reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

reklama
no Ketsa full wypaski - świetny ;D ;D ;D

Ja tez bym wolała lepszy fotelik bo zabawki za taka cene dla mnie sa vbezsensu i tak bawi sie pilotami albo komórką :p

ten ocean chyba sprzedamy bo sie chwilke zajmie i tyle

no ja własnie wystawiam ocean

i jeżdzik też sobie odpuszczam strata kasy zajmie się chwilke i tylko mi chałupe porozwala :laugh: :laugh: :laugh: żeby chociaż było gdzie tym jeżdzić

lepiej kupik kilka tańszych żeby non stop było coś nowego bo tak to nie ma szans

jedynie zebuloo na topie cały czas ale w sumie był taniutki

ja nic nie sprzedaja Odkładam dla kolejnego dzidziolaj

a ostatnio kupiłam ta zjeżdzalnie, słonika i klocki sensoryczne z fishera i dokupie jeszcze ten jeździk i koniec z zabawkami (tzn jezdzik bedzie pewnie prezentem na roczek od dziadków ;D)

poniewaz jestem fanką jeansów to i Piotruś jest (z musu) ich fanem ;D kupiłam mu na allegeo spodnie GAPa za 14zł

120373347lp8.jpg

2ds8.jpg

śliczne dzinsy Olu

ja nie odkładam bo zdecydujemy się najwczesniej za 4 lata to szkoda trzymac za tyle czasu to sie pozmienia wszystko
a poza tym ja się szybko nudze wszystkim :-[ :-[ :-[ i wole nowe :p

Wandzia pomoc Ci wybrac nowy wozio ??? ;D ;D

Ola a dzinsy extra ;D

a moje dziecko sie bawi zabawkami wie mu je kupuje ale na razie koniec z nowosciami bo fortuna na nie poszla

a drogiego fotelika nie kupilam bo by brzydko wygladal w starym aucie :p jak sobie autko zmienimy to razem z fotelikiem :p :p :p

reklama
Do góry