reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

Ania no niestety jeszcze nie :sorry2:
ale Filip wszystkie bluzy i bluzki, nie mówiąc o spodniach ma na styk więc muszę się zacząć za czymś nowym rozglądać.

reklama
Ja równiez pokupowałam, moja Laura wyrosła ze wszystkich spodni na 92 teraz kupiłam na 98... ostatnio mam fioła na punkcie nexta.. szkoda, ze u nas nie ma tego sklepu.
W H&M jest fajna kolekcja...patrzyłam dla dziewczynek. Fajne czapeczki po 14.90 hello kitty.

oj tak nexta i H&m bardzoo lubię :-D
z h&m Filip wyrósł z 86 no i teraz na 92 kupujemy!

zresztą z tymi rozmiarami to tak różnie jest :baffled:

Ja też Oli już pomału kompletuję wiosenne ciuszki :) Też lubuję się w H&M, Next i jeszcze Gap ;) Z H&M obecnie nosi 86 i jest w sam raz, spodnie to i na 80 co niektóre są dobre ;) Rączki ma długie, nóżki krótsze :p A póki co to głównie w rajtkach pomyka i jakichś getrach, legginsach :) Jakoś nie lubi dżinsów :) No i sukienusie bardzo lubi :))
Ogólnie ciuszki to na 18-24 miesiące są dobre :) Myślę, że niektóre letnie koszulki, sukienki jeszcze powinny być na nią dobre - z przykrótkich sukieneczek jakieś tuniczki się zrobią i będzie git :)
Myślę nad butami wiosennymi - widziałam, że teraz ceny jakby niższe są, zastanawiam się czy w sezonie nie wzrosną? Tylko znowu nie wiem jaki rozmiar i taki ot dylemat mam :]

Ja też jestem wielbicielką Next i H&M :tak: nie dość, że ładne ciuszki mają, to po praniu nic się nie dzieje ;-) Karolka nosi spodnie 86, a bluzeczki 92 ... teraz jak kupuję jakieś ciuszki, to też już wiosenne...

Mamjakty - ja buty zawsze na ostatnią chwilę kupuje, bo już parę razy się nacięłam kupując za wcześnie :sorry: no i wydatek był podwójny :tak:

my tez czekamy z butami do konca...
co do ciuchów to ja nie kupuje jakis magicznie drogich i nie musza miec metek firmowych szkoda mi kasy - dzieci za szybko rosną :)

To w takim razie wstrzymam się z butami :)
Ciuszków dla metek nie kupuję tylko dla jakości - Bardzo często piorę ubranka i nic się z nimi nie dzieje - tak jak Iza pisze :) Często kupuję jakieś używki - zwłaszcza z Nexta bo nowe drogie są i faktycznie szkoda mi trochę tej kasy, ale z H&M kupujemy nowe bo cena przystępna :)

Ostatnia edycja:
no ja też przede wszystkim na jakoś patrzę.
swoją drogą lubię jak młody jest fajnie ubrany :-D

a co do butów to ja się też juz nacięłam..na szczęście kupiłam większe a nie za małe. Teraz muszę przymierzyć te co na jesień kupiłam za duże, mam nadzieję że spasują;-)

Ostatnia edycja:
reklama
W H&M ostatnio kupiłam rajstopy za 30 zł bo śliczne, mięsiste tylko że teraz szkoda mi je zakładać i tak prawie ze wszystkim, a dziecko przecież rośnie...Koleżanka córci kupuje bardzo fajne ciuszki w szmateksach po 5-10 zł a tyle to kosztuje sama przesyłka na allegro. Ja też tak chyba zaczne polować w jednym konkretnym "butiku" :)

Ostatnia edycja:
Do góry