kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Kana ja akurat mam trochę inny pojemnik bo przezroczysty i bez kółek ale kest niezawodny. Natalka sobie z niego też czasem stołeczek robi:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamuski takie cos chce kupic....mam nadzieje,ze sie spisze
ja moge sie wypowiedziec co do termoopakowania TT, nam trzyma cieplo wystarczająco. Ja używam go juz od dawna , spokojnie gdy szlam na dluzszy spacer wlewałam tam bardzo ciepłą wodę i po 3 godzinach była ona akurat do przyrządzenia mleczka. Teraz zabieram w nim herbatkę i też ociupinke wlewam cieplejszą i na spacerku jest w sam raz do piciaDziewczyny czy któraś ma ten kubeczek
Tommee Tippee Kubek niekapek 9m+ 0% BPA niebieski (865545742) - Aukcje internetowe Allegro
czy jest dobry?
A możecie mi powiedziec coś o tym? czy długo trzyma ciepło
Tommee Tippee Termoopakowanie 1szt (865881841) - Aukcje internetowe Allegro
I jeszcze jedno... słyszałyście o tych kosmetykach
Skarb Matki Krem pielęgnacyjny (866378406) - Aukcje internetowe Allegro
Z góry dziękuję
Dziewczyny czy któraś ma ten kubeczek
Tommee Tippee Kubek niekapek 9m+ 0% BPA niebieski (865545742) - Aukcje internetowe Allegro
czy jest dobry?
Z góry dziękuję
ja moge sie wypowiedziec co do termoopakowania TT, nam trzyma cieplo wystarczająco. Ja używam go juz od dawna , spokojnie gdy szlam na dluzszy spacer wlewałam tam bardzo ciepłą wodę i po 3 godzinach była ona akurat do przyrządzenia mleczka. Teraz zabieram w nim herbatkę i też ociupinke wlewam cieplejszą i na spacerku jest w sam raz do picia
Dziewczyny czy któraś ma ten kubeczek
czy jest dobry?
Z góry dziękuję