reklama
Hej !!!!!
Kupiliśmy takie sanki i jesteśmy baaaardzo zadowoleni. Cieszę się że są podnóżki i pchacz - baaardzo wygodne.
SANKI SOSNOWE Z OPARCIEM RĄCZKĄ I PODNÓŻKIEM (882702478) - Aukcje internetowe Allegro
I do tego taki materacyk na sanki na osobnej aukcji. Nie chcieliśmy śpiworka bo w przyszłym roku już by się nie przydał. A materacyk posłuży pewnie na dłuuuga. Jest bardzo mięciutki i dość gruby.
MATERAC, MATERACYK NA SANKI ALE I NIETYLKO! (888525272) - Aukcje internetowe Allegro
Ten zielony ma bardzo żywe kolory - luxus!
Dziś zuśka była pierwszy raz - superancko!!!
Polecam
Kupiliśmy takie sanki i jesteśmy baaaardzo zadowoleni. Cieszę się że są podnóżki i pchacz - baaardzo wygodne.
SANKI SOSNOWE Z OPARCIEM RĄCZKĄ I PODNÓŻKIEM (882702478) - Aukcje internetowe Allegro
I do tego taki materacyk na sanki na osobnej aukcji. Nie chcieliśmy śpiworka bo w przyszłym roku już by się nie przydał. A materacyk posłuży pewnie na dłuuuga. Jest bardzo mięciutki i dość gruby.
MATERAC, MATERACYK NA SANKI ALE I NIETYLKO! (888525272) - Aukcje internetowe Allegro
Ten zielony ma bardzo żywe kolory - luxus!
Dziś zuśka była pierwszy raz - superancko!!!
Polecam
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
dagulla nie pomogę.
Macie jakieś spacerówki, które możecie polecić, bo ja się przymierzam do zakupu.
Ma być mały po złożeniu i wygodny dla malca.
Macie jakieś spacerówki, które możecie polecić, bo ja się przymierzam do zakupu.
dziewczynki mam prośbe kupilam wozek baby design walker i w koszu na zakupy jest luzem jakis pręt i niewiem do czego on ma byc
Może przez pomyłkę to się tam znalazło Czy to nie jest taki sam pręt jak przy mocowaniu koszyka? Nie kojarzę, żeby w tych wózeczkach były jakieś pręty dodatkowe
dagulla nie pomogę.
Zapominajko, ja mogę polecić Chicco CT 0.4 (chyba tak to się pisze :-)). Bywają też wersje zimowe - od razu z przypinanym polarowym bardzo ciepłym śpiworem. Miałam ten wózek dla Huberta a teraz jeździ nim Zosia i jesteśmy naprawdę zadowoleni. Podobne są z też Chicco (chyba Multiway) ale było sporo reklamacji na ten model, więc odradzam (wyprodukowane już w Chinach a nie Włoszech, więc może stąd ta różnica w jakości).
pyciolek87
Mama Alexa:*
my mamy maclarena,jest lekki,zajmuje bardzo mało miejsca,Alexowi w nim wygodnieo takidagulla nie pomogę.
Maclaren Quest Sport - Wózek dla dzieci Maclaren Quest Sport Black/ Scarlet Maclaren.pl
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Pyciolek a jak te malutkie kółka sprawują się w nierównym terenie?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
dziewczynki mam prośbe kupilam wozek baby design walker i w koszu na zakupy jest luzem jakis pręt i niewiem do czego on ma byc
Dagulla jaki jest ten wózek? Młodemu się podoba?
reklama
Dagulla jaki jest ten wózek? Młodemu się podoba?
ja go kupiłam dopiero wczoraj i jeszcze na spacerku go nie testowalismy ale jak mu pokazałam w domku to mu sie spodobal;-)
ale niewiem jeszcze jak sie sprawuje na spacerkach;-)