reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
HEJ KOBITKI!

Właśnie wróciłam ze sklepu z przymiarek fotelika. Wiecie ile u nas kosztuje maxi cosi tobi? 999 pln!!!!!!
szok. i to bez żadnych gratisów. A priori xp - 780!!! też bez dodatków.

no i mam teraz dylemat. tobi jest super pod każdym względem, tylko wydaje mi się dosyć mały i chyba Kamila szybko z niego wyrośnie. i tylko to jest minusem, reszta to zalety (oprócz ceny oczywiście)

dobra na razie tyle. lecę jeść pizzę. (ja najbardzie lubię TelePizzę - mniam mniam)

Beata, a jaki macie wozeczek?

Gocha-n, a moze przez net zamow fotelik. Na allegro, albo w calineczce. Ja kupowalam w calineczce, ale u nich w sklepie i dostalam 10% rabatu. Tylko ze dokupilam kilka rzeczy i przekroczylo 1000zl i wynegocjowalam rabat z 7% na 10%. Ale dostalam ze wzgledu na to m.in. ze placilam gotowka i bylam u nich osobiscie. Zobacz jak to u nich wychodzi - www. calineczka.pl - z przesylka. Strasznie wysokie ceny u Ciebie.

Pozdrawiam, Agnieszka

Aussie fajny ten maclaren - widziałam na żywo. i fajniutkie kolorki (ja strasznie lubię połączenie szarości z dodatkiem jakiegoś intensywnego). a jaki Ty masz?

Agnesa ja też się zdziwiłam, że takie u mnie ceny. na allegro są dużo niższe i do tego super gratisy.

reklama
Do góry