reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Gochna - no jeszcze taniej Cę wyniosly te bodziaki ;D ja tez teraz wylapuje na allegro tylko takie korzystne okazje za smieszne ceny ;D
Ida widze w rozu coraz czesciej :D - pasuje jej ten kolorek... choc w bardziej chlopiecych kolorach tez wyglada uroczo - ona ma urode takiej dziewuszki-łobuziaka - Uwielbiam takie dzieciaczki!

reklama
Beatka przegapilam akurat ten program gdzie bylo o fotelikach, ale jesli ma sie podobac Adzie to mysle, ze wybrany shantung powienien - jest przesliczny i ma wzorki ;D a tapicerke mamy czarna skore to wszystko do niej pasuje :laugh:

Karina to nie przeplace bo dolaczaja tez gratisowo pokrowiec frotte ale chyba nie ma wyboru w kolorze - widzialam jedynie bialy - musze zapytac :)

Byłam w Auchan body nie było :( :( :( ale za to kupiłam huggiesy po 0,53 za szt rozmiar 4 ;D ;D ;D

A wczoraj 3 szt body na allegro za 3,26 :laugh: :laugh: :laugh:

Tez chcialam kupic pokrowiec na fotelik Tobi, ale jak mi zaspiewali 130zl to na razie podziekowalam :) Ale chyba jak jest pokrowiec to tapicerka fotelika juz nie odgrywa prawie zadnej roli :)
Jednak bardzo chcialabym miec pokrowiec, bo co kilka tyg. albo i czesciej mozna wyprac i dzidzius siedzi w czystym. Szkoda ze nie daja gratis do Tobiego, bo pewnie szkoda mi bedzie wydac 130zl :(

Hej Dziewczynki!

Niestety wtopilam z ta spacerowka kupiona na ebay'u. Beznadziejna... Ledwo cholera jezdzi!! No i dzis sie wkurzylam i kupilam calkiem nowy wozek Chicco 0.5.

ct0.jpg

CZy ktoras z Was go moze ma? Jak tak to jak sie sprawuje? Nie jestem przekonana, czy dobrze zrobilam, bo jednak jest ciezki 7.5kg, a mi chodzilo o cos lekkiego, zeby bylo dobre w podroz - ale zeby sie rozkladalo do lezenia... Ach no i po zlozeniu jest dlugi jakis. Jeszcze narazie go nie bede uzywac i jesli znajde cos lekkiego, to oddam ten wozek do sklepu - jesli mi sie uda. :D

Nie mam ale na zywca widziałam i wygląd super ja do wózków ważących 4-5 kg nie mam przekonania wydają mi sie mało trwałe ::) :p

reklama
Kurcze mysle i mysle i doszlam do wniosku, ze jednak oddam ten wozek. Mam nadzieje, ze przyjma spowrotem! Ladnie zapakuje i w ogole... :p Kupilam ten wozek w chwili totalnego wkurzenia ta beznadziejna spacerowka z ebay'a a tymczasem nie tego potrzebujemy. Nam jest potrzebny leciutki, poreczny wozek, ktory bedzie mozna wziac do samolotu i spakowac do malego auta moich rodzicow. Ten wozek co kupilam jest za ciezki (7.5kg) i za duzy. Jest super, ale to nie to co nam trzeba.

Oto co wypatrzylam. Wazy tylko 4.5, troche sie rozklada do pol lezenia i jest to Steelcraft Swiftlite.

stroller.jpg

Do góry