reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Jako, że po długiej nieobecności wróciłam to pochwalę się moimi zakupami :) kupiliśmy z MĘŻEM leżaczek co tu któraś wklejała: http://merlin.pl/Tiny-Love-Wielofun...ny-Love,images_zdjecia,30,TL1800306830R_8.jpg

oraz mojego wymarzonego rogala :-):-):-) http://img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/33/00/64/33/3300643303 za 85 zł z przesyłką, bo używany. Troszkę zaoszczędziłam.

Od kuzynki dostaliśmy różową wanienkę. Taka zwykła.

A z ciuszkami niestety wstrzymujemy się kolejne 3 tygodnie do następnej wizyty...

A co do butelki to póki co mam dwie. Dostałam przy zapisie do szkoły rodzenia. Taką (tylko że w pojedynczym opakowaniu http://www.google.pl/imgres?imgurl=...6awUfGOJsKltAbv5YHIDg&ved=0CDgQ9QEwAw&dur=383 i taką z lovi zwykłą...

Z dzieciowych rzeczy jeszcze tylko różowy ręcznik z kapturkiem + myjka z biedronki i na wesele zamiast kwiatów super album dla dziecka http://www.ceneo.pl/15398704 serio jest ekstra :) dużo do wpisywania, wklejania.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jakie fajne zakupki:))

Takiego dostałam szoku ze tylko zakupy mogły mnie odmienic:p
Zartuje...
Pojechalismy do Polskiego sklepu po danio i wędline ( dostałam juz dysk - podatek drogowy) a ze mieli zepsuty terminal a ja zero gotówki w portwelu trzeba było isc i wyciągnąć kaske z bankomatu.
Przy okazji na przeciwko był mc i tkkmax...

Czyli mamy ... zakupki dla Sebastianka
DSC_0433 (1).jpgDSC_0434.jpg
Otulacz rewelacyjny bo ma misia w srodku. czyli jak na pazdziernik i anglie bedzie ok.

I odebrałam od kolezanki... Coski dla Rajani:pP
DSC_0432 (2).jpg

Załączniki

• DSC_0433 (1).jpg
    DSC_0433 (1).jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_0434.jpg
    DSC_0434.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0432 (2).jpg
    DSC_0432 (2).jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 46
pannacota juz sie popgubilam- czy i gdzie ci zyczenia i gratulacje powinnam zlozyc - no to skaldam tutaj wszytkiego najlepsciejszego na nowej drodze zycia!! i gratulacje przogromne no i czekamy na jakies fotoski :p super zakupy zwlaszcza lezaczek :)

landrynia- otulacz jest z tej samej firmy co ja mam:) strasznie milutenki w dotyku i ten mis w srodku- tak jak pisalas idelany na październik :) super zakupy- w mc tez bylas??:D

szyszunia- pajac w renifery genialny:) no i te zwykle szare spioszeczki mi sie bardzo podobaja super zakupki :)

Widzę, ze zakupy pełną parą. Ja poszłam wczoraj, ale nic nie kupiłam pooglądałam nacieszyłam oko i stwierdziłam, że jednak za wcześnie na kupowanie.

Landrynka Bastusiowe zakupy są śliczne i coraz częściej myślę o otulaczku. Zastanawiam się czy u nas też są takie cieplutkie jak u was?

Szynszunia
tez oglądałam rzeczy w 5-10-15 i te ciepłe pajacyki mi się podobają, ale same 56 :-(.

Jak ktoś ma blisko do H&M na przecenach można kupić fajne ciuszki dla maleństw.

Pannacota ja lubię h&m i często u nich można kupić coś za grosze. Ostatnio kupowałam dla Zosi np sweterki po 10 zł (rozmiary 68) i tanim sposobem mieliśmy prezent, a komplecik spodenki + bluzka 20 zł (rozmiar 62).

Teraz z nowej kolekcji h&m mają promocje 2 rzeczy kupujesz płacisz za 1.

Lindex 3 rzeczy kupujesz płacisz za 2 :-).

Żeby poprawić sobie chumorek zakupiłam foto-książkę :-).
Druga jest w przygotowaniu, bo będzie okres ciąży + sesja chłopczyka.

Pannacota wczoraj byłam u koleżanki u 2 i pół miesięcznego Oskara i właśnie odkupiłam od niej za 50zł identycznego Rogala :) :) I miała również identyczny leżaczek - bardzo fajny jest! Taki prosty, a jest w nim co potrzeba tylko, czy można w nim zmienić pozycję na bardziej siedzącą?

Dziewczyny mistrzowskie zakupy!!!

Ja tez trochę nabyłam, może później zrobię fotę i coś wkleję :)

Dzisiaj będę pobierała pierwsze lekcje szycia od mojej mamy :) Ciekawe co się urodzi... ;)

A dziewczyny wczoraj w Łodzi koleżanka mnie zaciągnęła do sklepiku na jej osiedlu, gdzie jej znajoma zajmuje się głównie projektowaniem i szyciem własnych kolekcji tekstylnych, typu właśnie pościele, rożki i inne materiałowe gadżety, a także importem innych fajnych marek, w tym także mebelków. Jakość wykonania jej produktów naprawdę powala na kolana, piękne materiały... I ma takie fajne karuzele drewniane, nakręcane :)
Zresztą zobaczcie same
https://muzpony.com.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo fajne te promocje w 5-10-15, szkoda tylko, że zostały najmniejsze rozmiary albo reszta w ogóle wyprzedana. Nie chcę ryzykować z kupnem przez internet nowych rzeczy w rozm. 56 (bo może dzidzia będzie duża? kto wie... Zdarza się, że nawet 56 są niewymiarowe - jedne malutkie, drugie prawie jak 62), co innego takie z lumpka (już sporo ich zebrałam w idealnym stanie), bo strata będzie bardzo mała. Mój bratanek błyskawicznie wyrósł z najmniejszych, więc wolę zainwestować w większe nowe rozmiarówki.

Edit: Bosmanko, gratuluję zakupu rogala. :) Ja swój też odkupiłam, za 60 zł od babki z Warszawy. :)

Edit 2: Udało mi się zakupić na Allegro świetną, handmade'ową pościel niemowlęcą - kołderka, podusia, ochraniacz. I to za śmiesznie niską cenę! Jak przyjdzie, pochwalę się Wam. :) Super, właśnie taką, tradycyjną i bawełnianą chciałam mieć.
Będę się powoli szykować na spacerek (może burza mnie nie zaskoczy wcześniej, bo parno na Lubelszczyźnie) i zahaczę o mój ciupeks. Może coś fajnego upoluję. :)

Ostatnia edycja:
Do góry