kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Kana ja akurat mam trochę inny pojemnik bo przezroczysty i bez kółek ale kest niezawodny. Natalka sobie z niego też czasem stołeczek robi
:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamuski takie cos chce kupic....mam nadzieje,ze sie spisze
![]()
ja moge sie wypowiedziec co do termoopakowania TT, nam trzyma cieplo wystarczająco. Ja używam go juz od dawna , spokojnie gdy szlam na dluzszy spacer wlewałam tam bardzo ciepłą wodę i po 3 godzinach była ona akurat do przyrządzenia mleczka. Teraz zabieram w nim herbatkę i też ociupinke wlewam cieplejszą i na spacerku jest w sam raz do piciaDziewczyny czy któraś ma ten kubeczek
Tommee Tippee Kubek niekapek 9m+ 0% BPA niebieski (865545742) - Aukcje internetowe Allegro
czy jest dobry?
A możecie mi powiedziec coś o tym? czy długo trzyma ciepło
Tommee Tippee Termoopakowanie 1szt (865881841) - Aukcje internetowe Allegro
I jeszcze jedno... słyszałyście o tych kosmetykach
Skarb Matki Krem pielęgnacyjny (866378406) - Aukcje internetowe Allegro
Z góry dziękuję![]()
Dziewczyny czy któraś ma ten kubeczek
Tommee Tippee Kubek niekapek 9m+ 0% BPA niebieski (865545742) - Aukcje internetowe Allegro
czy jest dobry?
Z góry dziękuję![]()
ja moge sie wypowiedziec co do termoopakowania TT, nam trzyma cieplo wystarczająco. Ja używam go juz od dawna , spokojnie gdy szlam na dluzszy spacer wlewałam tam bardzo ciepłą wodę i po 3 godzinach była ona akurat do przyrządzenia mleczka. Teraz zabieram w nim herbatkę i też ociupinke wlewam cieplejszą i na spacerku jest w sam raz do picia![]()
Dziewczyny czy któraś ma ten kubeczek
czy jest dobry?
Z góry dziękuję![]()