reklama
DoMisia1985
Fanka BB :)
Witam,
Sprzedaje atrakcyjne ubranka po mojej córeczce. Wszystkie ubranka otrzymałam od Wujka z USA, były chodzone tylko przez moją córkę, a niektóre są nowe. Są to ubranka firmowe Carters, First Impresions, Next itp.
Aktualnie wystawiłam ubranka w rozmiarze 0-3M, ale pomału będę wystawiać ubrana w większym rozmiarze. Jeśli ktoś byłby zainteresowany zakupem to zapraszam:
Ubranka 0 - 3 miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
Każde ubranko posiada numer i cenę. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt na priva. Polecam.
Sprzedaje atrakcyjne ubranka po mojej córeczce. Wszystkie ubranka otrzymałam od Wujka z USA, były chodzone tylko przez moją córkę, a niektóre są nowe. Są to ubranka firmowe Carters, First Impresions, Next itp.
Aktualnie wystawiłam ubranka w rozmiarze 0-3M, ale pomału będę wystawiać ubrana w większym rozmiarze. Jeśli ktoś byłby zainteresowany zakupem to zapraszam:
Ubranka 0 - 3 miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
Każde ubranko posiada numer i cenę. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt na priva. Polecam.
Iwona Uzar
FISHER PRICE KARUZELA RAINFOREST L0527 + PILOT (3468402672) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tej karuzeli nie kupilabym po raz drugi!!!!!!!!!!!!!! szybko zalowalam!!! Jak dla mnie za glosna (silniczek, nie melodie) i caly czas mialam wrazenie ze spadnie na mlodego bo jest ciezka jak nie wiem co!! Za taka kas- NIGDY!!
Chyba taka tansza, zwykla lepsza...
Tej karuzeli nie kupilabym po raz drugi!!!!!!!!!!!!!! szybko zalowalam!!! Jak dla mnie za glosna (silniczek, nie melodie) i caly czas mialam wrazenie ze spadnie na mlodego bo jest ciezka jak nie wiem co!! Za taka kas- NIGDY!!
Chyba taka tansza, zwykla lepsza...
Iwona Uzar
Tiny Love Karuzela podróżna 3w1 0+ P (3409128080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mi sie ta podoba....co o niej sadzicie???
Mi sie ta podoba....co o niej sadzicie???
Oskaa
Iwona fajna ta karuzela Tiny. Super rozwiązanie, ze można i do łóżeczka, i do wózka czy fotelika :-) No i niedroga. Ciekawe jak działa, tzn. czy cicho. Mi też podoba się ta karuzelka z Fisher z misiami, ale wydaje mi się, ze był temat, ze ona głośna.
ewelinkowska
reklama