reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
Iwona fajna ta karuzela, mi się podoba
ewelinkowska chyba też zamówię ten wózek :D ale jeszcze się wstrzymuje tak z miesiąc :-D martwi mnie tylko czy ten biały nie będzie się bardzo brudził
madziarena super wózeczek

a ja dziś złamałam własne słowo, weszłam do H&M i nie wyszłam z pustymi rękami no nie mogłam się powstrzymać, ehhh :-D
hmprod.jpghmprod (1).jpghmprod (2).jpg

Załączniki

• hmprod.jpg
    hmprod.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 33
  • hmprod (1).jpg
    hmprod (1).jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 30
  • hmprod (2).jpg
    hmprod (2).jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Joanna ja tez mam ta czapeczke ;] a ten komplecik koleżance kupiłam dla córki :p oczywiście licze że dostaniemy w spadku hihihi :)

skarpetki tylko pewnie kupie :)

Rajani no własnie to przez ciebie kupiłam ten komplecik :D, wkleiłaś linka czy fote i zakochałam się od razu :D myślałam że H&M u mnie w remoncie a się okazało że rozbudowują, ale jest otwarty i kupiłam ostatni na 68, chciałam większy ale były tylko mniejsze :-D

no widzę, że coraz więcej z nas ma już pojazdy dla naszych maluszków :) super wózeczki dziewczyny :)

a my zakupiliśmy pralkę :D może to nie do końca zakup dla dziecka ale w czymś trzeba wyprać tą całą stertę ciuszków :-D

Nula dla mnie pralka to prawie numer 1 na mojej Ktosiowej liście :-) I mam świadomość dlaczegóż w tym miesiącu pracuje, że część mojej sierpniowej wypłaty pójdzie właśnie na tego typu sprzęt, ale jak mus to mus, póki co - dziś zakupiłam deskę do prasowania za 49zł (przecena w Kauflandzie ze 100zł - jakąś akcje mają, że 1/2 ceny na sporo produktów, więc skorzystałam, bo i tak miałam w planie kupić, a wydaje mi się fajna jakościowo) I dziś powynosiliśmy meble z Ktosiowego pokoju i w tyg. zaczynamy malowanie - duuuuuży się ten pokój zrobił z jakieś 20m2 pewnie ma jak nie więcej, a nie wyglądał:szok:

reklama
Tosienka my właściwie tą pralkę mamy w prezencie od mojej babci :) bo dołożyliśmy tylko 90 zł żeby gwarancja była na 5 lat a nie tylko na 2... także wiesz jestem bardzo szczęśliwa :) teraz trzeba przyspieszyć ciut remont łazienki żeby można było pralkę podłączyć bo na razie stoi w pokoju :D

Dziewczyny muszę się pochwalić! Zakupiłam właśnie na allegro kombinezonik misiowy :) na zdjęciu wygląda jak fiolet ale w opisie podane jest, że to brąz. Podobno użyty tylko 3 razy bo na zimę za cienki :) cena 25,50 zł! Mąż jak go zobaczył kazał od razu kupować! :) już zrobiłam przelew, mam nadzieję, że szybko do mnie dojdzie :)

kombinezon.jpg

Załączniki

• kombinezon.jpg
    kombinezon.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Do góry