Świetny ten leżaczek Tiny Love :-) My póki co nie planujemy kupować, jak już to po narodzinach (a może dostaniemy w prezencie?;-))
Ja wypatrzyłam w końcu łóżeczko :-) takie zwykłe, proste z szufladą, w dodatku dostępne w sklepie na miejscu taniej niż na allegro :-) Dokładnie takie (tylko w kolorze miodowym)
ŁÓŻECZKO '"BOBAS" OLA Z SZUFLADĄ (3121017865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Poza tym oglądaliśmy z mężem wózki- rozczarowało mnie kilka modeli pod różnymi względami, ale sprzedawca pokazał nam model, o którym wcześniej nie słyszałam, a bardzo nam się spodobał.
Nie dość, że był ładniejszy, praktyczniejszy i lżejszy od tych wózków, które braliśmy pod uwagę, to jeszcze w dodatku sporo tańszy
Jest to nowość tegoroczna, ale z tego co wyczytałam w necie, w wersji spacerowej dostępny już od dawna i bardzo chwalony przez użytkowników :-)
Tutaj można go zobaczyć w pełnej krasie ;-)
Bebetto Nico Plus | davidkovamama
Z tego co pamiętam któraś z Was zdecydowała się na wózek Bebetto, tylko chyba inny model? :-)
Jak Wam się podoba, macie jakieś krytyczne uwago co do tego wózka? :-) Póki co wstrzymujemy się z zakupem, myślę, że zamówimy wózek jakoś w maju, więc jakbyście miały jakieś spostrzeżenia co do tego wózka, to byłabym wdzięczna za podzielenie się nimi ze mną :-)