reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Zakupy***

Poradźcie co wybrać jako gratis do fotelika - pilota (czyli zabawkę na drogę), czy może pokrowiec. a ma ktos tego pilota? fajny jest?

reklama

No chyba pokrowiec.....bo za taką cenę to dużo fajniejszą zabawkę można kupić no i w ogóle przecież dzieko nie musi mieć specjalnej fotelikowej zabawki tylko może się bawić każdą jaką ma .... a ja pokrowca i tak bym chyba nie używała bo brzydko te foteliki wyglądają w pokrowcach..... ::)

A wczoraj Astek zamówił nam w końcu fotelik......ale będzie do odebrania dopiero we wtorek albo środe..... :(

a my nadal bez fotelika ::) ale w koncu bedzie ramatti najprawdopodobcniej bo szkoda nam kasy na maxi-cosi ::) bo my juz takie sknery jestesmy :p zreszta ogladajac je w sklepie nie widze zadnej roznicy w funkcjonalnosci ::) wiec stanelo na tanszym o!

a za to kupilam Oskarkowi pociag, slimaka i garnuszek z fishera ;D :p i czekam na paczke :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: i wyszlo tak jak bym kupila maxi-cosi i nic do niego nie miala a tak bedzie i fotelik i 3 zabaweczki :D :D :D

reklama
Asia no jeszcze nie wiesz..... już tyle razy o tym tu marudziłam że chyba już wiadomo........ ale wstawiam: taki

6se053xn7.jpg

Gabi no to też dobra decyzja...ja bardzo się wahałam ale w końcu stanęło na tym...... a to dlatego że Maksa teraz żadne zabawki nie interesuja więc bez sensu mu cokolwiek kupować
Do tego inaczej już patrze na takie sprawy mając jeden wypadek za sobą.... A zresztą już lepiej na ten temat nie dyskutować grunt żeby dzieko bez fotelika nie jeździło ;)

Do góry