reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Zakupy***

Goha, ale tak naprawde 100-150zl roznicy przy takiej kwocie nie gra chyba roli. A Tobi jest bardziej wypasiony pod wzgledem zapewnienia bezpieczenstwa dziecku. Chociaz jest troche mniejszy od XP. Ale my mamy Tobi, mimo ze Kuba jest malym wielkoludem.

A tak jeszcze dodam, ze nas Tobi kosztowal zaledwie 764zl :) wiec nawet 65zl roznicy w porownaniu do normalnej ceny Priori XP :)

reklama
Ketsa, mnie sie najbardziej dla chlopca ten zielony podoba 014, ale tez mi sie podoba szary 021. Uwazam ze ciemna tapicerka jest najbardziej praktyczna. Chociaz chyba tez trzeba wybrac uwzgledniajac jaka tapicerka jest w aucie.

Pozdrawiam, Agnieszka

Agnesa ale super cena za TOBI. u nas prawie 900 zł. i w sumie masz rację co do tej różnicy ceny, przy tylu wydatkach te 150 już chyba się nie zauważa. tak więc juz mam mętlik w głowie ::) ::) ::)
no więc chyba pójdę so sklepu włożę Małą do jednego i drugiego i wtedy zobaczę, gdzie jej będzie wygodniej (szkoda że Kamilka jeszcze nie umie mówić, bo wtedy to byłoby bardzo proste)

Ketsa szczerze mówiąc to ja dobieram wszystko do koloru (no cóż tak już mam ;D ;D). więc kolor fotelika będzie dopasowany do tapicerki samochodu, a więc coś z szarością.

Agnesa to faktycznie ładną cene wynegiocowaliście.... zresztą ja widze ze w wielu sklepach takie praktyki stosują że fotelik jest wystawiony z wyższą ceną ...a że niby jak sie płaci gotówką to dużo opuszczają....
wiec skoro tobi taniej sprzedają to na XP też jakiś upust mają przygotowany
Mnie powiedzieli za Bebe confort 730 za ten jadroższy model.... a normalnie jego cena to grubo ponad 800 zeta....

I jak dla mnie to że jest mniejszy Tobi to ogromny minus.... bo teraz jest dobry ale za rok czy dwa może być za ciasny ...a ma słóżyć do ok. 4 roku życia..............................................

Agnesa samochodem sie niesugeruje bo dwoma jezdzimy przeważnie.... ale podobnie o tym szarym myślałam ;)

a ja jadse zaraz do Auchan po huggiesy zilone - zobacze co tak chwalicie ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: a promocja jest i po body co Karina kupiła

W MAMO JUZ JESTEM MOWILI, ZE WYBIERAJAC FOTELIK POWINNYISMY PATRZEC, ABY BYL JAK NAJBARDZIEJ KOLOROWY! ZEBY PODOBAL SIE DZIECKU, A ZE PRZESADA JEST SUGEROWANIE SIE TAPICERKA W SAMOCHODZIE CZY TYM ZEBY SIE NIE BRUDZIL. ZE TO MA BYC FOTELIK DLA DZIECKA!

Szkoda, że tego nie wiedziałam wcześniej i mamy brązowo-turkusowy... ;D

Joeey - my zaplacilismy chyba 704 zł. za fotelik po rabacie ale w tym mamy takze pokrowiec który kosztuje 130! Pokrowce sa dostepne w 3 kolorach - bialym, granatowym i turkusowym. Wzielismy turkusowy.

O rany - wlasnie gabi zrzucila Wiktorea pudła z zabawkami - na szczescie nie na siebie! Na chwilke nie mozna jej z oczu sposcic!

Ketsa mnie widzą sie te same kolory co Agnesie 014 i 021 (bardziej 014)

co do fotelika to ja też się wacham pomiędzy Tobi a priori XP ale pojade zobaczyć je na żywca i wtedy zadecyduje
Ale to dopiero w listopadzie jak Rafał wróci Teraz i tak jestem bez samochodu bo mąż nim pojechał

reklama
oj Ketsa Ty jesteś niezła z tym fotelikiem ;D a ja właśnie po Twoim dochodzeniu zdecydowałam sie na prioro xp, prawdopodobnie, bo jeszcze nie kupujemy.
Karina ja mam identyczne body tyle ze kupiłąm je na allegro używane ale jak nowe, były jeszcze tańsze ;D za 3 dałam 3 zł :laugh: są naprawde super, Ida je nosi na okrągło :)

Do góry