reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
Kanus ja mam takie dwa pojemniczki tylko na mniejszych kółkach jeden w kształcie jak te co przesłałaś linka a drugi taki bardziej płaski i podłużny jak wanienka , Fifi je uwielbia zawsze rano jak je dopada to wywala z nich pojedyńczo zabawki i sam sie do nich pakuje :-D

Ja kupiłam podobne pojemniki w IKEI, przynajmniej teraz wszystko jest na miejscu i łatwo się otwiera, więc mała nie ma z tym najmniejszego problemu, ale niestety nie wszystkie zabawki się tam zmieszczą :-).

Mamuski takie cos chce kupic....mam nadzieje,ze sie spisze :)

1005

Kanuś a ile placilas w Jysku za pojemniki...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dziewczyny czy któraś ma ten kubeczek
Tommee Tippee Kubek niekapek 9m+ 0% BPA niebieski (865545742) - Aukcje internetowe Allegro
czy jest dobry?
A możecie mi powiedziec coś o tym? czy długo trzyma ciepło
Tommee Tippee Termoopakowanie 1szt (865881841) - Aukcje internetowe Allegro

I jeszcze jedno... słyszałyście o tych kosmetykach
Skarb Matki Krem pielęgnacyjny (866378406) - Aukcje internetowe Allegro

Z góry dziękuję :sorry2:
ja moge sie wypowiedziec co do termoopakowania TT, nam trzyma cieplo wystarczająco. Ja używam go juz od dawna , spokojnie gdy szlam na dluzszy spacer wlewałam tam bardzo ciepłą wodę i po 3 godzinach była ona akurat do przyrządzenia mleczka. Teraz zabieram w nim herbatkę i też ociupinke wlewam cieplejszą i na spacerku jest w sam raz do picia:tak:

Tommee Tippee Kubek niekapek 9m+ 0% BPA niebieski (865545742) - Aukcje internetowe Allegro
czy jest dobry?

Agaciu, Hubert miał taki kubeczek, ale u nas się nie sprawdził, bo maluch musi dosyć mocno "ścisnąć" ustami (ząbkami, dziąsełkami) ustnik, żeby się napić. Wiem, że mamy właśnie na to narzekają przy tych kubeczkach. Dla Zosi mamy kubek z NUKa NUK DISNEY Butelka treningowa/ kubek niekapek (872377511) - Aukcje internetowe Allegro i jesteśmy baaaardzo zadowoleni. Na rynku są też dostępne takie same (też NUK), ale bez motywów Disneya i są wówczas tańsze.

ja moge sie wypowiedziec co do termoopakowania TT, nam trzyma cieplo wystarczająco. Ja używam go juz od dawna , spokojnie gdy szlam na dluzszy spacer wlewałam tam bardzo ciepłą wodę i po 3 godzinach była ona akurat do przyrządzenia mleczka. Teraz zabieram w nim herbatkę i też ociupinke wlewam cieplejszą i na spacerku jest w sam raz do picia:tak:

Jeśli z termoopakowaniem jest tak jak pisze Tygrysek to podobnie jest z innymi. Miałam z Canpola i też tyle trzymało ciepło jeśli wlałam bardzo ciepłą czy gorącą wodę. No a cena termoopakowań z Canpola albo z Ceby znacznie niższa :)

Ostatnia edycja:
czy jest dobry?

Agacia podpisuje sie pod wypowiedzia Tygryska o termoopakowaniu, my jestesmy zadowoleni, a o tych kosmetykach czesto pisze w gazetach dzieciowych:-D:-D:-D
Kubeczka takiego nie mamy:-(

reklama
O kosmetykach Skarb Matki słyszałam, a nawet używałam olejuszki na ciemieniuszkę, która była rewelacyjna, nie wiem jak inne.

Do góry