reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
A dzisiaj doszły zakupy z C&A i koszula i jeansy za jakieś 34złociaki, albo 39 - w każdym razie cena suuuper, bo normalnie chodzą za ok. 100zł. Boszzzzzeeee Dziewczyny niczego nie było mi tak brak, nawet moje sexi nocne koszulinki przeżyłam, ale jeansy... marzenie ;) I w koncu MAM!!! (Ale radość :rofl2:) No i Ktosiowi 2x śpoochy i kaftanik też przyszły z C&A, ale te jeansy.... :-D A ogólnie to też pomykam do pracy z leginsach - najwygodniej ;) No ale teraz mam DŻINSY - takie dżinsowe :-)

Jeszcze zapomniałam wspomnieć, że ostatnio przyszła do mnie zamówiona książka "Szkoła rodzenia" pod red. D. Ćwiek (Wydawnictwo Lekarskie PZWL). Bardzo dobra, rozdziały przejrzyste, mnóstwo zdjęć z ćwiczeniami. Nadaje się dla babeczek, które np. nie mogą uczestniczyć w grupowych zajęciach albo też dla uczestniczących w zajęciach, bo zbiera i porządkuje całą zdobytą wiedzę. Moje uczestnictwo w zajęciach grupowych stoi pod znakiem zapytania, bo przez problemy nie wolno mi ćwiczyć i robić wielu innych rzeczy, położna zaproponowała mi prywatną szkołę rodzenia w domu, więc chyba wybiorę taką opcję i właśnie najpierw przeczytam tę książkę. :)

Zamawiałam tutaj: Psychologia - Szkoła rodzenia - PZWL

Bardzo szybka realizacja.

Szkola-rodzenia_Dorota-Cwiek,images_big,25,978-83-200-3949-8.jpg

Załączniki

• Szkola-rodzenia_Dorota-Cwiek,images_big,25,978-83-200-3949-8.jpg
    Szkola-rodzenia_Dorota-Cwiek,images_big,25,978-83-200-3949-8.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Mam pytanie do dziewczyn, które kupiły butelki Tommee Tippe. Jakie podgrzewacze do butelek kupiłyście? Tej samej firmy? I na jaki laktator stawiacie? Ja chciałam kupić sobie z Aventu ręczny. Korzystałam z takiego przy Kubie i byłam bardzo zadowolona. Źle mi się korzystało z elektrycznego.

Kosmetyki mam zamiar kupić z Nivei. Zamiast oliwki - emulsja (bo nie zatyka porów). Do pupy Linomag zapobiegawczo, a na odparzenia Alantan Plus. Te kosmetyki sprawdziły mi się przy Kubie i mam nadzieję, że maleństwu też będzie służyć ;)

Pięknaszyszunia podobają mi się Twoje zakupy :)

jonanna ale ogrom ciuszków! :)

Pannacota ja poszukuję takich samych spodni! W upały można się ugotować, a ja swoich nóg nie mam zamiaru wystawiać na widok publiczny :/

Die nizeźle się obłowiłaś :)

tosienka widzę, że jeansy wprawiły Cię w świetny nastrój :) NIe dziwię się:-)

kamea ja mam butelki z tt a podgrzewacz z canpol babies bo pasuje do wszystkich butelek jest tani i ponoć dobry;) laktator mam ręczny tez z tt bo zamawialam w zestawie:) mam nadzieje ze sie sprawdzi.

tosieńka- bardzo rozbawił mnie twój post :-) okazuje się że mała rzecz potrafi bardzooooo cieszyć :-)ja też mam dżinsy z c&a kupiłam z przeceny za niecałe 70 zł, a ponieważ nie chadzam w leginsach wiec potem jeszcze wylicytowałam na allegro kolejne dzińsy za 25 zł a ostatnio paczkę 3x bluzki 3x spodnie za 35 zł i był w tym też dżinsy wiec generalnie do października dociągnę :happy2:

Zaplaciliśmy 840zł za niego w tym moskitiera, folia przeciwdeszczowa i torba. Fajnie się go prowadzi bo jest zwrotny. Te kółka z przodu dużo dają. I jest lekki jako spacerowka wiec nie bedzie trzeba dokupywać dodatkowo spacerówki. Skladanie ma fajne 2 guziczki i juz w bagażniku

reklama
właśnie ja nie wiem jakie butelki kupić czy z aventu czy tt, zdania są podzielone w internecie na ten temat, może kupie po jednej z obydwóch i spokój
szczesciara fajny wózek, podoba mi się i łóżko też chcę takie z szufladą

Do góry