reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

6 sweterków, 2 misie 3 czapki i 2 śpiworki
Zdjęcie0801.jpgZdjęcie0802.jpgZdjęcie0803.jpgZdjęcie0804.jpgZdjęcie0796.jpgZdjęcie0792.jpg
niestety większosć rzeczy na 0-3m, ale i tak uważam że było to warte swojej ceny, jak się nie zniszczą to może sprzedam dalej :-D

Załączniki

• Zdjęcie0801.jpg
    Zdjęcie0801.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 56
  • Zdjęcie0802.jpg
    Zdjęcie0802.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 54
  • Zdjęcie0803.jpg
    Zdjęcie0803.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 52
  • Zdjęcie0804.jpg
    Zdjęcie0804.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 55
  • Zdjęcie0796.jpg
    Zdjęcie0796.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 49
  • Zdjęcie0792.jpg
    Zdjęcie0792.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 54
reklama
joanna niezłe zakupy :) i naprawdę warte swojej ceny :) a ja dzisiaj pojechałam do K. babci na chwilę i akurat jego ciocia robiła porządki w kartonie z rzeczami po kuzynkach i dostałam 6 wielkich pękatych toreb dla Basi. Szok :szok: muszę je jeszcze przejrzeć i posegregować, bo jedna z dziewczynek była z października i rzeczy jak najbardziej będą idealne z porą roku, ale druga w lipcu, więc część pewnie letnich bodziaków odpadnie. Podobno mam jeszcze dostać rożek nowiutki, jakieś pościele, nianie elektroniczną. Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona nie spodziewaliśmy się tego. Oczywiście w razie czego będą do zwrotu, muszę je podokumentować żeby wiedzieć co i jak jest od niej :) nawet zaproponowała mi wózek, gondola niezniszczona i chyba się skuszę, bo co my tej gondoli użyjemy...

Joanna super zakup. Naprawde. Jak patrze to ja mam naprawde niewiele ciuszkow ...
W 5 10 15 widzialam sliczna bluze taka misiowata koszulke z dlugim rekawem i taki komplet ala pizamke. Musze przeliczyc i moze kupimy jeszcze z tej wyplaty bo do 10 tego kilka dni jest.
Jutro chce kupic w rossmannie wlasnie ta masc i aspirator do noska.

Tosienka ja kupilam puder i bede chciala go uzywac.

A ja dzis kupilam druga paczke pamperow jedynek i wiecej nie kupuje.

Joanna piękne ciuszki, mnie rodzice zadzwonili, że znajoma od mojej siostry przywiozła dwa wory ciuszków dla mnie. Ponoć bardzo ładne i mam zakaz już kupowania czegokolwiek z ciuszków.

Sony ale fajowe wieści, lubimy takie prezenty:tak:...
Ja od psiapsióły po jej córci dostałam mate edukacyjna, stoliczek edukacyjny i kołyske , musze to poskładac to beda foty:-)

Wczoraj przyszedł mi fotelik z maxi cosi używany, wylicytowany za 100zł. Kurcze jestem taka zadowolona - praktycznie w ogóle nie ma śladów użytkowania, oczywiście dokupię nową tapicerkę i za fotelik, który normalnie kosztuje coś ok 480zł, ja łącznie dam ok 200zł.
I wklejam zdjęcia kombinezonu (19zł) i czapeczki (11zł) Jak ja kocham takie okazje ;Dczapa.jpgkombinezon.jpg

Załączniki

• czapa.jpg
    czapa.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 32
  • kombinezon.jpg
    kombinezon.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Dziewczyny super zakupy robicie!! I ile tego juz macie:) piękne ciuszki!
ja dostałam dostawę ciuszkow z UK od teściowej(głownie bodziaki ale tylko w jednym rozmiarze 56:/) więc mam jeszcze troche do kupienia... Potem jak bede miec czas powrzucam fotki;)

co do kosmetyków to ja kupiłam z nivea soft olejek do kąpieli. Moja kuzynka wyprobowala i nie musiała po tym małego oliwkowac. Tych z górnej pulki używać nie bede bo nie chce skory dzieci przyzwyczajać do najlepszych kosmetyków bo a nóż widelec bedą kiedyś potrzebować kąpieli w tych oliatum itd i mogą miec mniejsza skuteczność. Bede jeszcze próbować ziajke która jest dobrym a tanim kosmetykiem.

Pudru do dupci nie bede używać, jakoś nie mam przekonania do tego produktu.

Do góry