reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :)

łał dziewczyny ale szalejecie! ja nie kupiłam nic poza jednym kocykiem :p teraz planuje butelki a ciuszki dopiero za miesiąc chyba że zobaczę coś extra :)
może sprawdzę h&m, nie byłam tam z pól roku, czekam aż skończą budować nową galerię, powinni otworzyć na początku września więc może się tam jakoś dotoczę :p

reklama
No to wróciłam z lumpkowych łowów. :) Niestety tym razem nie dostałam bodziaków z długim rękawkiem, ale mam z krótkim dwa w rozm. 62. Generalnie mało kupiłam, alee mam kilka fajnych rzeczy. Oprócz body mam 3 pary małych skarpeteczek, ciepłą czapeczkę, łapki-niedrapki. Najfajniejszym łupem chyba są ogrodniczki rozpinane w kroczku z kangurkiem. :) Za wszystko kilka złotych.

IMG_7145.jpg IMG_7147.jpg

Załączniki

• IMG_7145.jpg
    IMG_7145.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_7147.jpg
    IMG_7147.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 28
Dziewczyny powiedzcie mi czy oplaca sie uzywane drewniane lozeczko z mmateracem gryka kokos z pokrowcem, poszwa na posciel, ochraniaczem na lozeczko, przescieradlem z gumka, moskitiera i stelazem do niej za 400zl? sorki ze bez pl znakow.

pannacota- taaaaaaaaaaaaaaak:) o ile wszytko to ci sie pdoba i ejstw dobrym stanie:)

joanna- piekan czapeczka:)

ja tez bylam dzis na zakupach - w h&m nie kupilam nic...bo samo lato....potem poszlam do tk maxx i sie spuszczlam nad butelkami tt...oraz zestawem do peilgnazcjio malucha...ale ostaecznie nie kupialm...poszlam do primarka i tam kilka bodziakow i ciuszkow dla malucha kupilam- ale narazie takie na teraz- w sensie spiochy i body- nic ubraniowego.

agnieszkalala- super zakupki :) ja teraz bedac w polsce zamierzam wpasc do lumpkow w poszukiwaniu zimowych kombinezonkow i kurteczek bo narazie prawie nic "na zewnątrz" nie mam..same domówki a sklepach poki co lato panuje:p w moich kartonach tez na maluszki bylo lato- bo sie wsyztkie chopaki z naszej rodziny w lato porodzily:p

a dzis kupilam pare rzeczy :) :

P1060875.jpgP1060877.jpgP1060876.jpg to są bodziaki z 7-paka te w kolorowe zwierzaczki są podwojne - komplecik kosztuje 9 euro :)

P1060878.jpgP1060879.jpg ciepły pajacyk z czapeczką :) za 6 euro

P1060880.jpg koszulka i półspioszki- spodenki ze stópkami z motywem kubusia puchatka od dysneya za 7 euro

P1060881.jpg t-schircik z napisem- król sliniaczek oraz 3 pary skarpeteczek :)

na koneic jeszcze pokazuje moja wczorajszą posciel :pP1060874.jpg

Załączniki

• P1060875.jpg
    P1060875.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 30
  • P1060876.jpg
    P1060876.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 29
  • P1060877.jpg
    P1060877.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 29
  • P1060878.jpg
    P1060878.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 27
  • P1060879.jpg
    P1060879.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 28
  • P1060880.jpg
    P1060880.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 27
  • P1060881.jpg
    P1060881.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 32
  • P1060874.jpg
    P1060874.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 36
Perle, świetne zakupy, a pościel boska. Świetny gust. Dzisiaj zamówiłam przez Allegro zieloną pościel handmade'ową - kołderka, podusia, ochraniacz. Jak przyślą, to pokażę. :)

Kurczę, naliczyłam u siebie już 8 par niedrapek. Jak to możliwe? :D Niby dostałam od koleżanek, dwie pary z ciupka, ale że aż tyle? Może u którejś z Was w sklepach nie ma, więc mogłabym odstąpić. :D

reklama
Joanna ja jakos niedrapek raczej nie chce:p będe pazury obcinać i juz:p Z matem ani jednej szt nie miałam. Jakos nigdy sie nie drapnął ( nie mam oporów z obcinaniem pazurków i innych, do tej pory tadka - matka obcinam nozyczkami - nawet włosy)
Agnieszkaala ale cudności pokazujesz:)
DIE jak zwykle szalejesz...

Do góry