reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
Szyszunia wózek cudny!!! :-)
tosienka a na usg nie było jeszcze widać czy to pipka czy kiełbaska? :-D
Czy chcecie niespodzianke?
Ja wózek widziałam na żywo i dla mnie jest typowo dla dziewczynki :tak: Dla chłopca raczej nie bardzo :sorry:

Oskaa już 6 wizyt za nami na których lekarze mówili "O ja widzę", "Ciekawe czy będziesz zadowolona" itp., ale tak jak mówisz - my chcemy niespodziewankę :-D I ja na prawdę tam nic nie widziałam :-) A grochy tak mi wpadły w oko, że chyba i tak kupię - mam nadzieje, ze jak będzie Chłopczyk to mi kiedyś to wybaczy (ja jeździłam w niebieskim wózku ;-))

Rajani podoba mi się twój wózeczek.

Iwona Uzar też mi się podoba ta karuzela. Sama się zastanawiam czy taką kupić.

ewelinowska wózek wygląda zupełnie jak na obrazku, czyli bardzo ładnie :)

joanna_84 superowe te ciuszki. Aż chyba sama wejdę na stronkę i pooglądam ;p

pienknaszyszunia wasz wózek zdecydowanie nie jest w moim guście :-p, ale wiadomo, że to wam ma się podobać a nie ludziom :tak:

nula zakupy to zakupy. W temacie nie ma nazwy "zakupy dziecięce" więc chwal się czym tylko chcesz a pralka to bardzo ważna rzecz !! hehe

tosienka ja zauważyłam, że kolory wózka przestają mieć znaczenie jak jest płeć dziecka bo już kilka razy widziałam, że kobiety kupują różowe wózki pomimo tego, że miały chłopców.

pieknaszyszunia- u nas quinny mood był faworytem od początku - ale ostatecznie kupiłam quinny speedi od koleżanki! twój jets cudny! ja jestem wielkim fanem quinnów- i wózków takiej budowy- zupełnie nie podobają mi się natomiast te duże 4-kolówki z pompowanymi kołami- miałam taki przy młodej i w dużym miescie to była porazka- ciezki niezwrotny wywrotny i bardzo słabej jakosci (przynajmniej ten który miałam ja)-kompletnie się u nas nie sprawdzil- może dlatego mam awersje do tych wozków - i nie kupiłabym za nic w świecie teraz:) kosztują owszem dużo mniej....ale w naszym przypadku to były wywalone pieniądze niestety :( mam nadzieje ze u wszytkich dziewczyn któe się zdecydowały na te wózki one się sprawdzą i będą zadowolone z zakupów :)

co do kolorów no to chyba faktycznie- wózek ma pasować do mamy :p mloda miała szary- bo wtedy uwielbialm szarości :) teraz mam fioletowy- to jeden z moich ulubionych kolorów- mogłabym mieć tez turkusowy :O) no ale mam fikuletowy :p kolezanka ma wózek z inglesiny po swojej córce który jest rózowy- a jeździ nim obecnie jej synek i tez jet ok- jak to się mówi- prawdziwy mężczyzna rózu się nie boi :)

szyszunia supcio ten wózek :-D
nula fajny misiowy kombinezon

co do kolorów wózka to podobają mi się mieszane jak np. szarości z jakimś wyraźnym jak fiolet czy seledyn ale ten grochowy przemawia do mnie baaardzo i ma dobrą cenę :)

reklama
Ha ha! Nie pamiętam, kiedy ostatni raz tu zaglądałam, ale dziś zajrzałam i co? Ponad 200 stron :laugh2::rofl:
Nie podpatrzę co tam kupujecie - jestem pewna, że same fajne rzeczy :-)
U mnie zakupy ograniczą się do pampersów i ręcznika (no i zakupiłam jeszcze kocyk na wyprzedaży w biedronie) - może dlatego jakoś zapomniałam o tym wątku...

Do góry