reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy - wszystko co potrzebne mamom i dzieciaczkom

reklama
właśnie też poszukuję czegoś w czym dziecko mogłoby leżeć na dole. Z braku funduszy pozostanie mi chyba tylko tachać wózek do środka...

hej dziewczyny, ja teraz szykuję się na nosidełko Tula, już się nie mogę doczekać aż przyjdzie wiosna i w końcu będę mogła zamienić wózek na nosidełko. Zobaczymy jak się sprawdzi :)

Świetny ten leżaczek Tiny Love :-) My póki co nie planujemy kupować, jak już to po narodzinach (a może dostaniemy w prezencie?;-))

Ja wypatrzyłam w końcu łóżeczko :-) takie zwykłe, proste z szufladą, w dodatku dostępne w sklepie na miejscu taniej niż na allegro :-) Dokładnie takie (tylko w kolorze miodowym) ŁÓŻECZKO '"BOBAS" OLA Z SZUFLADĄ (3121017865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Poza tym oglądaliśmy z mężem wózki- rozczarowało mnie kilka modeli pod różnymi względami, ale sprzedawca pokazał nam model, o którym wcześniej nie słyszałam, a bardzo nam się spodobał.
Nie dość, że był ładniejszy, praktyczniejszy i lżejszy od tych wózków, które braliśmy pod uwagę, to jeszcze w dodatku sporo tańszy :szok:
Jest to nowość tegoroczna, ale z tego co wyczytałam w necie, w wersji spacerowej dostępny już od dawna i bardzo chwalony przez użytkowników :-)
Tutaj można go zobaczyć w pełnej krasie ;-) Bebetto Nico Plus | davidkovamama

Z tego co pamiętam któraś z Was zdecydowała się na wózek Bebetto, tylko chyba inny model? :-)

Jak Wam się podoba, macie jakieś krytyczne uwago co do tego wózka? :-) Póki co wstrzymujemy się z zakupem, myślę, że zamówimy wózek jakoś w maju, więc jakbyście miały jakieś spostrzeżenia co do tego wózka, to byłabym wdzięczna za podzielenie się nimi ze mną :-)

A my właśnie odebraliśmy wózek!!! I nie dość, że z dużym upustem (wyszedł fotelik właściwie za darmo) to na do widzenia wręczyli nam grzechotkę od sklepu (to chyba za wpadkę, bo dziś sprzedali naszego Tutka komuś innemu, i musieli odwikłać tamtą sprawę zanim my się zjawimy) :-) Aro jeszcze nie wypakował z auta i gdzieś pojechał po coś. Część spacerowa i fotelik pojadą z nami do Giżycka, a reszta zostaje w Ostródzie (Spacerówka na początek nie potrzebna, a fotelik zabieramy na wypadek, gdyby Mikołajowi się pośpieszyło na ten świat).
Wyprawkowe szaleństwo się zaczyna :szok::-D

no i leżaczek 3w1 jest już w smyku za 349 wrrr, a specjalnie siadłam go zamawiac skoro w weekend był za 299

natis, pisałaś, że masz wanienkę podobną do ondy ale tańszą? możesz napisac jak się nazywa?

Dziewczyny, kompletowanie wyprawek zaczyna się na całego. A ja z prośbą do dziewczyn, które mają lub planują zakupić wózek Xlander ( nie mam konkretnego modelu upatrzonego) - jakie modele wybraliście? Wady? Zalety?

Do mam, kótre użytkują Xlandera: jakie wrażenia i czy polecacie?

Palin- super, że dostaliście dodatkowy upust :-)

Mikoto- ja brałam pod uwagę X-move, ale po sobotnich oględzinach odrzuciliśmy tę opcję, teraz na tapecie mamy ten Bebetto Nico Plus, o który pytałam na poprzedniej stronie- moim zdaniem ma lepsze zawieszenie i amortyzację od X landerów :blink: i do tego jest lżejszy

reklama
Mikoto, My mieliśmy dla mojej Julki X-landera na 3- kółkach , byliśmy bardzo zadowoleni, jeździliśmy nim po lasach na grzyby , pokonywał wszystkie przeszkody. Był naprawdę fajny i wygodny, teraz też bierzemy go pod uwagę:tak:

Do góry