić sobie z Aventu ręczny. Korzystałam z takiego przy Kubie i byłam bardzo zadowolona. Źle mi się korzystało z elektrycznego.

Kosmetyki mam zamiar kupić z Nivei. Zamiast oliwki - emulsja (bo nie zatyka porów). Do pupy Linomag zapobiegawczo, a na odparzenia Alantan Plus. Te kosmetyki sprawdziły mi się przy Kubie i mam nadzieję, że maleństwu też będzie służyć ;)

Pięknaszyszunia podobają mi się Twoje zakupy :)

jonanna ale ogrom ciuszków! :)

Pannacota ja poszukuję takich samych spodni! W upały można się ugotować, a ja swoich nóg nie mam zamiaru wystawiać na widok publiczny :/

Die nizeźle się obłowiłaś :)

tosienka widzę, że jeansy wprawiły Cię w świetny nastrój :) NIe dziwię się:-)

kamea ja mam butelki z tt a podgrzewacz z canpol babies bo pasuje do wszystkich butelek jest tani i ponoć dobry;) laktator mam ręczny tez z tt bo zamawialam w zestawie:) mam nadzieje ze sie sprawdzi.

tosieńka- bardzo rozbawił mnie twój post :-) okazuje się że mała rzecz potrafi bardzooooo cieszyć :-)ja też mam dżinsy z c&a kupiłam z przeceny za niecałe 70 zł, a ponieważ nie chadzam w leginsach wiec potem jeszcze wylicytowałam na allegro kolejne dzińsy za 25 zł a ostatnio paczkę 3x bluzki 3x spodnie za 35 zł i był w tym też dżinsy wiec generalnie do października dociągnę :happy2:

Zaplaciliśmy 840zł za niego w tym moskitiera, folia przeciwdeszczowa i torba. Fajnie się go prowadzi bo jest zwrotny. Te kółka z przodu dużo dają. I jest lekki jako spacerowka wiec nie bedzie trzeba dokupywać dodatkowo spacerówki. Skladanie ma fajne 2 guziczki i juz w bagażniku

reklama
właśnie ja nie wiem jakie butelki kupić czy z aventu czy tt, zdania są podzielone w internecie na ten temat, może kupie po jednej z obydwóch i spokój
szczesciara fajny wózek, podoba mi się i łóżko też chcę takie z szufladą

Do góry