reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

łał dziewczyny ale szalejecie! ja nie kupiłam nic poza jednym kocykiem :p teraz planuje butelki a ciuszki dopiero za miesiąc chyba że zobaczę coś extra :)
może sprawdzę h&m, nie byłam tam z pól roku, czekam aż skończą budować nową galerię, powinni otworzyć na początku września więc może się tam jakoś dotoczę :p

reklama
No to wróciłam z lumpkowych łowów. :) Niestety tym razem nie dostałam bodziaków z długim rękawkiem, ale mam z krótkim dwa w rozm. 62. Generalnie mało kupiłam, alee mam kilka fajnych rzeczy. Oprócz body mam 3 pary małych skarpeteczek, ciepłą czapeczkę, łapki-niedrapki. Najfajniejszym łupem chyba są ogrodniczki rozpinane w kroczku z kangurkiem. :) Za wszystko kilka złotych.

IMG_7145.jpg IMG_7147.jpg

Załączniki

• IMG_7145.jpg
    IMG_7145.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 42
  • IMG_7147.jpg
    IMG_7147.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 35
Dziewczyny powiedzcie mi czy oplaca sie uzywane drewniane lozeczko z mmateracem gryka kokos z pokrowcem, poszwa na posciel, ochraniaczem na lozeczko, przescieradlem z gumka, moskitiera i stelazem do niej za 400zl? sorki ze bez pl znakow.

pannacota- taaaaaaaaaaaaaaak:) o ile wszytko to ci sie pdoba i ejstw dobrym stanie:)

joanna- piekan czapeczka:)

ja tez bylam dzis na zakupach - w h&m nie kupilam nic...bo samo lato....potem poszlam do tk maxx i sie spuszczlam nad butelkami tt...oraz zestawem do peilgnazcjio malucha...ale ostaecznie nie kupialm...poszlam do primarka i tam kilka bodziakow i ciuszkow dla malucha kupilam- ale narazie takie na teraz- w sensie spiochy i body- nic ubraniowego.

agnieszkalala- super zakupki :) ja teraz bedac w polsce zamierzam wpasc do lumpkow w poszukiwaniu zimowych kombinezonkow i kurteczek bo narazie prawie nic "na zewnątrz" nie mam..same domówki a sklepach poki co lato panuje:p w moich kartonach tez na maluszki bylo lato- bo sie wsyztkie chopaki z naszej rodziny w lato porodzily:p

a dzis kupilam pare rzeczy :) :

P1060875.jpgP1060877.jpgP1060876.jpg to są bodziaki z 7-paka te w kolorowe zwierzaczki są podwojne - komplecik kosztuje 9 euro :)

P1060878.jpgP1060879.jpg ciepły pajacyk z czapeczką :) za 6 euro

P1060880.jpg koszulka i półspioszki- spodenki ze stópkami z motywem kubusia puchatka od dysneya za 7 euro

P1060881.jpg t-schircik z napisem- król sliniaczek oraz 3 pary skarpeteczek :)

na koneic jeszcze pokazuje moja wczorajszą posciel :pP1060874.jpg

Załączniki

• P1060875.jpg
    P1060875.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 38
  • P1060876.jpg
    P1060876.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 37
  • P1060877.jpg
    P1060877.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 37
  • P1060878.jpg
    P1060878.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 36
  • P1060879.jpg
    P1060879.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 37
  • P1060880.jpg
    P1060880.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 36
  • P1060881.jpg
    P1060881.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 41
  • P1060874.jpg
    P1060874.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 44
Perle, świetne zakupy, a pościel boska. Świetny gust. Dzisiaj zamówiłam przez Allegro zieloną pościel handmade'ową - kołderka, podusia, ochraniacz. Jak przyślą, to pokażę. :)

Kurczę, naliczyłam u siebie już 8 par niedrapek. Jak to możliwe? :D Niby dostałam od koleżanek, dwie pary z ciupka, ale że aż tyle? Może u którejś z Was w sklepach nie ma, więc mogłabym odstąpić. :D

reklama
Joanna ja jakos niedrapek raczej nie chce:p będe pazury obcinać i juz:p Z matem ani jednej szt nie miałam. Jakos nigdy sie nie drapnął ( nie mam oporów z obcinaniem pazurków i innych, do tej pory tadka - matka obcinam nozyczkami - nawet włosy)
Agnieszkaala ale cudności pokazujesz:)
DIE jak zwykle szalejesz...

Do góry