reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

ja jedna karuzleke mam od zestawu i love me bear karuzelka ilmb.jpgjest zwykla i nakrecana recznie- będzie przyczepiona któregos z 2 poslan grochowych- jeszcze nie wiem ktrego- ale do kompletu z pościelą, bardziej "skomplikowana" machinerie mam przy huśtawce - wraz z projektorem świetlnym i 16 różnymi melodiami gwiazdki6.jpg no i dziś zdecydowałam sie na jeszcze jedna karuzelke- i chce ja sama zrobić karuzleka sowy.jpg no i u nas to by było na tyle.

co do FP- ja bym szukala używanej- to sie nie niszczy a ceny czasem mzoan trafic naprawdę fajne! po co przeplacac?

Załączniki

• karuzelka ilmb.jpg
    karuzelka ilmb.jpg
    5 KB · Wyświetleń: 44
  • gwiazdki6.jpg
    gwiazdki6.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 36
  • karuzleka sowy.jpg
    karuzleka sowy.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Używki...niby ok...ale ja nie lubię kupować używanych rzeczy, bo sama widziałam jak moje dziecko śliniło wszystkie zabawki i nie chciałabym aby teraz Mała dostała czyjeś oślinione misie, zabawki...tak samo jak nigdy nie kupię używanego fotelika, bo wiem ile potu jest na takiej tapicerce. Nawet nie pamiętam czy te zwierzaki z karuzeli można zdjąć i wyprać. Druga kwestia...nigdy nie wiem kiedy to się zepsuje i będę musiała jeszcze raz tyle wydać. Pamiętam jak mój syn szarpał te zwierzaki z karuzeli...jak tylko zaczął dosięgać to od razu łapał się za papugę i ciągnął z całej siły:) Po długiej analizie stwierdziłam, że chyba jednak zapłacę i kupię nową.

Takhisis a może delikatna podpowiedź jakiejś cioci czy wujkowi? ;-) Wczoraj jak dodałaś ten post o karuzeli to akurat była, u mnie 12letnia bratanica, a że jej tatuś(ojciec Chrzestny Ktosia) ostatnio pytał się co dać maluszkowi na Chrzest Św., ta sobie już zapamiętała tą karuzelę i ja "problem" mam z głowy, bo ona się już zatroszczy żeby dalej poszła ta informacja :-D Normalnie z nieba mi spadłaś z tą karuzelką, tym bardziej, że bardzo mi się spodobała :-)

W związku z tym, że już za jakiś miesiąc wybieramy się na sesję ciążową, postanowiłam zakupić gadżety :-DI love.jpg A tak przy okazji u tego samego sprzedawcy, myśląc przyszłościowo i korzystając z tego że Ktosiek na święta będzie jeszcze maleńki i przesłodki kupiłam również święta.jpg

Załączniki

• I love.jpg
    I love.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 43
  • święta.jpg
    święta.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 61
Średnio pasuje do wątku zakupowego bo w sumie nic nie kupiliśmy ale wklejam Wam naszą kołyskę którą złożyliśmy :) od razu widać kolor ścian i założone listwy :p
troche ochraniacz nie pasuje bo raczej do duzego łózeczka :p

Załączniki

• 20130816_174954.jpg
    20130816_174954.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Dżaga dzięki za foto - też chyba będę miała ten sam problem z ochraniaczem, bo nie chciałam kupować do kołyski, tylko od razu do łóżeczka no i teraz nie wiem :-D
Widzę, że też masz skosy w pokoju (poddasze), będziesz montować baldachim? Bo ja w pokoju Ktosia, tam gdzie będzie w ciągu dnia no i później już nocami jak będzie starsze też mam skosy i tak mi to spokoju nie daje - czy mogę postawić łóżeczko pod ścianą ze skosem? Czy raczej się nie zmieści...

Do góry