reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :)

reklama
Zabcia wlasnie ta poduszka-klin dobra przy refluksie i polecaja tez zapobiegawczo przy przeciwdzialaniu smierci lozeczkowej, ale to mozna rozwiazac tez inaczej np podkladajac grubszy segregator, pare ksiazek lub zwiniety koc pod materac, zeby czesc naglowkowa byla nieco wyzej. W innej wersji sa tez specjalne klocki pod nogi lozeczka. Nie wiem jak pediatrzy zalecaja w Pl, czy UK, ale tu absolutnie zadnych poduszek. Zreszta balabym sie ze mi sie male przekreci i udusi.

Ostatnia edycja:
Ja na razie nie kupuje podusi. Chyba, ze będzie potrzeba poduszki-klin to dopiero kupię. Oliwia spała przez 2,5 roku bez podusi, potem spała na takiej całkiem płaskiej a teraz różnie.

Deli Thomas dostal poduszke jak przenieslismy go do "duzego lozka" (mial 2 lata i 3 miesiace) i wogole nie chcial na niej spac, zreszta do dzis usypia na poduszce, a pozniej spi bez. A ile razy poduszka wyladowala na podlodze...

w kwestii poduszek mam takie samo zdnaie jak paulinek i delucha- niepotrzebna..wręcz szkodliwa dla maluszka..klina można zastapic tak jak pisze paulinek- ale jeśli jest wskazanie..moja młoda ma 10 lat..i spi na plasko- bo tak jest anatomiczniej dla niej..i ma racje:p

pochwalam się naszym prezentem- dostaliśmy dziś od koleżanki- jestemy uzbrojeni i smierdzące pampery nam niestraszne:D Angelcare-luieremmer_f.jpg

Załączniki

• Angelcare-luieremmer_f.jpg
    Angelcare-luieremmer_f.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry