reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Zakupy***

Poradźcie co wybrać jako gratis do fotelika - pilota (czyli zabawkę na drogę), czy może pokrowiec. a ma ktos tego pilota? fajny jest?

reklama

No chyba pokrowiec.....bo za taką cenę to dużo fajniejszą zabawkę można kupić no i w ogóle przecież dzieko nie musi mieć specjalnej fotelikowej zabawki tylko może się bawić każdą jaką ma .... a ja pokrowca i tak bym chyba nie używała bo brzydko te foteliki wyglądają w pokrowcach..... ::)

A wczoraj Astek zamówił nam w końcu fotelik......ale będzie do odebrania dopiero we wtorek albo środe..... :(

a my nadal bez fotelika ::) ale w koncu bedzie ramatti najprawdopodobcniej bo szkoda nam kasy na maxi-cosi ::) bo my juz takie sknery jestesmy :p zreszta ogladajac je w sklepie nie widze zadnej roznicy w funkcjonalnosci ::) wiec stanelo na tanszym o!

a za to kupilam Oskarkowi pociag, slimaka i garnuszek z fishera ;D :p i czekam na paczke :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: i wyszlo tak jak bym kupila maxi-cosi i nic do niego nie miala a tak bedzie i fotelik i 3 zabaweczki :D :D :D

reklama
Asia no jeszcze nie wiesz..... już tyle razy o tym tu marudziłam że chyba już wiadomo........ ale wstawiam: taki

6se053xn7.jpg

Gabi no to też dobra decyzja...ja bardzo się wahałam ale w końcu stanęło na tym...... a to dlatego że Maksa teraz żadne zabawki nie interesuja więc bez sensu mu cokolwiek kupować
Do tego inaczej już patrze na takie sprawy mając jeden wypadek za sobą.... A zresztą już lepiej na ten temat nie dyskutować grunt żeby dzieko bez fotelika nie jeździło ;)

Do góry