reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy

Nie pamiętam ale komuś mialam odpisać jak sprawuje się ten stolik z Fisher price
AKTYWNY STOLICZEK - FISHER PRICE :: 12 - 23 miesiące :: Zabawki, Sklep z zabawkami, zabawki dla dzieci, lalki dla dziewczynek, zabawki dla chłopców, tanie zabawki, baseny dmuchane
otóż nam sie bardzo podoba:tak::tak: ma 2 tryby zabawy i 2 tryby nauki :tak::tak:uczu kolorów , kształtów,
cyferek literek ,naśladuje zwierzatka ,śpiewa różne pioseneczki , uczy odbierać telefon:eek: i co najważniejsze dla naszych uszu głos regulowany:sorry:
oj Tygrysku bardzo podobał mi sie ten stoliczek....tylko cena mnie przeraziła troszke.....:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A my jeszcze nie mamy sanek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(, w związku z tym proszę Was kobietki dajcie linki na jakieś fajne saneczki :zawstydzona/y:, kiedyś widziałam takie malutkie, plastikowe, z szelkami chyba, ale nie mogę ich znależć :-( pomocy :zawstydzona/y:
Edee my tez nie mamy i pozyczyłam dzisiaj od kumpeli....i powiem WAM TAK ZWRÓCCIE UWAGE NA OPARCIE....CZY JEST W MIARE WYSOKIE,BO TE CO POZYCZYŁAM DLA STRASZEGO BOBASA BYŁYBY OK....ALE DLA mARI TROSZKE NIE TEGES....ZA NISKIE OPARCIE MIAŁI mARI CO CHWILE SIE WYGINAŁA DO TYŁU.....:sorry::-( sorki za caps locka..

reklama
oj Tygrysku bardzo podobał mi sie ten stoliczek....tylko cena mnie przeraziła troszke.....:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Edee my tez nie mamy i pozyczyłam dzisiaj od kumpeli....i powiem WAM TAK ZWRÓCCIE UWAGE NA OPARCIE....CZY JEST W MIARE WYSOKIE,BO TE CO POZYCZYŁAM DLA STRASZEGO BOBASA BYŁYBY OK....ALE DLA mARI TROSZKE NIE TEGES....ZA NISKIE OPARCIE MIAŁI mARI CO CHWILE SIE WYGINAŁA DO TYŁU.....:sorry::-( sorki za caps locka..

My mamy jakieś takie Sanki drewniane z materacem-różne wzory MIKOŁAJ (828525562) - Aukcje internetowe Allegro
i jestem bardzo ciekawa jak Jula będzie sie na nich zachowywala...nie mialysmy jeszcze okazji wyjsc bo u nas -16 i wieje, pada ale moze w weekend uda sie....

Karolinko czekamy na fotki z saneczke...

dobrze że dzis impreza to i sanki będą a jutro obowiązkowa wycieczka do parku i foto/wideo relacja...Eduś a tobie chyba chodzi o te co my ,znaczy się maks dzis dostanie :)

.. Sanki dla maluszka SUPER ZABAWA ... (816011505) - Aukcje internetowe Allegro
ale tez szukam jakiejść aktywnej aukcji(bo koleżanka tez je chce) i ciężko mi je znaleźć

Olu daj potem relację jak saneczki się sprawowały, i czy oparcie rzeczywiście nie było "za niskie" :zawstydzona/y:

Zastanawiam się między plastikowymi saneczkami takie jak właśnie Ola pokazała, a takimi drewnianymi, tylko nie wiem czy te drewniane mają jakieś pasy bezpieczeństwa ?? a jeśli nie to nie boicie się, że maluszek się przechyli w nich i np. wypadnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)szok:

Edee nawet u nas na tych troszke za niskich Mari by nie spadła chociaz tatus ciągnął sanki,a ja asekurowałam tak w razie "w" z tylu.... ale ewidentnie byłoby jej wygodniej jakby były wyższe.....co do pasów to najwięcej trzeba uwazac jak sie pod cos podjezdza,bo sie wychylają w tył.....ale mysle,ze spaśc by nie spadła.....

Edee nawet u nas na tych troszke za niskich Mari by nie spadła chociaz tatus ciągnął sanki,a ja asekurowałam tak w razie "w" z tylu.... ale ewidentnie byłoby jej wygodniej jakby były wyższe.....co do pasów to najwięcej trzeba uwazac jak sie pod cos podjezdza,bo sie wychylają w tył.....ale mysle,ze spaśc by nie spadła.....

Dziękuję Karolinko za rozwianie moich wątpliwości ;-):tak::-):-)

my po urodzinkach relacje zdam później,sanki extra jeszcze lepsze i ladniejsze niż na zdjęciach :-D co do oparacia nie mam zastrzeżeń,śpiworek wzieliśmy do wózka i bryknęliśmy na małą przejażdżkę :tak:nie są one ani za niskie ani za wysokie,mały o dziwo siedzial spokojnie nie to co w wózku :szok:

my po urodzinkach relacje zdam później,sanki extra jeszcze lepsze i ladniejsze niż na zdjęciach :-D co do oparacia nie mam zastrzeżeń,śpiworek wzieliśmy do wózka i bryknęliśmy na małą przejażdżkę :tak:nie są one ani za niskie ani za wysokie,mały o dziwo siedzial spokojnie nie to co w wózku :szok:

Super, ja licze że Jula tez bedzie chciala siedziec:confused2::confused2::confused2::confused2:

reklama
Mamuski takie cos chce kupic....mam nadzieje,ze sie spisze :)

1005

Do góry