reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

Ja też większość zakupów na allegro robię ;-)
Karolka bardzo lubi układać puzzle - takie do 20 elementów, w zasadzie te 20 elementowe są najatrakcyjniejsze... ale najpardziej lubi gry na iPadzie, obsługuje go lepiej niz ja, wie gdzie jaka gra jest, właczy sobie i gra :-D najcześciej włącza memory - i takie 30 elementowe nie stanowi żadnego problemu ;-)

reklama
Alexowi memo się podoba na razie tylko dlatego,że może pary układać i wybierać ,odwracanie kartoników go denerwuje:wściekła/y:, o te quarcetti to widzę,że włoskie ,więc poszukam tutaj.

Kupiłam Karolci na urodzinki TOMEK I PRZYJACIELE TORY i LOKOMOTYWA SUPER ZESTAW (1395809516) - Aukcje internetowe Allegro - okazała się ta kolejka super prezentem - ciuchcie jeżdżą przez pół dnia :-D a najlepsze było to, że jak przyszli na urodzinki Karolki kuzyni (11 i 10 lat), to przez dwie godziny się tym pociągiem bawili ;-) w związku z tym rozbudowujemy tory o zestaw Tomek i Przyjaciele STACJA KOLEJOWA 2010 Promocja (1426500722) - Aukcje internetowe Allegro ;-) a wszystko zaczęło się od tego, że Karolcia uwielbia bajkę - Stacyjkowo, może je oglądać w kółko :sorry2:

A mój Mati rozwalił swą ciuchcię Tomka :-:)baffled::sorry2:, pogubił kilka klocków, ciuchcia tylko jeszcze jeździ, nic nie miga, nic nie buczy, rzucał tym, no i jest po Tomku :-( A szkoda, bo fajne było.

Teraz za to uwielbia puzzle, też z Tomkiem, i nieźle mu idzie, a ma niestety tylko takie 20 elementowe, ale mu pomagam połowę, i resztę sam dokończy:tak::-).

A jeszcze na allegro chcę kupić te 4 gry z firmy granna, od 2 lat, myślę, że dzieciom się spodoba :tak:.

Izkab czy Tomek którego kupiłaś to są duże czy małe te pociągi??
Bo moja Malwina jest zakochana w Tomku - jak leciało na mini mini to jakby dziecka nie było. Dostała Tomka zestaw z torami figurkami i zwierzętami i są to duże figurki. ale nie mogę na allegro upolować tego. tomek został "zajeżdżony" ;)) my mamy takiego http://allegro.pl/thomas-tomek-i-przyjacie-zwierzaki-hit-i1425840301.html

Ostatnia edycja:
Pysia Filip też rozwalił Tomka. Dostał na urodziny, ale nie tego FP tylko jakiejś innej firmy. Ładnie się tym bawił, tomek jeździł non stop, no ale Młody dał mu radę. A szkoda...

A ja się wzięłam za poszukiwanie na allegro ubrań na wiosnę oczywiscie dla Filipa ;-)

reklama
Do góry