reklama
Super, powiedzialam juz bratu zeby ruszyl cztery litery i upolowal mi pajace ^^
A ja dzis dostalam od cioci 4 paczki chusteczek nawilzanych z rossmanna, patyczki i duze platki no bo slowo mi ucieklo no takie jak do oczu tylko te duze jedna pieluszke flanelowa i dwie kolorowe we wzorki tetrowe.
A ja dzis dostalam od cioci 4 paczki chusteczek nawilzanych z rossmanna, patyczki i duze platki no bo slowo mi ucieklo no takie jak do oczu tylko te duze jedna pieluszke flanelowa i dwie kolorowe we wzorki tetrowe.
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Załączniki
-
IMG_3886.jpg20,5 KB · Wyświetleń: 32
-
IMG_3887.jpg15,8 KB · Wyświetleń: 34
-
IMG_3888.jpg13,1 KB · Wyświetleń: 33
-
IMG_3889.jpg22,2 KB · Wyświetleń: 28
-
IMG_3890.jpg19,4 KB · Wyświetleń: 35
-
IMG_3891.jpg17,5 KB · Wyświetleń: 31
-
IMG_3892.jpg21,8 KB · Wyświetleń: 35
-
IMG_3893.jpg17,9 KB · Wyświetleń: 29
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
Załączniki
die_perle
Fanka BB :)
zabcia no cudownie!!! super masz teraz zestawik!! a ja na te obrazki to się ciagle gapie biore do reki oglądam..odstawiam gapie się znowu potem się do nich smieje strasnzie mi się podobają
rajani- fajny prezencik- ja ostanio kupiłam tez te duże platki kosmetyczne dla grocha..ale nie zauwazylam ze kurde z jednej strony maja peeling no to sobie ej przywlaszcyzlam bo nie ebde grocha papiertem sciernym atakować
rajani- fajny prezencik- ja ostanio kupiłam tez te duże platki kosmetyczne dla grocha..ale nie zauwazylam ze kurde z jednej strony maja peeling no to sobie ej przywlaszcyzlam bo nie ebde grocha papiertem sciernym atakować
żabcia_tbg
Maciusowa Mama
die ja z niecierpliwością czekam na moje obrazki tzn. Kacperka I wzięło mnie poszukuję pościeli z I love my bear a tą co mam sprzedam a co tam :-)
aleksiel
Rajani nie wiem do kiedy promocja, wydaje mi sie ze do wykorzystania zapasow z tych wzorow ale pewna nie jestem...
Zabciu super zakupy!
Zabciu super zakupy!
reklama
novaspace
wczoraj zamówiłam wreszcie wyprawke do łóżeczka 14-el.Pościel MEGA WYPRAWKA DO ŁÓŻECZKA PRODUCENT (3440461014) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
wybrałam wzór Hello Kitty, choć wahałam się nad Misiami. No ale jak szaleć na cukierkowo to szaleć
Ale będzie to już trzeci rożek który bedę miała, jeden kupiła mi siostra, drugi mama nie dogadały się i teraz będę miała trzy
wybrałam wzór Hello Kitty, choć wahałam się nad Misiami. No ale jak szaleć na cukierkowo to szaleć
Ale będzie to już trzeci rożek który bedę miała, jeden kupiła mi siostra, drugi mama nie dogadały się i teraz będę miała trzy