reklama
Olcia85 - kupilam huggiesy z kubusiem rozmiar.3 , tak zeby juz byly w domu. I one sa inne niz roz. 2 - sztywniejsze i takie mniej przyjemne... takie jest moje odczucie. takie samo mialam jak przechodzilam z 1 na 2.
My i tak na razie jedziemy na rozmiarze2 !!! hehe
My i tak na razie jedziemy na rozmiarze2 !!! hehe
olcia85
Fanka BB :)
Stopi- nie mam porównania jak wyglądają roz. 2... ale te w rozmiarze 3 rzeczywiście trochę sztywne. Teraz już zmieniliśmy na 4 i są takie same jak 3. Ale jak trafię na jakąś promocje Pampersów, to na pewno kupię. Huggisy kupiłam tylko dlatego, że była ta promocja.
Choć szczerze mówiąc nie zauważyłam, żeby Mati źle się czuł w tych pieluchach, wiec chyba mu nie przeszkadza, że są trochę sztywniejsze... Szukałam wczoraj w Kaufflandzie tych Wickies, ale akurat nie było naszego rozmiaru:-( Może następnym razem się uda, to sprawdzę jakie są.
Willsonka- wrzuć jakieś zdjęcie tych pieluch
Choć szczerze mówiąc nie zauważyłam, żeby Mati źle się czuł w tych pieluchach, wiec chyba mu nie przeszkadza, że są trochę sztywniejsze... Szukałam wczoraj w Kaufflandzie tych Wickies, ale akurat nie było naszego rozmiaru:-( Może następnym razem się uda, to sprawdzę jakie są.
Willsonka- wrzuć jakieś zdjęcie tych pieluch
beata26
szczęśliwa mamusia :)
dla kobitek które używają chusteczek pampersa sleep&play, od dziś w NETTO są po 16zł za 4 paczki, zapach brzoskwiniowy. Ja je uwielbiam i od urodzenia mała używa, więc się zaopatrzyłam w 4 szt.
My kupujemy Pampersy. Przy starszej córce próbowałam Huggies ale są okropne, twarde, sztywne i dziecku chyba niewygodnie ale to były te classic. Może inne są lepsze nie wiem.
Róznica miedzy classic, a premium jest bardzo duza!! To zupelnie inna półka pieluch No i róznica w cenie tez spora Chyba,ze sie trafi na taka promocje jak Olcia85
olcia85 - ja i tak zostaje przy Huggiesach .... moze jeszcze trafie na jakas dobra promocje przed swietami..
reklama
Basienka26_2009
Fanka BB :)
do mam używajacych pampersow, w carrefour jest promocja gigant paka 132 szt np.rozmiar 4 za 79 zł
Podziel się: