reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Nie pamiętam ale komuś mialam odpisać jak sprawuje się ten stolik z Fisher price
AKTYWNY STOLICZEK - FISHER PRICE :: 12 - 23 miesiące :: Zabawki, Sklep z zabawkami, zabawki dla dzieci, lalki dla dziewczynek, zabawki dla chłopców, tanie zabawki, baseny dmuchane
otóż nam sie bardzo podoba:tak::tak: ma 2 tryby zabawy i 2 tryby nauki :tak::tak:uczu kolorów , kształtów,
cyferek literek ,naśladuje zwierzatka ,śpiewa różne pioseneczki , uczy odbierać telefon:eek: i co najważniejsze dla naszych uszu głos regulowany:sorry:
oj Tygrysku bardzo podobał mi sie ten stoliczek....tylko cena mnie przeraziła troszke.....:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A my jeszcze nie mamy sanek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-(, w związku z tym proszę Was kobietki dajcie linki na jakieś fajne saneczki :zawstydzona/y:, kiedyś widziałam takie malutkie, plastikowe, z szelkami chyba, ale nie mogę ich znależć :-( pomocy :zawstydzona/y:
Edee my tez nie mamy i pozyczyłam dzisiaj od kumpeli....i powiem WAM TAK ZWRÓCCIE UWAGE NA OPARCIE....CZY JEST W MIARE WYSOKIE,BO TE CO POZYCZYŁAM DLA STRASZEGO BOBASA BYŁYBY OK....ALE DLA mARI TROSZKE NIE TEGES....ZA NISKIE OPARCIE MIAŁI mARI CO CHWILE SIE WYGINAŁA DO TYŁU.....:sorry::-( sorki za caps locka..

reklama
oj Tygrysku bardzo podobał mi sie ten stoliczek....tylko cena mnie przeraziła troszke.....:sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Edee my tez nie mamy i pozyczyłam dzisiaj od kumpeli....i powiem WAM TAK ZWRÓCCIE UWAGE NA OPARCIE....CZY JEST W MIARE WYSOKIE,BO TE CO POZYCZYŁAM DLA STRASZEGO BOBASA BYŁYBY OK....ALE DLA mARI TROSZKE NIE TEGES....ZA NISKIE OPARCIE MIAŁI mARI CO CHWILE SIE WYGINAŁA DO TYŁU.....:sorry::-( sorki za caps locka..

My mamy jakieś takie Sanki drewniane z materacem-różne wzory MIKOŁAJ (828525562) - Aukcje internetowe Allegro
i jestem bardzo ciekawa jak Jula będzie sie na nich zachowywala...nie mialysmy jeszcze okazji wyjsc bo u nas -16 i wieje, pada ale moze w weekend uda sie....

Karolinko czekamy na fotki z saneczke...

dobrze że dzis impreza to i sanki będą a jutro obowiązkowa wycieczka do parku i foto/wideo relacja...Eduś a tobie chyba chodzi o te co my ,znaczy się maks dzis dostanie :)

.. Sanki dla maluszka SUPER ZABAWA ... (816011505) - Aukcje internetowe Allegro
ale tez szukam jakiejść aktywnej aukcji(bo koleżanka tez je chce) i ciężko mi je znaleźć

Olu daj potem relację jak saneczki się sprawowały, i czy oparcie rzeczywiście nie było "za niskie" :zawstydzona/y:

Zastanawiam się między plastikowymi saneczkami takie jak właśnie Ola pokazała, a takimi drewnianymi, tylko nie wiem czy te drewniane mają jakieś pasy bezpieczeństwa ?? a jeśli nie to nie boicie się, że maluszek się przechyli w nich i np. wypadnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)szok:

Edee nawet u nas na tych troszke za niskich Mari by nie spadła chociaz tatus ciągnął sanki,a ja asekurowałam tak w razie "w" z tylu.... ale ewidentnie byłoby jej wygodniej jakby były wyższe.....co do pasów to najwięcej trzeba uwazac jak sie pod cos podjezdza,bo sie wychylają w tył.....ale mysle,ze spaśc by nie spadła.....

Edee nawet u nas na tych troszke za niskich Mari by nie spadła chociaz tatus ciągnął sanki,a ja asekurowałam tak w razie "w" z tylu.... ale ewidentnie byłoby jej wygodniej jakby były wyższe.....co do pasów to najwięcej trzeba uwazac jak sie pod cos podjezdza,bo sie wychylają w tył.....ale mysle,ze spaśc by nie spadła.....

Dziękuję Karolinko za rozwianie moich wątpliwości ;-):tak::-):-)

my po urodzinkach relacje zdam później,sanki extra jeszcze lepsze i ladniejsze niż na zdjęciach :-D co do oparacia nie mam zastrzeżeń,śpiworek wzieliśmy do wózka i bryknęliśmy na małą przejażdżkę :tak:nie są one ani za niskie ani za wysokie,mały o dziwo siedzial spokojnie nie to co w wózku :szok:

my po urodzinkach relacje zdam później,sanki extra jeszcze lepsze i ladniejsze niż na zdjęciach :-D co do oparacia nie mam zastrzeżeń,śpiworek wzieliśmy do wózka i bryknęliśmy na małą przejażdżkę :tak:nie są one ani za niskie ani za wysokie,mały o dziwo siedzial spokojnie nie to co w wózku :szok:

Super, ja licze że Jula tez bedzie chciala siedziec:confused2::confused2::confused2::confused2:

reklama
Mamuski takie cos chce kupic....mam nadzieje,ze sie spisze :)

1005

Do góry