reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

reklama
martOocha u mnie podobnie. Pierwsze zakupy będę robić w lipcu, ale mam już trochę rzeczy, które dostałam.

Paulinek ja nie wiem do czego te flanelki :p te z ceratka to na podkladki jak gdzies by yrzeba bylo przewinac u kogos a te bez to na lato zamiast kocyka, do przetarcia buzi no nie mam pojecia. Ale to sa te milutkie w dotyku i chcialam miec kilka sztuk. z tego co wiem to uwazajcie na tetre ze sklepow. kiedys szlo znalezc gruba porzadna tetre a teraz sprzedaja za duze pieniadze cienkie szmatki co po kilku praniach sie podzourawia. ja kupowalam podwojnie tkane na all o gramaturze 140 rozmiar 70x80 za 2.70 sztuka. w sklepach te cienkie widzialam powyzej 3.5 za sztuke. mi jeszcze tyle brakuje..

Ja zamówiłam w Smyku flanelki z ceratką. Są naprawdę w świetnej jakości, mięciutkie i przydadzą mi się na podkłady do przewijaka czy wózka. Mam kilka zwykłych flanelek, to jeszcze po swoim niemowlęctwie :D, myślę, że tyle starczy. A tetrę zamówiłam również w Smyku. Jestem zadowolona, bo jest podwójnie gruba i dobrej jakości w porównaniu do tych cienkich i niestety siepiących się.

No i wróciliśmy... z planów ikea nie dokońca wyszło jak chciałam. nie mieli wszystkiego na stoku wiec... kupilismy co było.

SNIGLAR Cot - IKEA
VYSSA SLAPPNA Mattress for cot - IKEA
VYSSA TULTA Mattress pad - IKEA
LEN Fitted sheet for cot - light blue - IKEA
nie moge teraz wszystkiego znalesc na stronie.. jakas zakrecona jestem

Kupilismy posciel ( nie taka jak chciałam ale w podobnej cenie całą niebieską),kołdre i poduszke.
Ochwaniacza na łózeczko nie było. Za to dstalismy za grosze wanienke i P. kupił swojemu Sebkowi pieska przytulane u nas kazde dziecko ma swoje do spania... na wieki jedno...

Kupilismy jeszcze słomki... i komplet talezy oraz szklanki do napojow... oczywiscie u nam z ty to jak na lekarstwo.
I.... zjedlismy obiad ... wreszcie na miescie:)
Wiec ogolnie uwazam dzien za udany

reklama
Negatów nie ma, a więc powinna być dobra jakość. Oczywiście nie spodziewam się nie wiadomo czego, ale myślę, że się nada do założenia.

Do góry