reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

Jako, że po długiej nieobecności wróciłam to pochwalę się moimi zakupami :) kupiliśmy z MĘŻEM leżaczek co tu któraś wklejała: http://merlin.pl/Tiny-Love-Wielofun...ny-Love,images_zdjecia,30,TL1800306830R_8.jpg

oraz mojego wymarzonego rogala :-):-):-) http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/33/00/64/33/3300643303 za 85 zł z przesyłką, bo używany. Troszkę zaoszczędziłam.

Od kuzynki dostaliśmy różową wanienkę. Taka zwykła.

A z ciuszkami niestety wstrzymujemy się kolejne 3 tygodnie do następnej wizyty...

A co do butelki to póki co mam dwie. Dostałam przy zapisie do szkoły rodzenia. Taką (tylko że w pojedynczym opakowaniu http://www.google.pl/imgres?imgurl=...6awUfGOJsKltAbv5YHIDg&ved=0CDgQ9QEwAw&dur=383 i taką z lovi zwykłą...

Z dzieciowych rzeczy jeszcze tylko różowy ręcznik z kapturkiem + myjka z biedronki i na wesele zamiast kwiatów super album dla dziecka http://www.ceneo.pl/15398704 serio jest ekstra :) dużo do wpisywania, wklejania.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jakie fajne zakupki:))

Takiego dostałam szoku ze tylko zakupy mogły mnie odmienic:p
Zartuje...
Pojechalismy do Polskiego sklepu po danio i wędline ( dostałam juz dysk - podatek drogowy) a ze mieli zepsuty terminal a ja zero gotówki w portwelu trzeba było isc i wyciągnąć kaske z bankomatu.
Przy okazji na przeciwko był mc i tkkmax...

Czyli mamy ... zakupki dla Sebastianka
DSC_0433 (1).jpgDSC_0434.jpg
Otulacz rewelacyjny bo ma misia w srodku. czyli jak na pazdziernik i anglie bedzie ok.

I odebrałam od kolezanki... Coski dla Rajani:pP
DSC_0432 (2).jpg

Załączniki

• DSC_0433 (1).jpg
    DSC_0433 (1).jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC_0434.jpg
    DSC_0434.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC_0432 (2).jpg
    DSC_0432 (2).jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 41
pannacota juz sie popgubilam- czy i gdzie ci zyczenia i gratulacje powinnam zlozyc - no to skaldam tutaj wszytkiego najlepsciejszego na nowej drodze zycia!! i gratulacje przogromne no i czekamy na jakies fotoski :p super zakupy zwlaszcza lezaczek :)

landrynia- otulacz jest z tej samej firmy co ja mam:) strasznie milutenki w dotyku i ten mis w srodku- tak jak pisalas idelany na październik :) super zakupy- w mc tez bylas??:D

szyszunia- pajac w renifery genialny:) no i te zwykle szare spioszeczki mi sie bardzo podobaja super zakupki :)

Widzę, ze zakupy pełną parą. Ja poszłam wczoraj, ale nic nie kupiłam pooglądałam nacieszyłam oko i stwierdziłam, że jednak za wcześnie na kupowanie.

Landrynka Bastusiowe zakupy są śliczne i coraz częściej myślę o otulaczku. Zastanawiam się czy u nas też są takie cieplutkie jak u was?

Szynszunia
tez oglądałam rzeczy w 5-10-15 i te ciepłe pajacyki mi się podobają, ale same 56 :-(.

Jak ktoś ma blisko do H&M na przecenach można kupić fajne ciuszki dla maleństw.

Pannacota ja lubię h&m i często u nich można kupić coś za grosze. Ostatnio kupowałam dla Zosi np sweterki po 10 zł (rozmiary 68) i tanim sposobem mieliśmy prezent, a komplecik spodenki + bluzka 20 zł (rozmiar 62).

Teraz z nowej kolekcji h&m mają promocje 2 rzeczy kupujesz płacisz za 1.

Lindex 3 rzeczy kupujesz płacisz za 2 :-).

Żeby poprawić sobie chumorek zakupiłam foto-książkę :-).
Druga jest w przygotowaniu, bo będzie okres ciąży + sesja chłopczyka.

Pannacota wczoraj byłam u koleżanki u 2 i pół miesięcznego Oskara i właśnie odkupiłam od niej za 50zł identycznego Rogala :) :) I miała również identyczny leżaczek - bardzo fajny jest! Taki prosty, a jest w nim co potrzeba tylko, czy można w nim zmienić pozycję na bardziej siedzącą?

Dziewczyny mistrzowskie zakupy!!!

Ja tez trochę nabyłam, może później zrobię fotę i coś wkleję :)

Dzisiaj będę pobierała pierwsze lekcje szycia od mojej mamy :) Ciekawe co się urodzi... ;)

A dziewczyny wczoraj w Łodzi koleżanka mnie zaciągnęła do sklepiku na jej osiedlu, gdzie jej znajoma zajmuje się głównie projektowaniem i szyciem własnych kolekcji tekstylnych, typu właśnie pościele, rożki i inne materiałowe gadżety, a także importem innych fajnych marek, w tym także mebelków. Jakość wykonania jej produktów naprawdę powala na kolana, piękne materiały... I ma takie fajne karuzele drewniane, nakręcane :)
Zresztą zobaczcie same
https://muzpony.com.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo fajne te promocje w 5-10-15, szkoda tylko, że zostały najmniejsze rozmiary albo reszta w ogóle wyprzedana. Nie chcę ryzykować z kupnem przez internet nowych rzeczy w rozm. 56 (bo może dzidzia będzie duża? kto wie... Zdarza się, że nawet 56 są niewymiarowe - jedne malutkie, drugie prawie jak 62), co innego takie z lumpka (już sporo ich zebrałam w idealnym stanie), bo strata będzie bardzo mała. Mój bratanek błyskawicznie wyrósł z najmniejszych, więc wolę zainwestować w większe nowe rozmiarówki.

Edit: Bosmanko, gratuluję zakupu rogala. :) Ja swój też odkupiłam, za 60 zł od babki z Warszawy. :)

Edit 2: Udało mi się zakupić na Allegro świetną, handmade'ową pościel niemowlęcą - kołderka, podusia, ochraniacz. I to za śmiesznie niską cenę! Jak przyjdzie, pochwalę się Wam. :) Super, właśnie taką, tradycyjną i bawełnianą chciałam mieć.
Będę się powoli szykować na spacerek (może burza mnie nie zaskoczy wcześniej, bo parno na Lubelszczyźnie) i zahaczę o mój ciupeks. Może coś fajnego upoluję. :)

Ostatnia edycja:
Do góry