reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Zakupy***

reklama
no Ketsa full wypaski - świetny ;D ;D ;D

Ja tez bym wolała lepszy fotelik bo zabawki za taka cene dla mnie sa vbezsensu i tak bawi sie pilotami albo komórką :p

ten ocean chyba sprzedamy bo sie chwilke zajmie i tyle

no ja własnie wystawiam ocean

i jeżdzik też sobie odpuszczam strata kasy zajmie się chwilke i tylko mi chałupe porozwala :laugh: :laugh: :laugh: żeby chociaż było gdzie tym jeżdzić

lepiej kupik kilka tańszych żeby non stop było coś nowego bo tak to nie ma szans

jedynie zebuloo na topie cały czas ale w sumie był taniutki

ja nic nie sprzedaja Odkładam dla kolejnego dzidziolaj

a ostatnio kupiłam ta zjeżdzalnie, słonika i klocki sensoryczne z fishera i dokupie jeszcze ten jeździk i koniec z zabawkami (tzn jezdzik bedzie pewnie prezentem na roczek od dziadków ;D)

poniewaz jestem fanką jeansów to i Piotruś jest (z musu) ich fanem ;D kupiłam mu na allegeo spodnie GAPa za 14zł

120373347lp8.jpg

2ds8.jpg

śliczne dzinsy Olu

ja nie odkładam bo zdecydujemy się najwczesniej za 4 lata to szkoda trzymac za tyle czasu to sie pozmienia wszystko
a poza tym ja się szybko nudze wszystkim :-[ :-[ :-[ i wole nowe :p

Wandzia pomoc Ci wybrac nowy wozio ??? ;D ;D

Ola a dzinsy extra ;D

a moje dziecko sie bawi zabawkami wie mu je kupuje ale na razie koniec z nowosciami bo fortuna na nie poszla

a drogiego fotelika nie kupilam bo by brzydko wygladal w starym aucie :p jak sobie autko zmienimy to razem z fotelikiem :p :p :p

reklama
Do góry