kana161
Mama "terrorystek" :P
oj Tygrysku bardzo podobał mi sie ten stoliczek....tylko cena mnie przeraziła troszke.....Nie pamiętam ale komuś mialam odpisać jak sprawuje się ten stolik z Fisher price
AKTYWNY STOLICZEK - FISHER PRICE :: 12 - 23 miesiące :: Zabawki, Sklep z zabawkami, zabawki dla dzieci, lalki dla dziewczynek, zabawki dla chłopców, tanie zabawki, baseny dmuchane
otóż nam sie bardzo podoba ma 2 tryby zabawy i 2 tryby nauki uczu kolorów , kształtów,
cyferek literek ,naśladuje zwierzatka ,śpiewa różne pioseneczki , uczy odbierać telefon i co najważniejsze dla naszych uszu głos regulowany
Edee my tez nie mamy i pozyczyłam dzisiaj od kumpeli....i powiem WAM TAK ZWRÓCCIE UWAGE NA OPARCIE....CZY JEST W MIARE WYSOKIE,BO TE CO POZYCZYŁAM DLA STRASZEGO BOBASA BYŁYBY OK....ALE DLA mARI TROSZKE NIE TEGES....ZA NISKIE OPARCIE MIAŁI mARI CO CHWILE SIE WYGINAŁA DO TYŁU.....:-( sorki za caps locka..A my jeszcze nie mamy sanek :---(, w związku z tym proszę Was kobietki dajcie linki na jakieś fajne saneczki , kiedyś widziałam takie malutkie, plastikowe, z szelkami chyba, ale nie mogę ich znależć :-( pomocy