reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

Die tez jeszcze nie mysle kupowac, ale chcialabym sie zorientowac, ktore lepsze. Bo widze ze na rynku funkcjonuja 3 rodzaje: zwykle jednorazowe, wielorazowe, ktore mozna prac i te silikonowe.

Zreszta podobnie ze stanikami, kupilam zwykle w h&m do szpitala i do spania. Zamowilam drugi, ktory wklejalam na fb i czekam az dostarcza wtedy wybiore rozmiar. Inne jak zajdzie potrzeba to kupie pozniej.

Ostatnia edycja:
reklama
Paulinek dobrze kojarzysz :-D Kupiłam w środę albo w czwartek, zamówiłam do tej tapicerki dodatkowo pokrowiec na nóżki (oczywiście w tym samym wzorze), ale jeszcze nie przysłali - szyją na zamówienie. W poniedziałek zadzwonię i dopytam się kiedy będzie. No i obiecuję, że napiszę co i jak jak tylko ją dostanę.
A kompresy to czytałam że te silikonowe są dobre, ale nie wiem, bo nigdy nie miałam do czynienia :-)
A teraz kiecka, która kupiła Mama Monka na wesele, na które idziemy za 3 tygodnie, tylko, że czerwona za całe 19,99zł :szok: Zobaczymy jak będzie prezentował się brzuszek, jakby mi coś nie pasowało to zawsze można ją później na sylwestra założyć kiedy to już będę "rozpakowana" z Ktosia :-D kiecunia.jpg

Załączniki

• kiecunia.jpg
    kiecunia.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 67
tosienka sukienka bardzo fajna- odważny dekolt jak na ciążę :-p

Też już miałam nic nie kupować bo wszyscy przezywają, że mam już za dużo ciuszków, ale za niedługo jadę odwiedzić koleżankę która rodzi w tym samym czasie co ja to postanowiłam kupić coś dla niej i dla siebie przy okazji ;p
Zdjęcie0287[1].jpgZdjęcie0289[1].jpgZdjęcie0290[1].jpg

Załączniki

• ZdjÄ™cie0287[1].jpg
    Zdjęcie0287[1].jpg
    20 KB · Wyświetleń: 64
  • ZdjÄ™cie0288[1].jpg
    Zdjęcie0288[1].jpg
    26 KB · Wyświetleń: 58
  • ZdjÄ™cie0289[1].jpg
    Zdjęcie0289[1].jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 59
  • ZdjÄ™cie0290[1].jpg
    Zdjęcie0290[1].jpg
    19 KB · Wyświetleń: 57
Kamcia co dla Ciebie a co dla kolezanki?:p ja juz z ciuszkow nic nie kupuje bo szafa sie nie domyka. Zostaly mi tylko same *******ki .... Taaaa tak sie mowi :p

Super bryki, ciuszki i reszta bibelotów. Widze, że shoping idzie pełną parą:)
U Nas sierpień jest nie zkaupowy, jedynie Ali kupiliśmy fotelik samochodowy. We wrześniu skończe wyprawkę dla Filipa i pozostanie prasowanie ubranek i układanie w szafkach, skręcanie łóżeczka i czekanie na Maluszka.
Kamcia mam takie same body tylko, że zielone. Ala się w nim zakochała i musiała bratu kupić.

czesc Dziewczyny,
Swietne zakupy!

Mnie brakuje kilku rzeczy tylko - wiekszosc tesciowa dosle paczka z Polski :)
Bylam w sobote w Primarku i wszystkie body (7 sztuk w paczce) oraz pajace (dlugi rekaw 3 szt) byly za 3 funty paczka zamiast 7.5! Zrobilam zapas - od 6-9 mies do 18-24 mies bo male rozmiary juz mam wydalam rownowartosc 150 zl a jest gora ciuchow :) zadowolona jestem bardzo! W Polsce bardzo drogo.... tak jak porownuje, masakra. Kupilam takze taskie naklejki nad lozeczko dla mlodego.

modbluejungleborder.gif
modbluejungleborder1.gif

my wybralismy sowe, slonia i lewka bo mamy maly pokoj i wszyskie by sie nie zmiescily :)

Załączniki

• modbluejungleborder.gif
    modbluejungleborder.gif
    33,5 KB · Wyświetleń: 82
  • modbluejungleborder1.gif
    modbluejungleborder1.gif
    40,9 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Kamcia co dla Ciebie a co dla kolezanki?:p ja juz z ciuszkow nic nie kupuje bo szafa sie nie domyka. Zostaly mi tylko same *******ki .... Taaaa tak sie mowi :p

Dla mnie jest niebieskie body i biało różowy rampers, a reszta dla koleżanki. Mam stary telefon więc zdjęcia nie są zbyt oszałamiające, ale ciuszki są bardzo fajne i żywe kolorki.

Do góry