reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

ewelinkowska- pieken sa te dziewczysnkie fatalaszki cukiereczki takie- tylko sie zastanawiam w jakich rozmiarach wzielas te cudenka..bo my rodizmy w październiku kochana....jesien i zima przed nami a to wszytko letnie ciuszki :p no chyb ze to takie na 6 -8 mscy no to wtedy na lato jak znlalz:)

joanna super:) hihi ale z nas kolekcjonerki :p

reklama
Ja w next tygodniu chce zamowic na all polspiocy spiochy kaftaniki od jednego sprzedawcy ma dobre ubrania i nawet tanie ale za 13 sztuk wyszlo mi 104 zl i jeszcze posciel ale jak A zobaczy cene to moze mu sie nie spodobac bo z wysylka 100 ale jest cudna!
Za to nigdzie nie moge wypatrzec bluzeczek z dlugimi rekawkami i chyba zakupie takowe w uk.

Co do mnie, to najmniejsze rozmiary (56-62) mam właśnie "najcieplejsze" - sweterki, polarki, kaftaniki, grubsze śpioszki, skarpetunie, czapunie. :)

Właśnie przybył do mnie kilka postów wstecz wspomniany lew do ciućkania.
:cool2:
Rewelacja. :-)

100_6279.jpg

Załączniki

• 100_6279.jpg
    100_6279.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 31
fakt, te rzeczy które wstawiłam, bardziej na cieplejsze dni są, ale są to takie rozmiary, że spokojnie na wiosnę będą. Ale człowiek zobaczył i powstrzymać się nie mógł :-DTutaj wrzucam kilka rzeczy na okres jesienny :) tuż po porodzie.
Na razie nic nie prałam i nie prasowałam. Wszystko upiorę tak, aby były świeżutkie na przyjście Dziećkowskiej :)
DSC_0982.jpgDSC_0974.jpgDSC_0975.jpgDSC_0976.jpgDSC_0977.jpgDSC_0981.jpg

Załączniki

• DSC_0982.jpg
    DSC_0982.jpg
    32,8 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC_0974.jpg
    DSC_0974.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC_0975.jpg
    DSC_0975.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC_0976.jpg
    DSC_0976.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC_0977.jpg
    DSC_0977.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC_0981.jpg
    DSC_0981.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 30
joanna lewek super- ja ciagle czekam na kuriera POWINIEN JUZ DAWNO BYC Z MOJA POSCIELA :/

ewelinkowska- co racja to racja jak sie cos zobaczy takiego och i ach no to az nie mozna sie powstrzymc:) a kto nam zabroni sie cieszcyc no kt??????? :)

Perle, może niebawem przybędzie. Mają jakąś stronkę, gdzie można śledzić numer wysyłki?

Ostatnio myślę o ręcznie szytej pościeli. Podobają mi się proste, tradycyjne wzory, coś takiego, jak oferuje "Nasza Wyspa Skarbów". Znalazłam ich jakoś przypadkowo na Facebooku i całkiem fajne mają rzeczy. Może któraś z Was ma linki do podobnych stron?

http://www.naszawyspaskarbow.republika.pl/page1404037691514c6ce482f98.html

reklama
Do góry