reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
Dziewczyny super zakupy robicie.

Pościel w Hello Kitty fajna :-)

Żabcia zakupki super i te obrazki miękkie też mi się bardzo podobają

Rajani ja co jestem w sklepie to zapominam o tych drobnych rzeczach

wiem że 22 sierpnia maja byc jakieś bluzeczki i spodenki dla niemowlaków... widzialam reklamówke wczoraj w sklepie na necie jeszcze nic nie ma....

pościel w hello kitty fajna.. choc z tym baldachimem to marny pomysł wiecej sie zbiera na nim kurzu :)
ja podpaski, podkłady juz kupiłam w sumie nie duzo mi zostało rzeczy do kupienia... :)

nova - fajoski komplet:)

zabciu wlasnie wypakowałam rzeczy co landrynka przywiozła:) super:) strasznie jestem zadowlona cudnie:)- ta kolekcja jest mega...jedyne co musze pomyslec to jak zamontować ten badlachim bo jest doscy specyficzny i taki zwyklu stelaz z kolem na niego się nie nadaje..ale cos wymysle:D

rajani- spoko loko...zobaczysz ..ponad polowa się nie przyda:p ja niby "dośwoiadczona" i wiem..ale i tak kupuje:p no trudno kto mi tam zabroni ...jak to mówi moja kumpela - a kto bogatemu zabroni:D

a lidlowych porduktoó u nas już to było jakos ze 3 tyg temu- plus jeszcze seria super baby- bodziaki koszulki i posciele z baldachimami- ja kupiłam bodziaki super baby i born in 2013 :) oraz te taka lampke co tez w tej gazetce jest- polecam- kosztuje grosze a bardzo praktyczna jest! ledowa do kontaktu daje lekutką poświatę- przydatna przy kamrieniu piersią w nocy.

dzaga- ja tez lubie baldachimy- z jednej strony penwie i się kurz zbiera..ale z drugiej kurz jest w pokoju tak czy siak- wiec zatrzymując się na baldachimie teoretycznie niedopuszcza go do dziecka:) tylko prac trzeba:p

A ja dzis (sama sie zdziwilam) poprasowalam ubranka (oczywiscie zostawie reszte ktore schna tacie bo sie zmartwil jak uslyszal, ze prasuje a on nie bedzie mial co robic):p musialam czyms sie zajac by nie myslec.
I tak, spakowalam dwa pudla ciuszkow wiekszych na 68/74 zeby troche miejsca w szafce sie zwolnilo i poukladalam w miare mozliwosci poprasowane rzeczy i jestem w szoku, tak wyglada moja a raczej Adasia szafapierwsza polka wypakowana po brzegi pieluchami, chusteczkami, kosmetykami, na dole ciuszki na 62, plus 3/4 jeszcze suszarki zajete :o

dodatkowo kocyki, posciel nie mieszczace sie w szafkach stoja kolo lozka ^^

DSC_0235.jpg

Załączniki

• DSC_0235.jpg
    DSC_0235.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 87
reklama
no Rajani niezła kolekcja :D ja póki co wszystkie rzeczy Kuby mam wrzucone do kołyski :D a ciuszki leżą w worku bo jeszcze czekają na pranie :D ale dopiero pod koniec sierpnia kupuję sobie automat to wtedy wszystko wypiorę, wyprasuję i muszę w naszej komodzie zwolnić 2 szuflady żeby to poukładać. Po porodzie jak dostaniemy kaskę to chcę kupić łóżeczko z szufladą i komodę to wtedy zrobię kącik dla Kuby w 2 pokoju.

Do góry