reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

reklama
Dziewczyny pomóżcie:zawstydzona/y:

Czy taki pies będzie "użyteczny"dla mojej córy na prezent:zawstydzona/y:-dodam, że bardzo lubi psy, ale znajoma stwierdziła, że Mała jest stanowczo za mała:eek:I nie wiem co robić-bo mi bardzo się podoba-ale nie chciałabym wyrzucić pieniędzy w błoto:sorry:

MZK Pies interaktywny BISCUIT - POLSKA WERSJA (849942460) - Aukcje internetowe Allegro

zarąbisty ten piesek! ale cena też powala :sorry:
co wieku, hmm... może faktycznie z rok bym jeszcze poczekała z takim psiakiem ( może cena też trochę w tym czasie zjedzie :-D )

Dziewczyny pomóżcie:zawstydzona/y:

Czy taki pies będzie "użyteczny"dla mojej córy na prezent:zawstydzona/y:-dodam, że bardzo lubi psy, ale znajoma stwierdziła, że Mała jest stanowczo za mała:eek:I nie wiem co robić-bo mi bardzo się podoba-ale nie chciałabym wyrzucić pieniędzy w błoto:sorry:

MZK Pies interaktywny BISCUIT - POLSKA WERSJA (849942460) - Aukcje internetowe Allegro

Piesek śliczny, cena też :-D ale nieraz faktycznie lepiej dać "parę groszy" więcej i mieć coś takiego super :-) Z doświadczenia jednak wiem Satin, że nie warto kupować zabawek "na wyrost", bo faktycznie później np. spada cena albo wymyślą coś podobnego a jeszcze fajniejszego :-) Też sądzę, że to będzie rewelacyjny prezent, ale jeszcze nie na teraz :-)

450 :O wooooow i faktycznie ja również myślę że za malutak jest jesczze,na pewno zaczepiac i troszke sie z nim bawić będzie ale zeby w pełni z niego korzysta ć to jeszcze troszke czasu pewnie minie :)

my dzis kupiliśmy kamere soniacza :-D i nagrywamy i si e z nią zapoznajemy....do tego przyjechał dzis CHUCK,no nie mogłam sie powstrzymać i go rozpakowaliśmy,podoba się małemu i reszta nam też naprawdę świetna zabawka a najlepszy jej tekst:
-czas znaleźć trochę rupieci
-potrzebuje więcej
:-D:-D jak mały zaśnie to sprytnie schowamy ido szafy niech czeka na choinkę :p

my dzis kupiliśmy kamere soniacza :-D i nagrywamy i si e z nią zapoznajemy....do tego przyjechał dzis CHUCK,no nie mogłam sie powstrzymać i go rozpakowaliśmy,podoba się małemu i reszta nam też naprawdę świetna zabawka a najlepszy jej tekst:
-czas znaleźć trochę rupieci
-potrzebuje więcej
:-D:-D jak mały zaśnie to sprytnie schowamy ido szafy niech czeka na choinkę :p

Olu, super, że zakup udany :-) Aż żałuję, że Hubert już na taką zabawkę za duży, ale co tam :-) My za to w Święta będziemy z Hubertem budować szpital z klocków. Dostanie wymarzony prezent więc mam nadzieję, że radość będzie adekwatna do wydatku i naszego poświęcenia :-D

Kochane wspominałam juz Wam ,że kupiłam małej pod chinkę takiego choidzko-pchacza..... mam pytanko czy ktos może ma już cosik takiego i jest zadowolony?

PLAYSKOOL SKUTER PCHACZ JEŹDZIK 2 w 1 HASBRO (854609392) - Aukcje internetowe Allegro

Nio i wczoraj dokupilismy jeszcze małej na urodzinki takiego - uczacego-grającego....bo jak sie mała dorwała u kolezanki mojej tej pode mną, to nie chciała Pawełkowi oddac.....

FISHER PRICE GRAJĄCY UCZĄCY +GRATIS !! (835770245) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Kochane wspominałam juz Wam ,że kupiłam małej pod chinkę takiego choidzko-pchacza..... mam pytanko czy ktos może ma już cosik takiego i jest zadowolony?

PLAYSKOOL SKUTER PCHACZ JEŹDZIK 2 w 1 HASBRO (854609392) - Aukcje internetowe Allegro

Nio i wczoraj dokupilismy jeszcze małej na urodzinki takiego - uczacego-grającego....bo jak sie mała dorwała u kolezanki mojej tej pode mną, to nie chciała Pawełkowi oddac.....

FISHER PRICE GRAJĄCY UCZĄCY +GRATIS !! (835770245) - Aukcje internetowe Allegro

Kanus my mamy inny z Fishera o taki FISHER PRICE WESOŁY CHODZIK - PCHACZ 6670 (840740402) - Aukcje internetowe Allegro
i szczerze to Jula uwielbia sie nim bawic siedzac przy nim a nie z nim chodzic:laugh2::laugh2::laugh2:moze jak juz samodzielnie bedzie stawiala wiecej niz 4 kroki przyda sie

A zabaweczka ucząco-grająca fajna :tak::tak::tak:

Do góry