reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
Iwona fajna ta karuzela, mi się podoba
ewelinkowska chyba też zamówię ten wózek :D ale jeszcze się wstrzymuje tak z miesiąc :-D martwi mnie tylko czy ten biały nie będzie się bardzo brudził
madziarena super wózeczek

a ja dziś złamałam własne słowo, weszłam do H&M i nie wyszłam z pustymi rękami no nie mogłam się powstrzymać, ehhh :-D
hmprod.jpghmprod (1).jpghmprod (2).jpg

Załączniki

• hmprod.jpg
    hmprod.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 38
  • hmprod (1).jpg
    hmprod (1).jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 34
  • hmprod (2).jpg
    hmprod (2).jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Joanna ja tez mam ta czapeczke ;] a ten komplecik koleżance kupiłam dla córki :p oczywiście licze że dostaniemy w spadku hihihi :)

skarpetki tylko pewnie kupie :)

Rajani no własnie to przez ciebie kupiłam ten komplecik :D, wkleiłaś linka czy fote i zakochałam się od razu :D myślałam że H&M u mnie w remoncie a się okazało że rozbudowują, ale jest otwarty i kupiłam ostatni na 68, chciałam większy ale były tylko mniejsze :-D

no widzę, że coraz więcej z nas ma już pojazdy dla naszych maluszków :) super wózeczki dziewczyny :)

a my zakupiliśmy pralkę :D może to nie do końca zakup dla dziecka ale w czymś trzeba wyprać tą całą stertę ciuszków :-D

Nula dla mnie pralka to prawie numer 1 na mojej Ktosiowej liście :-) I mam świadomość dlaczegóż w tym miesiącu pracuje, że część mojej sierpniowej wypłaty pójdzie właśnie na tego typu sprzęt, ale jak mus to mus, póki co - dziś zakupiłam deskę do prasowania za 49zł (przecena w Kauflandzie ze 100zł - jakąś akcje mają, że 1/2 ceny na sporo produktów, więc skorzystałam, bo i tak miałam w planie kupić, a wydaje mi się fajna jakościowo) I dziś powynosiliśmy meble z Ktosiowego pokoju i w tyg. zaczynamy malowanie - duuuuuży się ten pokój zrobił z jakieś 20m2 pewnie ma jak nie więcej, a nie wyglądał:szok:

reklama
Tosienka my właściwie tą pralkę mamy w prezencie od mojej babci :) bo dołożyliśmy tylko 90 zł żeby gwarancja była na 5 lat a nie tylko na 2... także wiesz jestem bardzo szczęśliwa :) teraz trzeba przyspieszyć ciut remont łazienki żeby można było pralkę podłączyć bo na razie stoi w pokoju :D

Dziewczyny muszę się pochwalić! Zakupiłam właśnie na allegro kombinezonik misiowy :) na zdjęciu wygląda jak fiolet ale w opisie podane jest, że to brąz. Podobno użyty tylko 3 razy bo na zimę za cienki :) cena 25,50 zł! Mąż jak go zobaczył kazał od razu kupować! :) już zrobiłam przelew, mam nadzieję, że szybko do mnie dojdzie :)

kombinezon.jpg

Załączniki

• kombinezon.jpg
    kombinezon.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
Do góry